Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Olik bosko wyglądasz, świetna sukienka a mnie jeszcze baaardzo podobają się buty! marzę żeby takie założyć... może za kilka lat, jak moja noga wróci do normy.
Lamcia fiu, fiu! Mąż musiał być cały w zachwycie
Mnie- mimo szczerych chęci jakoś ładne wyglądanie nie wychodzi...lamka, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Lamciu ale ja bym wolała tak jakoś ...elegancko jak Wy
jak urodzę i odchowam to sobie w takie ze 2-3 kiecunie śliczne zainwestuje... właśnie sobie uświadomiłam że ostatni raz kupowałam sobie jakąś kreację z 10 lat temu! a tak ciągle w sukienkach po siostrach ciotecznych/koleżankach albo coś ze szmatexów.
-
nick nieaktualnyOlik dzięki! To mam nadzieję, że mi wyjdzie 300 bez pappy, bo to 400 mnie trochę z butów wyrwało przyznaję (ZUS mi jeszcze nie zapłacił zasiłku).
Ale z drugiej strony jak chodziłam do Siejkowskiego to w cenniku było 200 za wizytę a płaciłam 160 albo 180, więc nie wiem po co ten cennik.
Nie no tak czy siak idę i najwyżej przepłacę, Tarzan stawia.tak, jutro 15.00
Lunaris często można fajne ciuszki znaleźć za małe pieniądze, a czasem warto się dowartosciować czując się super w czymś. Mi np. często Tarzan funduje kieckę z jakiejś okazji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 21:26
Rucola, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Co do kiecek to ja tez uwazam, ze raz na jakis czas trzeba sobie pozwolić
mój emek nigdy mi nie odmawia, moze dlatego ze rzadko proszę
czasem kupuje sobie sama z jakiejs tam wyimaginowanej okazji :p
lamka, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Też dostałam kreację od Ciastka z okazji Dnia Matki
trochę przyciasna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1640a40a817f.jpg
Uciekam spać! To był mocno intensywny dzień, dobrej nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 21:56
lamka, summer86, Luna1993, olik321, Achia, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Sarna84, KateHawke, Lena21, Flowwer, Emiilka, Yoselyn82, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris bardzo urocze ubranko
A jak jesteśmy w temacie ubrań - myślicie, że dobrym pomysłem jest założyć na usg genetyczne krótką spódnicę tubę?
Coś w tym typie: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40f11c46dc55.jpg
Bo tak kminię w razie gdybym miała mieć usg przez brzuch to można odkryć, a jak dopochwowe to też jest dostęp (żeby męża jak najmniej stresować).
-
nick nieaktualnyJa zauważyłam że mój mąż chyba nie może do końca uwierzyć. Byliśmy w sklepie i mu pokazuje właśnie komplety do spania, bodziaki, rożki.myslalam że może coś kupimy a on wszystko odkładał i mówi że mamy czas..może jak wejdzie we wtorek na USG to zobaczy że to się dzieje naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 22:00
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia mam taką z dresówki i jest mocno rozciągliwa. Ale są tam w razie czego też spódniczki jednorazowe.
A jeśli chodzi o męża, to faceci są wzrokowcami, pewnie po usg zmieni zdaniemój też długo nie chciał się angażować, bo bał się jak to wszystko się potoczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 22:06
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Olik dzięki! To mam nadzieję, że mi wyjdzie 300 bez pappy, bo to 400 mnie trochę z butów wyrwało przyznaję (ZUS mi jeszcze nie zapłacił zasiłku).
Ale z drugiej strony jak chodziłam do Siejkowskiego to w cenniku było 200 za wizytę a płaciłam 160 albo 180, więc nie wiem po co ten cennik.
Nie no tak czy siak idę i najwyżej przepłacę, Tarzan stawia.tak, jutro 15.00
Lunaris często można fajne ciuszki znaleźć za małe pieniądze, a czasem warto się dowartosciować czując się super w czymś. Mi np. często Tarzan funduje kieckę z jakiejś okazji.
Lamka ja byłam 2 tyg temu na prenatalnych u Rubisza i płaciłam 300 zł bez Pappy.
Olik wyglądałaś pięknie! Skąd taka ładna sukienka?lamka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lamka mi się najlepiej na usg sprawdzają długie koszule/ tuniki.. masz dupke przykryta i dostęp jest wszędzie:) zresztą tarzan bedzie miał swój ekran do ogladania i tak są ustawione że nie będzie widział Twojej Grażyny
Agulineczka z mohitolamka lubi tę wiadomość
-
Olik, jakiś czas temu chyba pokazywałaś już tę kieckę. Specjalnie poszłam do Mohito by ją upolować i przymierzyć ale nic sensownego nie znalazłam.
Lamka, wyglądasz rewelacyjnie!
Mogłabyś się podzielić linkiem do sukienki.
Ja zaszalałam na pieknamama.pl i zamówiłam kiecki korzystając z 20% rabatu na dzień matki (Promocja trwa jeszcze dziś). 3 różne fasony, mam nadzieję, że któraś z nich będzie dobra i będę miała w co się ubrać na wesele na które niebawem się wybieramy.lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynka pewnie, to jest ta sukienka: http://s.aliexpress.com/rMzYnMZV?
Ja mam kolor 18 (ten na dole).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 22:43
JustynaG lubi tę wiadomość