Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie papka w mózgu osiągnęła zenit!
Mało że zapomniałam zapłacić ubezpiecznie za samochód- podpisałam umowę, wsadziłam kwitek do torby ...i minął miesiąc po terminie zapłaty
A teraz listonosz mi przyniósł kwit z wydz komunikacji że samochód nie dopuszczony do ruchu bo nie odebrałam dowodu rejestracyjnego (cały czas mam tymczasowy!). Dobrze że na policję nie trafiłam w międzyczasie...
Aż strach się bać co dalej będzie!Rucola, summer86, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:A u mnie papka w mózgu osiągnęła zenit!
Mało że zapomniałam zapłacić ubezpiecznie za samochód- podpisałam umowę, wsadziłam kwitek do torby ...i minął miesiąc po terminie zapłaty
A teraz listonosz mi przyniósł kwit z wydz komunikacji że samochód nie dopuszczony do ruchu bo nie odebrałam dowodu rejestracyjnego (cały czas mam tymczasowy!). Dobrze że na policję nie trafiłam w międzyczasie...
Aż strach się bać co dalej będzie!
Emek pocieszył mnie, ze ubezpieczenie i tak przedłuza się automatycznie, ale jeśli chodzi o dowód to już inna sprawa. Ja- nie ma się czym chwalić jezdże z dowodem, w którym skończyło się miejsce na pieczatki i tylko dorzucam potwierdzenia przeglądówteraz będe mieć 3 miesiące wolnego to się moze ogarnę życiowo
Lunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka widzę, ze Królewna śpi z Wami
my sobie kurcze nie pozwolimy na taki liksus, bo w sypialni 9m2 zmieściło się tylko łózko 120cm, ale za 2 lata jak przeprowadzimy się do nowego mieszkania to będziemy mieć już 2x2 i wszystkie dzieci będą z nami spać (bo oprócz Lewka marzymy o rodzeństwie dla niego:)
Kaczorka, Bajkaaa, Aga9090 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Malka, Summer, mam do Was 10 tygodni a już 8 kg na plusie, więc wasze 13 ani troszkę mnie nie przeraża
I ja też trzymam mocne kciuki za Minnie, Lamcie i Nikę a poza tym Nika czekamy na relację przekazania dobrej nowiny mamiemalka, summer86, Minie Black lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Kaczorka widzę, ze Królewna śpi z Wami
my sobie kurcze nie pozwolimy na taki liksus, bo w sypialni 9m2 zmieściło się tylko łózko 120cm, ale za 2 lata jak przeprowadzimy się do nowego mieszkania to będziemy mieć już 2x2 i wszystkie dzieci będą z nami spać (bo oprócz Lewka marzymy o rodzeństwie dla niego:)
Polecam jak najbardziej takie spaniemy mamy łóżko 150x200 i fajnie jest w trójkę
Nie dość, że w nocy nie trzeba wstawać, to jeszcze taka bliskość jest. Zwłaszcza teraz, jak Aluśka zaczyna się już tulić
Lunaris - teraz masz możliwość nadrobić zaległościLunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia, to tzw. "żywe sny" i są bardzo częste, szczególnie w I trymestrze. Mi się mega dziwne rzeczy śniły, najbardziej brakuje mi tych snów erotycznych
Pamiętam, że tu czytałam o tych snach https://parenting.pl/sny-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 09:44
lamka, Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kaczorka sto lat !!!! A prezesową wycałować, już wie jak się ustawić ♡
A co do wagi to +5 kg w ciąży doszłosummer86, Kaczorka, malka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Właśnie się wybieram do Wydziału Kom. ale nie wiem czy ubezpiecznia od nowa nie będę musiała załatwiać
Nadmienię że w poprzedniej ciąży zapomniałam o przeglądzie, zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości a ja się jeszcze kłóciłam że przecież mam ważne do września! (był czerwiec) a Pan do mnie: "owszem-miała Pani do września- zeszłego roku!" WSTYD że nie wiem... -
Kaczorka - wszystkiego najlepszego !
