Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór kobietki
Same tu piękne przyszłe mamy mamy ! Olik, Lamka sukienki pierwsza klasa, tez chętnie przyjmę linkaw ogóle to ja przez to leżenie chyba przepadałam na alie... same pierdoly zamawiam
Ja mam w cholerę kiecekale zawsze mi mało
Bajeczko olej golnie, lekarze nie zwracają uwagi, choć wiem że człowiek czuje się skrępowany. Myśle, że jak poczujesz się troszkę lepiej to ktoś bliski może Ci pomoc pod prysznicem te nogi machnąć - u mnie w szpitalu były takie krzesełka pod prysznicem
U nas niby leniwy dzień, ale była moja siostra u rodziców, później znajomi na chwileczkę wpadli i jestem wykończona choć większość czasu siedziałam lub leżałam, brzuchol się tak zaczął stawiać, że aż się znowu trochę zestresowałam, ale wzięłam wieczorne tabsy i jest troszkę lepiejlamka lubi tę wiadomość
-
Olik i Lamka pięknie wyglądacie!
Bajka a co do bakterii - a nie było tak że miałaś problem z pobraniem? Wystarczy się nie podmyć przed czy ręcznikiem przetrzeć przed i mogą wyjść bakterie... wiem że ja w szpitalu dwa razy pobierałam, bakterie były, lekarze zlewali i w sumie dobrze bo jak na spokojnie pobrałam w domu to już nie było śladu rzekomej infekcji...
Rucola z tego co wiem do 4,2m jest najbardziej uniwersalna. 3,6 dobra na początek, ale jak ktoś jest wyższy/większy albo chce się inne wiązanie to już musi być dłuższa. Jakbym miała kupować jedną docelowo to 4,2 bym raczej szukałalamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Chciałam zameldować, że Was nadrobiłam i cieszę się, że tu same pozytywne wieści! Bardzo mnie radują wieści, że Bajkowa Zosia dalej spokojnie czeka u mamusi:)
Dziewczyny tj. Olik i Lamka- jesteście super laski!
lamka, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lamka weszlam w Twojego linka i przepadłam.. tylkk nie mam okzji by ją zamówić a bez ciąży cycków więc odpuszczę. Piekna jest i robi wrażenie:)
Dziewczyny czasami sie zastanawiam czy nasz maluch nie jest jakiś nerwowy lub nadpobudliwywczoraj od 20 do 22 łupanie i dziś już tez wstał a co!
P.s. witam się w 30 tc
Reset super ze do nas zaglądasz.
Dziś wizytuje lamka i ktoś jeszcze? Przepraszam nie pamiętamlamka, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamus obiecałam juz sobie ze nie kupię więcej ciuchów ciązowych te max 2 miesiące przelatam w tym co mam. Teraz czeka mnie jeszcze wizyta w esotiq po jakieś staniki i pizamke. Ale mam kupon tylko czekam do ostatnich dni jego ważności by rozmiary były najbardziej prawdopodobne.
Nadal mam jeansy z hm na sprzedaż bo nadal mi z tylka lecą. A czekam na zakupy z 2 miesiące po ciąży kiedy kupie to co chcę a nie w co się mieszczę
Co do pór wstawania mam nadzieję że nie zostanie Ci tak do końca ciąży:)
Kciuki za wszystkie wizyty -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
U mnie kolejna noc za mną w dwupaku
Co prawda trochę mnie pobolewa brzuch ale może to pęcherz muszę dziś na obchodzie powiedziec a może to olod infekcji.
