Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMały człowiek machał rączkami i nóżkami, jakby pływał- chyba po mamusi
ma ok 4,5cm, serduszko bije-nawet na chwilkę nam puścił
) widać już kość nosową! Krwiaczek zniknął. Zjedliśmy lody po dobrych wiadomościach
duphaston odstawiam, zostaje tylko przy luteinie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da33f5b9bc0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 10:36
olik321, Rucola, Kaczorka, Bajkaaa, Karma88, agulineczka, Lunaris, Lusesita, emi2016, Aga9090, Jeżowa, Angelika83, summer86, malka, Emiilka, KateHawke, Daniela, Phnappy, Tosia2323, pilik, lamka, Lena21, blue00, JustynaG, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Mały człowiek machał rączkami i nóżkami, jakby pływał- chyba po mamusi
ma ok 4,5cm, serduszko bije-nawet na chwilkę nam puścił
) widać już kość nosową! Krwiaczek zniknął. Zjedliśmy lody po dobrych wiadomościach
duphaston odstawiam, zostaje tylko przy luteinie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da33f5b9bc0.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia łezka się kręci, małe cudo
Ania Już wiem, co mi nie podpasowalo w Bailosie - waga. 11,5kg to trochę za dużo zwłaszcza, ze teraz mam qBita z wagą 7,8kg, więc różnica spora.
Młody przyniósł z przedszkola szkarlatynę, 40,5 stopni goraczki. Ekstra. -
Achia piękny dzidziuś
Czy któraś z Was ma abonament premium za 1 zł? Kiedyś dostałam taką informację, że z racji tego, że jestem na ovu dłużej niż 24 m-ce będę mieć abonament za 1 zł. Teraz patrzę jest za 29zł/mc. Czy to już jest nieaktualne?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Trasti odpoczywaj i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Chyba bym zeszła do rana jak by mi kazali czekać
Melevis ...same atrakcje... współczuję
Achia Gratulacjepiękny widok maluszak
-
Melevis- Młody ma jakieś objawy skórne/ językowe, że to szkarlatyna? Nasi lekarze potrafią mylić ją z mononukleozą, a gdyby to była mononukleoza to wtedy żadnych antybiotyków!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Melevis- Młody ma jakieś objawy skórne/ językowe, że to szkarlatyna? Nasi lekarze potrafią mylić ją z mononukleozą, a gdyby to była mononukleoza to wtedy żadnych antybiotyków!
Najpierw biały nalot na języku, następnego dnia mocno czerwony, wręcz malinowy. Wczoraj od rana gorączka, dziś lekka wysypka. Lekarz powiedział, ze książkowa szkarlatyna zwłaszcza, że bawił się z kolegą, u którego kilka dni później tez zdiagnozowano płonicę. -
Melevis wrote:Najpierw biały nalot na języku, następnego dnia mocno czerwony, wręcz malinowy. Wczoraj od rana gorączka, dziś lekka wysypka. Lekarz powiedział, ze książkowa szkarlatyna zwłaszcza, że bawił się z kolegą, u którego kilka dni później tez zdiagnozowano płonicę.
Ok, jak malinowy język i wysypka to szkarlatyna. Ja jestem przewrażliwiona po własnej, źle diagnozowanej mononukleozie, i teraz czuję jakiś wewnętrzny imperatyw wszystkich przed tym paskudztwem chronić. Zdrowia dla Stasia, a dla Ciebie dużo sił i cierpliwości :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Ok, jak malinowy język i wysypka to szkarlatyna. Ja jestem przewrażliwiona po własnej, źle diagnozowanej mononukleozie, i teraz czuję jakiś wewnętrzny imperatyw wszystkich przed tym paskudztwem chronić. Zdrowia dla Stasia, a dla Ciebie dużo sił i cierpliwości :*
Rozumiem i dziękuję, bo wiem, że lekarze lubią diagnozować bez dokładnego badania...
Najbardziej boję się, żeby mała też nie złapała. Póki co mam dwa światy, Stachu na kolanach a Lena w leżaczku bujana nogą. No ale ja nie dam rady? -
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po wizycie
Czy ja już wspominałam, że nie lubię tego gina na NFZ?!
Więc serduszko bije dalej❤️, dostałam skierowanie na kilka badań i to by było tyle. A i te jego usg o kant doopy rozbić.. Zrobił przez brzuch.. A do porównania dzisiejsze zdjęcie i od onkologa z zeszłego tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f26a1a4f6399.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51785152b662.jpg
Także te wymiary dzisiejsze to i tak się nie przejmuje
Emiilka, agulineczka, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis
Specjalnie dla Ciebie wklejam krótką listę z podziałem na rodzaj siedziska, jest dopisana przy każdym cena i waga.
Na czerwono zaznaczyłam te, na które zwróciłabym szczególnie uwagę w każdej kategorii.
Tak jak widać, najłatwiejszy wybór i największy jest w kategorii bez przekładanego siedziska.
Ale to już co kto potrzebuje, bo o każdym można byłoby pisać + i -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f68c79939a.jpgEmiilka, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Nenusia i tak trzymaj- nie przejmuj się bo na tym jego sprzęcie guzik widać. Powiedział Ci coś czy w ogóle tematu nie podjął odnosnie NIEciąży?
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, witam się znad: CZEREŚNI!!!
(bez robaczków, pychota za 24 zł za kg!)
Achia i Nenusia, gratuluje udanych wizyt! Mamy teraz jakąś wspaniałą zieloną falę, więc Dziewczynki korzystajcie i wizytujcieŚwietnie, Achia, że krwiak zniknął, zaś Nenusiu, u Ciebie super, że dzidziunia się pięknie rozwija
Nie ma rzeczy niemożliwych! Czuję, że po operacji, dzidzia da radę i wszystko się dobrze zakończy!
Bajeczko, ja nieustannie trzymam kciuki za Twoją Zosieńkę. Dzień w dzień nie puszczam i będę o tym pisać za każdym razem, gdy będę dodawać post! Bardzo się cieszę, że nadal jesteście w dwupaku, a Ty jesteś dobrze zaopiekowana
Rucolka, bryka pierwsza klasa! Summer, dobra duszyczko, świetnie, że podzieliłaś się info o promo
Melevis, ja pierdziu... ta gorączka to jakaś masakraKurczę, ja bym już chyba od zmysłów odchodziła... No ładnie... Trzymam kciuki, żeby szybko to paskudztwo przeszło. Tobie i Maluszkowi życzę dużo sił!
Co do niani elektronicznej się nie wypowiem, bo nie wiem. Mam dostać w spadku po szwagierce, ale po wakacjach, bo jeszcze używa dla swojej małej. Ona jest bardzo zadowolona, ale nawet nie wiem, jaki ma model...
Dziewczyny, a ja mam jakiś niezdrowy wzrost formyTak bardzo się cieszę z tej prywatnej położnej, która nam pomoże. Normalnie spadł mi kamień z serca, bo wszyscy dookoła truli mi o tym prywatnych lekarzu, do którego koniecznie muszę się zgłosić, żebym miała potem dobrą opiekę w szpitalu. Powiem Wam, że to znacznie drożej by mi wyszło, niż położna, a tak naprawdę to położna gra pierwsze skrzypce w szpitalu i nie pozwoli, by lekarz mnie olał, gdy nadejdzie TEN czas
Dużo dobrego słyszałam o Zdrojach, ale niestety jest tam nawał kobitek rodzących (ładny szpital, odremontowany, sale chyba max 2-osobowe). Słyszałam niestety, że zdarzyło się, że lekarz przyszedł do rodzącej za późno i dzieciątko było później niedotlenione. Mnie to mam nadzieję, że nie grozi przy mojej prywatnej położnej
Powiem Wam, że teraz u nas liczy się każdy grosz, bo przez tą moją działalność gospodarczą, to mamy nie lada wydatki... Także samopoczucie moje poszło w górę i oby pozostało już tak do porodu
Miłego dnia dla wszystkich Mamuś!
Ps. Kochane, zdjęcia brzuszka nie wstawiam, bo mam niestety taki bałagan w pokoju, gdzie jest duże lustro, że wstyd mi cyknąć fotkęAle zamierzam to na dniach ogarnąć i wtedy postaram się wstawić jakąś foteczkę
Aga9090, Bajkaaa, Achia, lamka, Lena21, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Nenusia i tak trzymaj- nie przejmuj się bo na tym jego sprzęcie guzik widać. Powiedział Ci coś czy w ogóle tematu nie podjął odnosnie NIEciąży?
nawet kartę ciąży założył z tą NIE CIAŻA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 12:40
Emiilka, pilik, Lusesita, Lunaris, KateHawke, blue00 lubią tę wiadomość
-
Hej Babeczki,
gratuluję udanych wizyt. Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.
Ja po wizycie, dzisiaj dla odmiany czekałam godzinę, a w środku byłam 3 minuty. Tak, jak się spodziewałam, wizyta była bez USG.
To było moje pożegnanie z tym pacanem. Czy któraś orientuje się, jak złożyć skargę na lekarza? Mam wynik cukru na czczo 98, a ten cymbał wmawia mi, że jest ok.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyDaniela wrote:Hej Babeczki,
gratuluję udanych wizyt. Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.
Ja po wizycie, dzisiaj dla odmiany czekałam godzinę, a w środku byłam 3 minuty. Tak, jak się spodziewałam, wizyta była bez USG.
To było moje pożegnanie z tym pacanem. Czy któraś orientuje się, jak złożyć skargę na lekarza? Mam wynik cukru na czczo 98, a ten cymbał wmawia mi, że jest ok.
Ale wg onkolog to zle wyniki tzn hiperinsulinemia podobno mam -
Ania pięknie dziękuję! O tym GB Beli tez myślałam, jakbyś miała wybierać między tym a Bailosem co byś brała? Bo w sumie wizualnie i w specyfikacji są prawie identyczne.
Dziewczyny z młodym masakra, zasnął a temperatura mu podskoczyła do 41,5 stopni... od razu go obudziłam, żeby nie stracił kontaktu i zadzwoniłam po męża, właśnie pojechali na SOR