Olik i Lamka - pięknie wyglądacie !!! Wam nie grozi moja waga po ciaży
Achia - ja i bez ciąży mam takie sny, więc wieszAle ogólnie w ciąży sny są najbardziej pokręcone !
Trzymam kciki za wszystkie wizytujące
Ja oczywiście Was nie nadrobię, bo moja Łucja zamieniłą się w terrorystkę i już ją biorę na ręceKaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka sto lat!!! i buziaki dla prezesowej
Dziewczyny ja w zeszły czwartek wyrzuciłam ubezpieczenie mieszkania, wzięłam do ręki popatrzyłam i w kosz a dobrze, że emek za mną stał i patrzył co robię.
W sobotę czekałam aż brat przywiezie mi kartki z życzeniami by zapakować prezent i je tam włożyć. Brat przywiózł, prezent zapakowałam a kartki zostały obok
Lena jak to od października nic nowego? Chociaż z taką figurą pewnie to możliwe i masz mało kg na plusie
u mnie waga idzie do przodu i do szafy nie mam co zaglądać bo tak wiem że a) nie zmieszczę się lub b) będzie za krótkie i brzuch lub dupka wystaje ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 10:14
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Olik, ja w zasadzie gdyby nie to że zrobił się upał, też obyłabym się bez ciążowych ubrań
Miałam sukienki trapezowe i kilka luźniejszych w brzuch, które nosiłam przed ciążą i głownie w nie się ubierałam. Niestety na lato z reguły nosiłam bardziej dopasowane rzeczy i dlatego mam teraz kryzys ubraniowy
-
U mnie w szafie nie mam sukienki ktora zakryje mi majtki... serio...
Moze to przez wzrost bo fasony miałam różne..
Kg tez pewnie winne haha i brzuch mi idzie do przodu nie na boki więc moze też więcej materiału potrzebuje sama nie wiem...
Ale sprawdzałam w sobotę i żadna sie nie nadaje bo zwyczajnie ledwo zakrywa majtki jak ładnie stanę, kak idę to juz gorzej -
Jesli chodzi o sny, to dziś miałam sen, ze rodziłam i urodziłam małego. bez bólu, jedno parcie i wyskoczył i co najdziwniejsze-czułam jak ze mnie wyszedł
i pani położna od razu dała mi go przytulić i się tak pięknie uśmiechał i nie miał ani jednego włoska
piękny sen....
Co do ubrań, to zarówno dla lewka jak i dla siebie ogarnełam temat już ponad miesiąc temu, wtedy mnie to cieszyłoi teraz mam przebraną szafę, kilka rzeczy kupiłam dla siebie na olx za bezcen, 2 sukienki w h&m. jedną z waszego polecenia, już nie pamiętam od której
i drugą dość spontanicznie, zaraz wrzucę fotkę, także całe lato przede mną, mam nadzieję, ze ubrań mi nie braknie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f8fa202bd7d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 10:31
Lunaris, Kaczorka, Flowwer, KateHawke, Yoselyn82, Lusesita, Lena21, Emiilka, Bajkaaa, emi2016, pilik, Aga9090, JuicyB, malka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Co do laktatorów, to jestem zdecydowana na dwufazowy LoviProlactis, ma naprawdę najlepsze opinie
Jesli któras z Was będzie mieć jakies informacje o promocjach na różnych stronach, to bardzo proszę o dawanie cynka
pilik lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyAchia wrote:Kaczorka wszystkiego najlepszego
Ps. Wiecie skąd w ciąży biorą się tak pokręcone sny że koniec świata?
Nie wiem skad się biorą ale ja mam ostatnio codziennie jak nie głupie to erotyczne (to chyba przez ten zakaz współżycia)
Ostatnio np śniło mi sie ze narzeczony mnie zdradzał z facetem hahalamka lubi tę wiadomość