Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelowanowa wrote:StaraczkaNika, to forum uzależnia więc przyznam że trochę podczytywałam i cieszyłam się z każdych dwóch kresek. Nie wiedziałam gdzie napisać bo jestem na pograniczu...
Jestem po laparoskopii po której stwierdzono III stopień endometriozy....
Wczoraj zobaczyłam wymarzone dwie kreski a dziś rano dostałam okres, normalny i bolesny ;( czy moge mieć jeszcze nadzieje?
W czasie laparo zrobili Ci łyżeczkowanie macicy? To może wpływać na krwawienie - u mnie po łyżeczkowaniu to była hmm... rzeka krwi i wątróbki, żeby było obrazowo. Usunęli endomendę?
A jeśli to biochem, to jest dla Ciebie znakiem, że zabieg pomógł i w następnym cyklu będą jeszcze większe szanse, więc staraj się nie załamywać!Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam mały przeciąg zrobiony i jest znośnie w domu na szczęście
Oczywiście wypad nad jezioro odchorowałam 2h drzemką :p
A tu jeszcze mały spam przy okazji najświeższy brzuszek:)- czas kupić strój ciążowy kąpielowy..
Bo jeśli wszystko będzie ok może mnie natchnąć na jakiś basen czy coś..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edb3c99285cc.jpgBajkaaa, pilik, Lena21, Morelowanowa, Yoselyn82, summer86, Jeżowa, Lunaris, Siwulec, Emiilka, Malwas, blue00, Minie Black, Flowwer, KateHawke, Lusesita, olik321, malka, Sarna84, Phnappy, lamka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Morelowanowa ja miałam plamienie w terminie miesiączki, ale przyznaję że tylko jednodniowe i ja już wtedy byłam po 2 betach (brałam dupka i robiłam 11 i 13 dpo betę), ale i tak moja gin mi wtedy zwiększyła jeszcze dawkę dupka do 6x. Ja bym zrobiła rano betę i ewentualnie podeszła do gina po receptę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorelowanowa wrote:Laparoskopie miałam w VIII 2016, rok temu hsg, jajowody drożne i nigdy ani cienia a wczoraj po południu 13dpo taka niespodzianka... Mam mieszane uczucia... Jutro planowałam tą bete bo nawet jeśli to biochem to jest to znak że mogę być w ciąży i jest to optymistyczna wiadomosc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś korzystała z pomocy dr Paśnika i wlasnie jego leczenie doprowadziło do zajścia w ciąże? Przerobiłam już kilku lekarzy, nikt nie pomógł, wiec zastanawiam się nad leczeniem immunologicznym. Będę wdzięczna za każdą informację.17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Dobry wieczór,
Od wczoraj podczytuję tylko z telefonu, weekend Ciastkowy jak zawsze. Upał okropny! Ja mam dość i nie mogę sobie znaleźć miejsca a syn z gorąca świruje na całego- jak dla mnie lato może się już skończyć
Morelowanowa witaj od nowafajnie że się nie poddajecie, trzymam kciuki żeby wszystko się dla Was dobrze skończyło.
Tosia jak tam u Ciebie z wieczora?Morelowanowa lubi tę wiadomość
-
U nas również gorąco nie do wytrzymania, zaduch straszny.
Acha, ale wam dobrze w tej wodzie. Właśnie też myślę o sprawieniu sobie jakiegoś stroju kąpielowego na basen, uwielbiam wodę
.
My dzisiaj byliśmy na festiwalu wnętrz, mamy w planach w sierpniu remont mieszkania. Udało mi się wygrać bon na 500zł na podłogę, nie pamiętam kiedy w ogóle w życiu coś wygrałam.
Martwi mnie jedna rzecz, czy to normalne, że od początku ciąży przytyłam całe 1 kg? Jem regularnie, parę posiłków dziennie, na początku miałam trochę nudności i wstręt, ale żygnęłam tylko parę razy na krzyż. Mam nadzieję, że mała/mały normalnie przybiera na wadze.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas, to raczej normalne. Ja do 20-21 tyg. miałam 3,5 kg na plusie. A do 15-16 z tego co pamiętam około 1,5 kg, przy czym w I trym. nie schudłam, bo ominęły mnie mdłości i wymioty.
Największy wzrost wagi miałam od 22-23 tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 19:26
Malwas lubi tę wiadomość
-
Malwas niektóre moje koleżanki przez całą ciążę przytyły 5-7 kg rodzą 3,5-4kg dzieci (plus wody płodowe i reszta). Ja o dziwo jestem 2,5kg na plusie i mam nadzieję że tendencja się utrzyma. Jeszcze zdążysz nadrobić
-
nick nieaktualnyja muszę wage kupić, bo na razie ok 3 kg na plusie.
Tosia zmienił się lekarz na dyżurze?
a pyt do dziewczyn w bardziej zaawansowanej ciąż- do kiedy miałyście bóle małpowe? bo mnie znów coś pobolewa i nie wiem czy to znaczy ze zaraz nastąpi wzrost brzucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 19:33
-
...patrzę na pierwszą stronę....wow Summer to już tuż tuż
tak samo pilik i malka! kiedy to zleciało...
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiesamowite jak ten czas szybko płynie, dopiero co pamietam jak Summer testowala, a tu będzie rzeczywiście zaraz zwalniać brzuszek! Swoją drogą, ciekawe która go przejmie?
Czy mogę prosić o kciuki jutro.....? Cały dzień świruje przed jutrzejszą wizytą. W głowie mi się zbierają czarne myśli...
Mam nadzieję, że brzuch mnie nie oszukuje (bo nawet ludzie w kolejkach zaczynają mnie przepuszczac)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bbbcdd01b30.jpgKateHawke, Achia, Lunaris, Rucola, Tosia2323, Siwulec, Lusesita, Yoselyn82, Lena21, olik321, malka, Jeżowa, blue00, Phnappy, Czrna 81, lamka, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość