Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Oo a propos ciuchów ciążowych, nie wiecie gdzie mogę kupić krótkie spodenki, ale takie żeby nie były z wysokim stanem tylko pod brzuch? W taki upał sobie nie wyobrażam zakładać tych z materiałem na brzuchu, a nie zawsze mogę założyć sukienkę.
Malwas piękny maluszek, już niedługo na pewno poznasz płeć., ale w usg można było dostrzec już rysy twarzy, co wyglądało dla mnie niesamowicie.
Jeśli chodzi o krótkie spodenki, niestety nie widziałam ze stanem pod brzuch, jedyne jakie zauważyłam w sieciówkach ciążowe to te w h&m, tylko mają większy stan niestety. Też będę szukać, może znajdą się jakieś na gumce. Choć jedyne spodenki na gumce jakie mam to kąpielowe.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Tosia2323 wrote:Ja już jestem po wszystkim. Brzuch trochę pobolewal ale podali mi dożylnie ketonal także teraz jest całkiem ok. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok i jutro wyjdę do domu.
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie ❤️ Mam nadzieje ze za kilka miesięcy tu wroce. Na razie muszę psychicznie odpocząć no i po zabiegu i tak konieczna jest przerwa. Trzymam kciuki żebyście wszystkie szczęśliwie donosiły ciąże. Pewnie będę na bieżąco Was podczytywać bo już nie raz próbowałam zrobić odwyk od forum i zawsze po chwili wracałam.
TulęTosia2323 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow.. przydaly sie, od rana bylam w stresie czy w ogole beta rosnie, nawet nie jadlam nic.
w piatek mialam 53mlU/ml
dzisiaj 188,9 mlU/ml
myslicie ze dobry przyrost?
Progesteron mam niski bo 11,25ng i juz mam schize, mam brac dupka 3x1 oraz lutke 3x2
Jestem juz po wizycie u lekarza, na usg poki co nic nie widac ale to bylo oczywiste, endo pogrubione. Mam wizyte za tydzień. L4 mi wypisala.Tosia2323, blue00, Achia, Jeżowa, KateHawke, lamka, malka, Phnappy, Bajkaaa, Sarna84, admiralka, summer86, emi2016, Lusesita, Lena21, Lunaris, Rucola, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Oo a propos ciuchów ciążowych, nie wiecie gdzie mogę kupić krótkie spodenki, ale takie żeby nie były z wysokim stanem tylko pod brzuch? W taki upał sobie nie wyobrażam zakładać tych z materiałem na brzuchu, a nie zawsze mogę założyć sukienkę.
Malwas piękny maluszek, już niedługo na pewno poznasz płeć.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Tosiu już po wszystkim. Odpoczywaj w domku i zbieraj siły, zarówno te fizyczne, jak i psychiczne. Byłaś bardzo dzielna. A po przerwie czekamy tutaj na Twój wielki powrót, nie mam żadnych wątpliwości, że tak właśnie się stanie.
Yos super przyrost!progesteron zaraz podskoczy, jesteś dobrze obstawiona. Trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój sytuacji.
lamka dobre pytanie, ale ja nie znam odpowiedzi niestety. Mam tylko jedne spodenki po bratowej, ale mają pas na cały brzuch właśnie i nawet nie ośmielam się ich włożyć w te upały... najchętniej chodziłabym w samej bieliźnie
malwas cudowny bąbelekna twardnienia nic nie doradzę, brak mi w tym doświadczenia, ale już dużo dziewczyn Ci odpisało, będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:48
Yoselyn82, Malwas, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yos gratuluję i trzymam kciuki :* :*
Kurdę a ja od wczoraj schizuję, że ruchy czuć powinnamNika jest 2 tygodnie wcześniej i coś już czuje. Jeszcze belly mówi, że mogę już coś czuć.
Leżę i próbuję cokolwiek wyczuć i lipa
No żesz kurna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:50
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Yos gratuluję i trzymam kciuki :* :*
Kurdę a ja od wczoraj schizuję, że ruchy czuć powinnamNika jest 2 tygodnie wcześniej i coś już czuje. Jeszcze belly mówi, że mogę już coś czuć.
