Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny bardzo Wam dziękuje, aż się zawstydziłam. Jestescie kochane
Blue przykro mi, że tak ten Twój chłop leci w kulki nawet w urodzinymój tato tez nie był święty, teraz mamy dobry kontakt, jest schorowany itd. ale muszę Ci napisać, że jako dziecko ogromnie to przeżywałam, każda kłótnie, awanturę, każde ciche dni - mama chyba do dziś nie ma świadomości ile słyszałam, widziałam i jak bardzo to wpłynęło na mnie w dorosłym życiu. Musisz być silna dla swoich dzieciaków i zrobić wszystko by im tego oszczędzić. Jesteś dzielna babka, nie daj się !
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepadłam dzisiaj od południa. Przyszła paczka z materiałami bo chciałam sobie podziergać i nie było mnie od 12 do teraz.
Szyłam maskotki
To nie jest jeszcze efekt finalny, twarz do wyszycia czarnym kordonkiem. Chyba jeszcze macek dorobię, ale problem jest z ich przyszyciem w kupie...
Ale... to nie jedyna przytulanka z dzisiaj. Szkoda że nie kupiłam innych skrawków materiału jeszcze bo takiego odchamienia dawno nie miałam
Talentu jak pilik nie mam, ale myślałam że wyjdzie gorzej. Od zawsze podobały mi się te ośmiornice dla wcześniaków więc zrobiłam sobie swoją
Nigdy wcześniej nie szyłam. Jedynie na drutach szaliki, haftowałam i zaliczyłam krosno
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87060009fc47.jpg
lamka, Emiilka, blue00, summer86, Lena21, malka, KateHawke, Bajkaaa, Achia, Flowwer, moniśka..., Lusesita, Karma88, Aga9090, Lunaris, emi2016, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia mi się bardzo podoba efekt Twojej pracy
Lena cały czas zazdroszczę formywyglądasz cudnie.
Blue stooo lat stooo lat niech żyje żyje nam
Olik dzięki, czuję się niestety słabo dzisiaj, ale postanowiłam, że wykorzystam ten wolny czas i wróciłam trochę do śpiewania, jako nastolatka całkiem nieźle śpiewałam, ale niestety jak się tego nie robi to talent zanika.Prenatalne mamy w poniedziałek o 15:00 i już tuptamy oboje nóżkami
Minie we wtorek odwiedzam Twoje miasto, bo umówiłam się z tą panią od kredytuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 21:33
-
Lena sama nie wiem kiedy to zleciało! Ale te ostatnie dwa miesiące to się wleką niemiłosiernie... może dlatego że wcześniej dużo szylam i robiłam, a od jakiś dwóch tygodni nogi nie chcą współpracować totalnie i do 13-14 jestem coś w stanie zrobić, a potem mam dość... dzisiaj uszyłam otulacz wełniany i zrobiłam na niego aplikacje filcową i się cały dzień jaram, że tak pięknie mi wyszła
A Ty wyglądasz pięknie! Zazdroszczę. Ja to jestem kula już raczej :p
Rucola laktatory z medeli podobno świetne, jakbym miała kupować to będę decydować między lovi prolactis a medela mini electric, ale chyba kupię po porodzie jak uznam że potrzebuje.
Ja dzisiaj nie mogłam się zdecydować co chce na obiad i zrobiłam ziemniaki z koperkiem, mizerię, fasolkę szparagową i jajko :p a ja nie lubię koperku i mizeri! A od kilku dni mogłabym jeść codziennie...
Nineczka szaleje, coraz mniej miejsca ma, ale wypina się jak tylko może :p
Blue sto lat!
Ania bardzo ładna Ci wyszła osmiorniczka! Też zrobiłam dla mojej, ale na szydełkuLena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę dalej dziergać te macki bo jedna schodzi 1h... a obszywam ręcznie. Chciałabym dobić chociaż do 8szt. bo teraz trochę zagłodzona ta ośmiornica
Mam jeszcze papugę i żyrafę. Ale żyrafka czeka na wstążeczki sensoryczne.
Jak będę je mieć to chyba zrobię taką przytulankę zająca- szmatkę i może się porwę na kostkę. Ale muszę skombinować jakieś kontrastowe materiały z outletów.
No i może prosta czapeczka wyjdzie też.
Aa ośmiornica ma z tyłu na głowie tkaninę z paprocią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 21:36
-
nick nieaktualnylamka wrote:Minie we wtorek odwiedzam Twoje miasto, bo umówiłam się z tą panią od kredytu
na pewno będziecie zadowoleni! Z Tarzanem będziesz czy sama?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 21:45
lamka lubi tę wiadomość
-
Ania jak się zbiorę przez weekend to mogę coś ogarnąć i Ci podesłać z resztek jakbyś chciała
a co do szycia ręcznego, bardzo polecam piłkę takane, jest prosta, tutorial znajdziesz spokojnie i wychodzi piękna
plus korzyści edukacyjne bo ćwiczy chwyt od początku
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Witam się w kolejnym tygodniu a jednocześnie zaczynam 7 miesiąc i 3 trymestri oby on trwał jak najdłużej
summer86, pilik, Karma88, StaraczkaNika, Rucola, lamka, Flowwer, Lena21, Kaczorka, olik321, Aga9090, Achia, KateHawke, Phnappy, Lunaris, Emiilka, emi2016, Sarna84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Lusesita, u nas burza była późnym popołudniem. Przerażają mnie temperatury zapowiadane na najbliższy tydzień..
Bajeczko, witamu w 7 m-cu i oby tak dalejDobrze śpisz w szpitalu?
Ania, kciuki za wizytę, bo chyba dziś masz jeśli dobrze pamiętam.
A wszystkim z Was które już mają maluszki po drugiej stronie brzuszka życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia MatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 06:31
Ania1003, Rucola, Kaczorka, Aga9090, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Kolejny dzien za Wami. Brawo!
jak sie czujesz? Wzielas te czopki w koncu?
Strasznie dluga ta noc byla. Juz nie moge spac, bo sie mecze. Zjadlam kanapke, wzielam leki i poczekam az maz wstanie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ania, kciuki za wizytę, bo chyba dziś masz jeśli dobrze pamiętam.
Tak mam. Na 9. Nie chce mi się wstawać aż i jechać... 1h drogi. 1h tam i pewnie jeszcze z ojcem będę musiała gdzieś coś jechać i załatwić więc szybko nie wrócę.
A chcemy z mamą po wizycie pojechać do mieszkania, poprasować ostatnie pranie i będę prała dzisiaj kołderki i kocyki.
A po wieczornym koszeniu podwozia na wizytę i jodze w wannie, mam takie zakwasy podwozia jakbym cały dzień na koniu wczoraj jeździła... -
Ania, oby wszystko sprawnie dziś Wam poszło
A joga przy goleniu to rzeczywiście wyzwanie.. ja mam tylko prysznic w mieszkaniu i też sie nieźle nagimnastykować muszę, z drugiej strony chyba nie jest jeszcze tak źle, bo M. o pomoc prosić nie muszę
Rucola lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczyny!!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MAMUSI!!!
To jest święto nas wszystkich!!! ja już czuję się mamąMimo tego, że mój Maluch jeszcze w brzuchu, to najważniejsze jest to, że JEST !!!
Trzymam kciuki za wizyty, Aniu powodzenia, mam nadzieję, ze Oskarek waży już sporo.
Karma, czemu nie możesz spać? dzieje się coś złego?
Ja wczoraj w smyku kupiłam tylko rożek z motherhood, bo jest cienki i przewiewny. To będzie nasz jedyny rożek, więcej nie planuję kupowaćdziś zagłębię temat laktatorów i podejmę decyzję co do tej medeli, bo nie ukrywam, ze napaliłam się na lovi prolactis i te co prawda też są, ale kompletnie nie wiem który model byłby najlepszy
laktator chcę kupić bardziej na wszelki wypadek, bo marzę zeby karmić cyckiem a laktatorem ewentualnie pobudzać laktację gdyby coś było nie tak, więc żaden wypasiony sprzęcior na poczatek nie jest mi potrzebny
pilik, Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyCześć Kochane, życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy
Mi już mąż złożył życzenia w imieniu Kropka. A sunia z tej okazji wygryzła mi guziki z ulubionego swetra
Powodzenia na wizytachKaczorka, Rucola, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
To ja się pochwalę:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c937973542f.jpg
Mąż mi dał, na pierwszy dzień matki. Bo wiecie mamy tego swojego aniołka i dalej go kochamy i myślę że ona też o nas pamięta, a teraz jeszcze jest to małe w brzuchu.
Miło mi się zrobiło, że pomyślał i że wie, że ja czuję się mamą, chociaż jeszcze nie mam dzieci.
Lusesita, Tosia2323, summer86, blue00, pilik, lamka, Lena21, Kaczorka, Aga9090, Rucola, Achia, KateHawke, Karma88, Bajkaaa, JuicyB, Flowwer, Lunaris, Emiilka, Sarna84, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Hej dziewczyny u Was też była burza?
Nika nad Gdańskiem trochę przeszło