X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kobietki :)

Same tu piękne przyszłe mamy mamy ! Olik, Lamka sukienki pierwsza klasa, tez chętnie przyjmę linka :D w ogóle to ja przez to leżenie chyba przepadałam na alie... same pierdoly zamawiam

Ja mam w cholerę kiecek ;) ale zawsze mi mało

Bajeczko olej golnie, lekarze nie zwracają uwagi, choć wiem że człowiek czuje się skrępowany. Myśle, że jak poczujesz się troszkę lepiej to ktoś bliski może Ci pomoc pod prysznicem te nogi machnąć - u mnie w szpitalu były takie krzesełka pod prysznicem

U nas niby leniwy dzień, ale była moja siostra u rodziców, później znajomi na chwileczkę wpadli i jestem wykończona choć większość czasu siedziałam lub leżałam, brzuchol się tak zaczął stawiać, że aż się znowu trochę zestresowałam, ale wzięłam wieczorne tabsy i jest troszkę lepiej

lamka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik i Lamka pięknie wyglądacie!
    Bajka a co do bakterii - a nie było tak że miałaś problem z pobraniem? Wystarczy się nie podmyć przed czy ręcznikiem przetrzeć przed i mogą wyjść bakterie... wiem że ja w szpitalu dwa razy pobierałam, bakterie były, lekarze zlewali i w sumie dobrze bo jak na spokojnie pobrałam w domu to już nie było śladu rzekomej infekcji...
    Rucola z tego co wiem do 4,2m jest najbardziej uniwersalna. 3,6 dobra na początek, ale jak ktoś jest wyższy/większy albo chce się inne wiązanie to już musi być dłuższa. Jakbym miała kupować jedną docelowo to 4,2 bym raczej szukała :)

lamka, Rucola lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zameldować, że Was nadrobiłam i cieszę się, że tu same pozytywne wieści! Bardzo mnie radują wieści, że Bajkowa Zosia dalej spokojnie czeka u mamusi:)
    Dziewczyny tj. Olik i Lamka- jesteście super laski!

lamka, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka weszlam w Twojego linka i przepadłam.. tylkk nie mam okzji by ją zamówić a bez ciąży cycków więc odpuszczę. Piekna jest i robi wrażenie:)

Dziewczyny czasami sie zastanawiam czy nasz maluch nie jest jakiś nerwowy lub nadpobudliwy :) wczoraj od 20 do 22 łupanie i dziś już tez wstał a co!

P.s. witam się w 30 tc :)

Reset super ze do nas zaglądasz.

Dziś wizytuje lamka i ktoś jeszcze? Przepraszam nie pamiętam :(

lamka, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik dołączam do Ciebie o tak nieludzkiej porze. Na 13 Minie i na 17 Nika dzisiaj też wizytują :-)

A co do sukienki to czuję, że w lato na co dzień też będę nosić tylko pewnie z bardziej casualowym wiązaniem. :-D

Rucola, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamus obiecałam juz sobie ze nie kupię więcej ciuchów ciązowych te max 2 miesiące przelatam w tym co mam. Teraz czeka mnie jeszcze wizyta w esotiq po jakieś staniki i pizamke. Ale mam kupon tylko czekam do ostatnich dni jego ważności by rozmiary były najbardziej prawdopodobne.
    Nadal mam jeansy z hm na sprzedaż bo nadal mi z tylka lecą. A czekam na zakupy z 2 miesiące po ciąży kiedy kupie to co chcę a nie w co się mieszczę:)

Co do pór wstawania mam nadzieję że nie zostanie Ci tak do końca ciąży:)

Kciuki za wszystkie wizyty

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj że w esotiq są często promocje -50% z różnych okazji. A sukienka generalnie nie jest ciążowa. :-D

Idę spróbować się jeszcze trochę przespać.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    U mnie kolejna noc za mną w dwupaku :)

Co prawda trochę mnie pobolewa brzuch ale może to pęcherz muszę dziś na obchodzie powiedziec a może to olod infekcji.

Fakt w domu sterylniej pobieralam próbki zawsze bo tu boję się nawet porządnie umyć kucnac no ale jeszcze kilka godz i będę wiedzieć po obchodzie co i jak :)

Trzymam kciuki za dziewczyny dzisiaj :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, jadę do labo, ciekawe co z tą moją wątrobą....

Bajka Kciukam nadal, aby Zosia była jak najdłużej po tej stronie brzucha :*

Miłego dnia!!!

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka piękna, jak z reszta 7 innych, które dodałam do obserwowanych :D przepadałam totalnie ! Nie mogę tam wchodzić przysięgam... mojej chrześnicy zamówiłam tyle spineczek i innych akcesoriów do włosów, że listonosz chyba padnie jak będzie nosił te chińskie paczuszki :) tak samo jeśli któraś robi hybrydy to masakra :p nie mówię o samych lakierach, bo póki co nie zamawiałam, ale tych pierdol za 1 dolara do zdobienia, folie do usuwania itp tego jest mnóstwo :) dobrze, że jeszcze troszkę i nie będę miała czasu na przeglądanie

Dziewczynki kciuki za wizyty, Nikuś pięknego zdjęcia dla Twojej mamy życzę <3

Olik ja już oglądam nieciążowe rzeczy, bo od października praktycznie nic sobie nie kupiłam

Jeśli chodzi o ruchy, to moje dziecko potrafi się pol dnia nie odzywać za to w nocy o rano jest szaleństwo :)

Rucola, olik321 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, Minie - kciuki za dzisiejsze wizyty! :) Nacieszcie oczy swoimi maluszkami.

Nenusia, mam nadzieję, że wyniki wyjdą ok!

U mnie dziś okrągłe 13 kg na plus od początku ciąży, ciekawe ile do końca wyjdzie..

Aga9090 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2fa537f0ba7.jpg

Przedstawiam Wam moją Panią Prezes ;)

Wczoraj burza odcięła nam drogę do domu i przez 1.5h byliśmy zmuszeni siedzieć w galerii..

Lamka, Nika, Minie - powodzenia na wizytach :)
    Dziś jest szczęśliwy dzień (bo w końcu moje urodziny), więc będą same super informacje <3

Olik i Lamka - wczoraj wyglądałyście obłędnie w tych sukienkach!! :)

Bajka - Ty się zarostem nie przejmuj. Lekarze różne rzeczy widują, więc pewnie tych kilka włosów na Twoich nogach nie zrobi na nich wrażenia ;)
    I super, że się trzymacie razem - oby tak dalej! :)

A tymczasem trzeba jakoś przeżyć jakoś najbliższe 3 dni..

Lunaris, Aga9090, summer86, Yoselyn82, Bajkaaa, lamka, Flowwer, Tosia2323, Phnappy, emi2016, KateHawke, olik321, Trasti, Sarna84, StaraczkaNika, Lusesita, Emiilka, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

13 tydzień strat! :)

Nenusia kciui za Twoją wątrobę :D

Summerku teraz już powolutku, mało czasu do końca zostało to już za wiele nie dobijesz ;) na pocieszenie powiem Ci że ja miałam 17,7kg na plusie z synem a jak mnie zaczął wykańczać to zrzuciłam 21,5 :P

Lamka, Mini -udanych wizyt!

Kaczorka STO LAT! piękna Pani Prezes <3 mniam mniam- do schrupania :D

U mnie dziś fajnie na dworze- teraz, za godzinę pewnie będzie już fatalnie a ja do miasta muszę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:35

Aga9090, Kaczorka, summer86, Phnappy, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wszystkiego najlepszego <3

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Olik i Lamka pięknie wyglądacie!
    Rucola z tego co wiem do 4,2m jest najbardziej uniwersalna. 3,6 dobra na początek, ale jak ktoś jest wyższy/większy albo chce się inne wiązanie to już musi być dłuższa. Jakbym miała kupować jedną docelowo to 4,2 bym raczej szukała :)

dxzięki wielkie :) tak też zrobię :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wszystkiego najlepszego!!!

• Rucola Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2fa537f0ba7.jpg
    kaczorka Wszystkiego co najlepsze i najcudowniejsze, tak jak na tym zdjęciu powyżej!!!! Dużo zdrowia i jeszcze gromadki takich śliczniuchów :*
    Upały przezyjemy :)

Kaczorka, JustynaG lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :) zdrowia, miłości, samych radosnych chwil z Luśką i mężem oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - przeżyjemy, tylko w jakim stanie? :p

A to jeszcze Wam pokażę jak ostatnio zasypia moja Pani Prezes ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ff737277e50.jpg

Od kilku dni w ogóle budzi się w nocy i wyczynia akrobacje. Wczoraj wylądowała z nogami na głowie męża ;) dzisiaj tylko skopała mu plecy.
    Ale powiem Wam, że uwielbiam to ;)

Za życzenia pięknie dziękuję <3

Lunaris, summer86, Rucola, Yoselyn82, Bajkaaa, Flowwer, KateHawke, Emiilka, pilik, Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka spełnienia marzeń życzę :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