Fakt w domu sterylniej pobieralam próbki zawsze bo tu boję się nawet porządnie umyć kucnac no ale jeszcze kilka godz i będę wiedzieć po obchodzie co i jak
Trzymam kciuki za dziewczyny dzisiaj -
nick nieaktualny
-
Sukienka piękna, jak z reszta 7 innych, które dodałam do obserwowanych
przepadałam totalnie ! Nie mogę tam wchodzić przysięgam... mojej chrześnicy zamówiłam tyle spineczek i innych akcesoriów do włosów, że listonosz chyba padnie jak będzie nosił te chińskie paczuszki
tak samo jeśli któraś robi hybrydy to masakra :p nie mówię o samych lakierach, bo póki co nie zamawiałam, ale tych pierdol za 1 dolara do zdobienia, folie do usuwania itp tego jest mnóstwo
dobrze, że jeszcze troszkę i nie będę miała czasu na przeglądanie
Dziewczynki kciuki za wizyty, Nikuś pięknego zdjęcia dla Twojej mamy życzę
Olik ja już oglądam nieciążowe rzeczy, bo od października praktycznie nic sobie nie kupiłam
Jeśli chodzi o ruchy, to moje dziecko potrafi się pol dnia nie odzywać za to w nocy o rano jest szaleństwoRucola, olik321 lubią tę wiadomość
-
Nika, Minie - kciuki za dzisiejsze wizyty!
Nacieszcie oczy swoimi maluszkami.
Nenusia, mam nadzieję, że wyniki wyjdą ok!
U mnie dziś okrągłe 13 kg na plus od początku ciąży, ciekawe ile do końca wyjdzie..Aga9090 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2fa537f0ba7.jpg
Przedstawiam Wam moją Panią Prezes
Wczoraj burza odcięła nam drogę do domu i przez 1.5h byliśmy zmuszeni siedzieć w galerii..
Lamka, Nika, Minie - powodzenia na wizytach
Dziś jest szczęśliwy dzień (bo w końcu moje urodziny), więc będą same super informacje
Olik i Lamka - wczoraj wyglądałyście obłędnie w tych sukienkach!!
Bajka - Ty się zarostem nie przejmuj. Lekarze różne rzeczy widują, więc pewnie tych kilka włosów na Twoich nogach nie zrobi na nich wrażenia
I super, że się trzymacie razem - oby tak dalej!
A tymczasem trzeba jakoś przeżyć jakoś najbliższe 3 dni..Lunaris, Aga9090, summer86, Yoselyn82, Bajkaaa, lamka, Flowwer, Tosia2323, Phnappy, emi2016, KateHawke, olik321, Trasti, Sarna84, StaraczkaNika, Lusesita, Emiilka, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
13 tydzień strat!
Nenusia kciui za Twoją wątrobę
Summerku teraz już powolutku, mało czasu do końca zostało to już za wiele nie dobijeszna pocieszenie powiem Ci że ja miałam 17,7kg na plusie z synem a jak mnie zaczął wykańczać to zrzuciłam 21,5
Lamka, Mini -udanych wizyt!
Kaczorka STO LAT! piękna Pani Prezesmniam mniam- do schrupania
U mnie dziś fajnie na dworze- teraz, za godzinę pewnie będzie już fatalnie a ja do miasta muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:35
Aga9090, Kaczorka, summer86, Phnappy, Emiilka lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Olik i Lamka pięknie wyglądacie!
Rucola z tego co wiem do 4,2m jest najbardziej uniwersalna. 3,6 dobra na początek, ale jak ktoś jest wyższy/większy albo chce się inne wiązanie to już musi być dłuższa. Jakbym miała kupować jedną docelowo to 4,2 bym raczej szukała
dxzięki wielkietak też zrobię
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2fa537f0ba7.jpg
Upały przezyjemyKaczorka, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
zdrowia, miłości, samych radosnych chwil z Luśką i mężem oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Rucola - przeżyjemy, tylko w jakim stanie? :p
A to jeszcze Wam pokażę jak ostatnio zasypia moja Pani Prezes
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ff737277e50.jpg
Od kilku dni w ogóle budzi się w nocy i wyczynia akrobacje. Wczoraj wylądowała z nogami na głowie mężadzisiaj tylko skopała mu plecy.
Ale powiem Wam, że uwielbiam to
Za życzenia pięknie dziękujęLunaris, summer86, Rucola, Yoselyn82, Bajkaaa, Flowwer, KateHawke, Emiilka, pilik, Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość