Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Kolejna noc za namia dodatkowo można było się umyć bo panowie działali wczoraj i naprawili
Czekam na śniadanie bo mimo iż spało ni się dobrze to jestem mega głodna
Lena szybko robią u was ktg i życzę Ci by mimo wszystko wypuścili cię do domu
Karma ja też nienawidzę takich snów i życzę by nam zleciał szybko tydzień bo ty będziesz mieć prenatalne a ja skończę 30tc hehe
Dziewczyny trzymajcie też kciuki za Zośke by ładnie mi się na ktg ruszala by matki nie straszyła
Ja trzymam kciuki za wizyty i pisać mi tu ładnie wszystkoKarma88, KateHawke, Rucola, Jeżowa, Siwulec, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Tosiu strasznie to przykre i jeszcze lekarze przeciągają
Bajka kolejny dzień
U nas kolejny tydzień 32 zaczynamy według OM a według zmiany terminu porodu 33:)
Bajkaaa, lamka, KateHawke, Rucola, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Morelowanowa wrote:Jest nadzieja... Dziękuje...
Póki masz macice nadzieja jest !!!
Bajka i kolejny dzien ♡
Yos trzymam potężne kciuki za ładny przyrost bety.
Lamka zdjęcie rodzinne jak z okładki ♡Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJeżowa kochanie dziękuję, że pytasz i serdecznie gratuluję córeczki
u mnie spory spadek formy psychicznej, dlatego sobie Was czytam, ale nie chce smutków przelewać dalej. Wpadam w panikę jak tylko zaboli mnie brzuch, majtki zrobią się mokre itp. Mam wtedy łzy w oczach. Myślę, żeby pójść do psychologa, bo boję się każdego dnia, nie wiedziałam że po pierwszej ciazy tkwi we mnie gdzieś w środku taka trauma. Chodzę nerwowa i wyżywam się na biednym emku, który boi się tak samo jak ja. Do tego 20 tc było w miarę a teraz mi do reszty na mózg padło.
Patrzę tylko na Wasze cudowne brzuszki i sprawdzam czy Zosia się dzielnie trzyma mamy. I czekam na rozpakowanie Summer
Tosia bardzo Ci współczuję i życzę dużo siłymam nadzieję, że oczyscisz się sama i obędzie się bez zabiegu, ja tak wolałam
Yosel mówiłam, że ta moja przypinka jest magicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 08:14
-
Tosia, jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki aby w końcu ruszyło. Dobrze, że miałaś w ostatnich dniach bliskich przy sobie.
Bajeczko, kolejny dzień za Wami! Oby Zosieńka dobrze dziś wypadła na ktg
Karma, współczuję snu
Lamka, ślicznie wyglądałaś w tej sukience.
Yoselyn, kciuki za przyrost!
U mnie po nocy trochę lepiej, troszkę się wczoraj zdołowałam, że nie dość że mała będzie narażona przy porodzie na GBSa to jeszcze i wirus opryszczki doszedł do kompletu i że od poczatku ją narażać będę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 08:15
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Summer mnóstwo kobiet ma gbs nie dokładaj sobie zmartwień proszę cię, a opryszczka jest groźna ale na wargach sromowych przy porodzie taki mi artykuł dalyscie kilka miesięcy temu do przeczytania od mamy ginekolog
Luna współczuję Ci tego stresu, ja wiem że będę to samo przeżywać w następnej ciąży ale każdy mi tu powtarza że pozytywnie podejście jes bardzo ważne więc wysyłam Ci dużo mojej pozytywnej energi
U mnie właśnie ktg się zaczęłosummer86 lubi tę wiadomość
-
Olik psychicznie i fizycznie ok nawet skórcze przez weekend przeszły a z M 60% ogarłam to co zalegało w domu. Wczoraj zaliczone podwójne lody amerykany
Już mnie kopie powyżej pępka.
Codziennie rano nie dowierzam na widok w lustrze swojego odbicia ♡ MAM BRZUSZEK !!
A jak się czujesz ?summer86, Bajkaaa, KateHawke, olik321, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, Emiilka, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki... wypiłam właśnie glukozę. Nawet smakowała bo z cytrynką mogłam ale wiecie jak to jest...
Powodzenia.
Trasti powodzenia na wizycie!!!
Byłam na zakupach w Biedronce, mdliło i mdliło, wzięłam sobie bułeczkę z kapusta i grzybami, a przy kasie batonika MilkyWay. W samochodzie przegryzłam bułę batonikiem. Jakie to było dobre.
Flo marzenie się spełnia. Piękne uczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 08:42
KateHawke, lamka, Rucola, summer86, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Zostało 20 minut do ostatniego kłucia
wytrzymam bez problemu
zaparłam się że drugi raz pić tego nie będę
Natala tak kopie jak nigdy, jej też się nie podoba.
summer86, Rucola, Bajkaaa, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZbadał mnie inny lekarz. Powiedział ze po tylu dniach nic się nie ruszyło i mogę zdecydować czy próbujemy dalej czy zabieg. Zdecydowałam się na zabieg. Nie mam siły. Chce miec to wszystko za sobą. Na pochówek we własnym zakresie tez się nie zgodziłam
-
Tosia2323 wrote:Zbadał mnie inny lekarz. Powiedział ze po tylu dniach nic się nie ruszyło i mogę zdecydować czy próbujemy dalej czy zabieg. Zdecydowałam się na zabieg. Nie mam siły. Chce miec to wszystko za sobą. Na pochówek we własnym zakresie tez się nie zgodziłam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Tosia dużo siły życzę
i szybkiego powrotu do domu
Dziewczyny dziękuję, Zosieńka dzisiaj ładnie współpracowała tzn to nie jest jeszcze jej szczyt możliwości ale miałam tylko 40min ktgsummer86, Karma88, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia, dobrze że ktoś coś zadecydował. I już zaraz będziesz w domu a tam lepiej dochodzić do siebie
Lena- mam nadzieję że wypuszczą Cię do domku. Dawaj znać jak sytuacja
Phnappy- w końcu poczujesz ruchyja też się nie mogę doczekać tego uczucia ale cierpliwie czekam
najważniejsze żeby dzisiejsze USG pokazało że wszystko z Bąblem w porządku
ale to jeszcze 9godzin!
Bajka- kolejny dzień, kolejny tydzień za Wamizobacz jaką masz grzeczną córkę
no i naprawione wc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 09:18
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Tosiu zabieg to chwila moment tak naprawdę i mnie wypuścili chyba po dwóch godzinach od zabiegu. Pod tym względem tu powinno pójśc już szybko. Szkoda, że się nieudało farmakologicznie, ale strasznie duże obciążenie psychiczne masz na sobie od kilku dni i teraz musisz o psychikę swoją zadbać. Powodzenia!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny