Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże dziewczyny
u nas toalety nieczynne masakra już raz byłam w WC bo nie wytrzymałam ale nie ma wody by spuscic, już pomjam kwestie prysznica ale normalnie do kibla nie da rady iść nie wiem co zrobię jak mi się zachce
a pytałam położnej i one źle jak osy no im ciężko pracować i one nic nie wiedzą czy to zrobią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie kciuki na jutro zaciśnięte
mnie też wybuliło dość wcześnie- kolejna ciąża to szybciej idzie, teraz mnie pytają czy to już połowa a to dopiero 1/3
Rucola, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meg ja korzystałam i efekt ivf + leki immuno w brzuszku rośnie.
Morelowa zbadaj bete z prog bo dość często wystepuje krwawienie a ciaza rozwija się prawidłowo.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Minie Black wrote:No brzuch mi rośnie od samego początku strasznie szybko. Na początku myślałam że to może jelita, ale nic nie schodzi, a wręcz przeciwnie.... No coz, pozostaje mi szybciej wymienić garderobę
teraz zaczął rosnąć wolniej, ale rośnie cały czas
Śliczną masz piłeczkę!!!!Minie Black lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Minie, śliczny brzusio
Bajkaaa, masakra z tymi toaletami
A ja jednak kilka dni chętnie poczekam z porodem.. zrobiła mi się opryszczka pod nosemteraz martwię się, że to może być groźne przy porodzie.
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:ja muszę wage kupić, bo na razie ok 3 kg na plusie.
Tosia zmienił się lekarz na dyżurze?
a pyt do dziewczyn w bardziej zaawansowanej ciąż- do kiedy miałyście bóle małpowe? bo mnie znów coś pobolewa i nie wiem czy to znaczy ze zaraz nastąpi wzrost brzucha?
Mnie długo męczyły, jeszcze w drugim trymestrze przez dobrych kilka tygodni. -
nick nieaktualny
-
Minie piękny brzuszek
i masz moje kciuki
Tosia współczuję Ci z całego serca
No co do sytuacji u nas w szpitalu to nie mogli znalesc firmy która to ogarnie oni robią co mogą także ja im współczuję, bo oni się chcą zajechać ale na pewno to zrobiąMinie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer dzięki, uspokoiłaś mnie
. Faktycznie nieciekawa sprawa z tą opryszczką, może dzieciątko jeszcze chwilkę poczeka w brzuszku.
Minie wyglądasz kwitnąco z tym brzuszkiemi jaki on już duży
. Ja wyglądam co najwyżej jakbym miała małe wzdęcie po jedzeniu.
Bajka mam nadzieję, że szybko uporają się z toaletami u was ;/, to brzmi jak katorga dla ciężarnych.
Minie Black lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:U nas również gorąco nie do wytrzymania, zaduch straszny.
Acha, ale wam dobrze w tej wodzie. Właśnie też myślę o sprawieniu sobie jakiegoś stroju kąpielowego na basen, uwielbiam wodę
.
My dzisiaj byliśmy na festiwalu wnętrz, mamy w planach w sierpniu remont mieszkania. Udało mi się wygrać bon na 500zł na podłogę, nie pamiętam kiedy w ogóle w życiu coś wygrałam.
Martwi mnie jedna rzecz, czy to normalne, że od początku ciąży przytyłam całe 1 kg? Jem regularnie, parę posiłków dziennie, na początku miałam trochę nudności i wstręt, ale żygnęłam tylko parę razy na krzyż. Mam nadzieję, że mała/mały normalnie przybiera na wadze.
To chyba zależy ile ważyłaś przed ciążą, ale się tym nie przyjmuj bo ja przez cała ciąże przytyłam 9 kg z czego większość w ciągu ostatnich kilku tygodni a dziewczyna, która leży obok przytyła tylko 4kg a już jest po terminie
Lekarka powiedziała mi przy usg, że to dobra waga u mnie i się śmiała, że byłabym idealna pacjentką do nauki dla studentów bo wszystko widaćMalwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia - jeśli mogę, wg mnie powinnaś tam ich ustawić do pionu. Ja w ciągu jednego dnia dostałam 3x2 tabletki w pierwszy dzień, później 3x1 rozdz kolejne 2, ruszyło po 2 dawce w 1 dniu.
Ja na Twoim miejscu już bym napisała skargę gdzies wyżej, nie wiem do rzecznika? Emailowe też przyjmują.
Jak dla mojego Stasia nie mieli w przychodni szczepionki przeznaczibej dla dzieci w zlibkach i przedszkolach, bk wg nich klubik zlobkowy się nie kwalifikowal, to po 1 mailu do sanepidu i ministerstwa zdrowia sami zaprosili w tym samym dniu ba szczepienie bo zadziała się magia i jednak się dało....
Niestety, rzeczywistość jest taka, że w większości przypadków skarga jest potrzebna do ruszenia wielu spraw.... -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Dla mnie to wszystko jest nowe i nie bardzo wiem jak się postępuje w przypadku poronienia. Mam nadzieje ze jutro będzie moj lekarz albo chociaż jakiś ogarnięty. Chociaż tak po cichu ciagle mam nadzieje na zabieg... boje sie strasznie tego poronienia