Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Po pierwsze:
Witajcie moje kochane, tak ladnie pisalyscie bym sie odezwala wiec
postanowilam sie ujawnic.. przepraszam ze nie bylo mnie tutaj troche i nie
odzywalam sie do was ale potrzebowalam troche odpuscic, pobyc troche bez
forum. W ogole nie myslec o staraniach itp. Co prawda podczytywalam was,
ale nie wszystko.
Gratuluje dobrych wynikow i wizyt
A te ktore nie zobaczyly dwoch kreseczek to tule mocno
Po drugie:
Ja 2 tygodnie temu o malo co zawalu bym nie dostala bo dzwonili do mnie z
OA myslalam ze juz maja dla nas dziecko, a oni dzwonili do mnie w
sprawie jednodniowego szkolenia ktory bedzie w lipcu. Cala nasza grupa
idzie na nie.
Po trzecie:
A tak to urzadzamy pokoik, jezdzimy po sklepach, szafa juz do pokoju
zamowiona, czekamy az zadzwonia ze jest juz, pare rzeczy wyniesione z pokoju i od razu pokoj wiekszy sie wydaje. Chcemy pojechac do Czestochowy do firmy ktora robi rozne wzory, kolory - kolka, kwadraty, prostokąty itp na sciane zeby ja wyciszyc
A po czwarte:
Wczoraj zauważyłam 2 kreseczki na teście, dzisiejsza beta 53mlU/ml, trzese sie cala, jeszcze dluga droga przede mna, boje sie strasznie.summer86, Siwulec, Tosia2323, Kaczorka, lamka, Minie Black, Lunaris, Achia, reset, Jeżowa, Lena21, blue00, Rucola, Flowwer, Amal, Bajkaaa, malka, Karolina90, Ania1003, Aga9090, pilik, JustynaG, Emiilka, Lusesita, Phnappy, StaraczkaNika, Czrna 81, KateHawke, Sarna84, Amy333, Bobisia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Kaczorka biorę udział w badaniu na kobietach w ciąży i muszę nosić krokomierz, ale ten na szyję jest do d...
Zdecydowanie wolę ten, który mam na ręku (mój prywatny xiaomi).
O proszęa to ciekawe!
Ten na szyi pewnie się majta :p
Summer - będziesz się motywować, żeby robić dziennie 10tys. kroków? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos, powtarzasz wynik w niedzielę? Leć jak najszybciej do lekarza, a ja mocno zaciskam kciuki za Ciebie i fasolkę
Kaczorka, nie wiem ile dam radę, ale będę musiała dużo przebywać poza domem, bo w mieszkaniu nie wytrzymam, mam go już dość a budowa nie idzie wg naszego planu. Dziś już chyba 3 razy przez to ryczałam, bo wychodzi na to że wymarzony domek to można sobie narysować, a to co wychodzi w rzeczywistości to masakrai to jeszcze najgorsze, że teść nam część rzeczy wykańcza i to był bardzo zły pomysł.. zatem chyba na szybko będzie trzeba szukać ekipy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 21:37
-
Moze glupie pytanie, ale ten pozytyw nic nie zmienia i dalej czekacie na telefon z OA, tak? Nie jestem pewna czy dobrze pamietam, ale czy ciaza cos zmienia w tej sytuacji? W kwestiach prawnych?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyYosel jeju jeju ale wspaniała wiadomość, całą moją i kropka wirusowość ciążową przekazuję Tobie i Twojemu kropeczkowi
oby to było to!!!!
Kaczorka no majta się i niby można nosić w kieszeni, ale nie zawsze mam kieszeń. I do tego nalicza bez sensu kroki np. jak jadę samochodem (xiaomi jest pod tym względem mega dokładny, jedynie raz mi źle nabił jak tarłam marchewkę lewą ręką).
Siwulec co do tych świąt to nie do końca kumam, bo nie jestem na bieżąco ale napisz coś więcej o tej imprezie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 21:39
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Yos, powtarzasz wynik w niedzielę? Leć jak najszybciej do lekarza, a ja mocno zaciskam kciuki za Ciebie i fasolkę
powtorze bete w poniedzialek bo dzisiaj robilam i umowilam sie do lekarza bo jak bedzie ok to ide na l4Minie Black, Lunaris, summer86, Flowwer, Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karma88 wrote:Moze glupie pytanie, ale ten pozytyw nic nie zmienia i dalej czekacie na telefon z OA, tak? Nie jestem pewna czy dobrze pamietam, ale czy ciaza cos zmienia w tej sytuacji? W kwestiach prawnych?
poki co im nic nie mowie, to dopiero poczatek, gdzie wszystko moze sie zdarzyc a jak zadzwonie i powiem to automatycznie mnie skreslaja z listy.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yos, cudownie! :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
YOOOOOS !!!!
kciuki za wspaniały przyrost!!!! wiedziałam że coś nam tu insynujesz
ale nawet nie chciałam tego głośno pisać
poczekaj, niech się rozniesie nowa metoda zaciążania na Yos- zaciążanie w jamie
Yoselyn82, Achia, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYos aaaaa, kciuki, kciuki, kciuki!
))))
My spędziliśmy mile popołudnie ze znajomymi którzy mają 3 dzieci- o pierwsze starali się 2lata, o drugie-5lat a 3 to wpadka po 7latach bo się nie zabezpieczali bo po dwóch porodach lekarze powiedzieli że w wyniku zawirowań hormonalnych znajoma już w ciążę nie zajdzie. Więc tak trwali, bez zabezpieczen i proszę
Prawdopodobnie wynik diety- nie jedzą miesa ani nabiału
Dostałam na pożyczenie poduche do spania tą dużą (a już chciałam kupować :p) oraz w prezencie 3 malutkie pary spodenek,nie wiem czy użyje ale są tak słodkie...
Najmłodsze dziecię ma 3 mce, odważyłam się wziąć na ręcebyliśmy przy kąpieli, mąż patrzył i się uczył :p
Ps natchnęło mnie na imię dla dziewczynki- KajaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 21:45
Yoselyn82, Lunaris, Siwulec, Rucola, Bajkaaa, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yosku a jak Emek zareagował na taki zwrot akcji?