Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:W nagrodę frytki+sos
Chyba sobie zaraz zrobię chociaż domowe.
Btw. ja ostatnio też o mało co bym się nie pomyliła, dobrze że przeczytałam smsa godzinę przed wizytą.Minie Black lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczęta, teraz i ja mam ochotę na frytki+sos!!!
Minie cudowny malutki człowieczek!cieszę się, że wszystko ok
Lamciu teraz chodzi mi po głowie Lilia/Liliana/Lilianna, coś co da się skrócić do Lilcia/Lila/Lilkalamka, Siwulec, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Dzięki dziewczęta, teraz i ja mam ochotę na frytki+sos!!!
Lamciu teraz chodzi mi po głowie Lilia/Liliana/Lilianna, coś co da się skrócić do Lilcia/Lila/Lilka
a na "starość" Babcia Lila też fajnie brzmiJeżowa, Achia lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:a na "starość" Babcia Lila też fajnie brzmi
Nie wiem, czy to nie jest argument przeważający!!!zajebiście brzmi babcia Lila
noo, to teraz tylko namówić męża, bo on coś kręci noskiem, ale spokojnie, jak nie teraz, to na pewno po porodzie będę mieć głoś decydującyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 14:05
Rucola, Siwulec, lamka, Lena21, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Dzięki dziewczęta, teraz i ja mam ochotę na frytki+sos!!!
Lamciu teraz chodzi mi po głowie Lilia/Liliana/Lilianna, coś co da się skrócić do Lilcia/Lila/Lilka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnya ja zauwazyłam cos takiego- kiedy wymówię na głos KAJA- sprawdzam jak brzmi- mój pies podnosi łeb jakby już znała jakąś Kaję.
nie wazne co robi, je, leży czy nawet śpi- usłyszy KAJA i staje na bacznośc.
albo jej się podoba,albo może Kaja się nią wcześniej opiekowała...choć wiem że jej właścicielem był mężczyzna. naprawdę interesująco to wygląda..Jeżowa, lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Nie wiem, czy to nie jest argument przeważający!!!
zajebiście brzmi babcia Lila
noo, to teraz tylko namówić męża, bo on coś kręci noskiem, ale spokojnie, jak nie teraz, to na pewno po porodzie będę mieć głoś decydującyKarma88, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Lest jeszcze Lila po prostu i gdybym mogła doradzać, to wybrałabym Lilę. w skrócię Lilka. Wbrew pozorom nie bardzo popularne a bardzo ładne
Taak, mi się w zasadzie właśnie najbardziej podoba wersja Lilia/Lila, ale mój mąż uważa, że brzmią zbyt dziecinnie... z podobnego powodu w przedbiegach odpadły Pola i Tolawięc możliwe, że kompromisem będzie właśnie Liliana/Lilianna - jak tyle będę musiała ustąpić, to ustąpię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Taak, mi się w zasadzie właśnie najbardziej podoba wersja Lilia/Lila, ale mój mąż uważa, że brzmią zbyt dziecinnie... z podobnego powodu w przedbiegach odpadły Pola i Tola
więc możliwe, że kompromisem będzie właśnie Liliana/Lilianna - jak tyle będę musiała ustąpić, to ustąpię
-
Minie Black wrote:Z tego powodu u mnie padło na Apolonie
Mi się podoba Apolonia, ale mężowi znowu nie. Ja odważyłam się natomiast podsunąć alternatywnie Polinę albo Apolinę, bo w skrócie mogłoby być Pola/Polinka, no ale Polinka nieodzownie kojarzy się nam z kolejką nad Odrą, więc też odpadło hahanie wiem, nasze dziecko chyba długo będzie jeszcze bezimienne.
A przez zdjęcie frytek to mam ochotę oblizać ekran!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 14:20
lamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie zmierzyłam sobie glukozę glukometrem 1h po zjedzeniu posiłku o wysokim IG i mam 157, więc chyba pora się pożegnać z fryteczkami i innymi pysznościami
Do tego zrobiło mi się paskudne przebarwienie na pół czoła. Nienawidzę swojej skóry, nie dość że używam filtra spf 50 to mimo to mi się robią przebarwienia.
To se pomarudziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 14:48
-
Minie, cudownie że wszystko ok! Słodki Minionek
Frytek zazdroszczę!
Lamka, super że morfo wyszła okZ tymi przebarwieniami doskonale Cię rozumiem, uwielbiam się opalać a aktualnie wyglądam jak córka młynarza, bo każdy kontakt ze słońcem w ciaży kończy się u mnie mega czerwonymi plamami a później przebarwieniami.
Flowwer, czyżbyś wizytę u kosmetyczki dziś zaliczyła?Ja jak się ogarnę po porodzie to chyba się też na jakieś zabiegi pozapisuję co by sobie samopoczucie poprawić.
My już po ktg, tętno małej ok, ale skurcze żadne się nie piszą.. coś się naszej córce do nas nie spieszymoże jednak zdążę zimno wyleczyć.
Rucola, Jeżowa, Emiilka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:A ja właśnie zmierzyłam sobie glukozę glukometrem 1h po zjedzeniu posiłku o wysokim IG i mam 157, więc chyba pora się pożegnać z fryteczkami i innymi pysznościami
Do tego zrobiło mi się paskudne przebarwienie na pół czoła. Nienawidzę swojej skóry, nie dość że używam filtra spf 50 to mimo to mi się robią przebarwienia.
To se pomarudziłam.
A tak poważnie to współczuję tych przebarwień, mi się pojawiały po antykoncepcji doustnej, ale z czasem jakos tak wszystko wyblakło. Aktualnie nie zauważyłam jakiejś tendencji do większych przebarwień niż zazwyczaj, ale wiadomo - lato dopiero przed nami.
Co do cukru, padło na dietetyka, więc co jak co, ale Ty sobie poradziszsummer86, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021