Leżę i próbuję cokolwiek wyczuć i lipa
No żesz kurna.a już się załamywałam że coś nie tak. A teraz? Ooo właśnie Natala pozdrawia
-
A i jeszcze przeczytałam, że w 16 tygodniu grochy są wielkości dużego awokado :o :o nie wiem gdzie ja je mieszczę!!!
KateHawke wrote:Kochana zupełnie się nie przejmuj! Ja zaczęłam czuć dopiero pod sam koniec 19-go tygodnia
a już się załamywałam że coś nie tak. A teraz? Ooo właśnie Natala pozdrawia
Kate właśnie widziałam, że Natalia w brzuszku
Ja mam chrześnicę Natalię i bardzo lubię to imię i mówię do niej Tala/Talka najczęściejI w ogóle kojarzy mi się z mega słodką, śliczną, super grzeczną dziewczynką jak ona
Mojemu też się podoba, ale podoba nam też się Matylda.
Ale Matylda słabo się zdrabnia.. Więc się wahamy
A co do ruchów - oczywiście, że schizuję i wiem, że nie mam podstaw - ALE głupia ja coś sobie muszę zacząć wkręcać.
Kupiliśmy wakacje w Chorwacjiza miesiąc lecimy
) Może coś poczuję tam
Bajkaaa, KateHawke, lamka, admiralka, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
Phnappy naprawdę spokojnie, masz jeszcze mnóstwo czasu na ruchy
a Grochy gdzieś się chowają, ale jak Ci brzuszek skoczy to nas wszystkich tu migusiem prześcigniesz! I ogólnie to zjadłabym awokado, muszę kupić
Phnappy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Póki masz macice nadzieja jest !!!
I tego się będę trzymaćCzuję się oszukana, beta 0.2> A test miał różową kreskę- test vitam... Czuję jakbym spadła na samo dno...
Przepraszam, że tak o sobie i że zaśmiecam Wam tu wątek.
Każdej z Was życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązaniu.
Tosiu, bardzo Ci współczuje. Mam nadzieję, że powrót do domu przyniesie Ci namiastkę spokoju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:59
-
Yose super, że beta rośnie
trzymam kciuki za spokojną ciążę!
Ale mi zrobiłyście smaka na frytki, chyba zrobię wieczorem.
O przebarwieniach nawet nie mówcie, ja się męczę od czasu jak tylko słońce zaczęło przygrzewac. Bez wysokiego filtra na twarzy nie wychodzę z domu nawet jak nie ma słońca. Mojej siostrze po ciąży zrobiło się przebarwienie nad górną wargą, które wygląda jak taki lekki wąsjak pierwszy raz mi słoneczko przygrzało to też miałam wrażenie, że się coś takiego pokazalo, ale na szczęście zniknęło. Dlatego teraz uważam i nie wystawiam twarzy na słońce.
Lamka ja mam takie spodenki z h&m, ale one strasznie grzeją. Dlatego chodzę głównie w sukienkach albo mam takie spodnie alladynki na rozciągliwej gumce jeszcze z przed ciąży i cały czas pasują. Może krótkie spodenki też na takiej gumce da się kupić.
Lena dobrze, że jesteście w domu, chociaż ja chyba nie miałabym odwagi się wypisać na własne żądanie.
Tosia, dobrze, że masz to już za sobą. Trzymaj się!
Dziewczyny super fotki maluchów! Miło popatrzeć!
Summer niech mała jeszcze siedzi. Wczoraj gadałam z koleżanką neonatologiem i powiedziała, że na tym etapie ciąża jest donoszona, ale jest zdecydowana różnica między dziećmi urodzonymi w tym tygodniu a starszymi i że mam się nie spieszyć z rodzeniem. Że jak robią cesarki w 38+parę dni to często dzieciaki trzeba lekko wspomagać. Więc chyba nie ma co się spieszyć tylko grzecznie czekać.
A opryszczka wargowa jest niebezpieczna w ciąży tylko jak jest to pierwotne zakażenie. Przynajmniej tak powiedziała p. doktor chorób zakaźnych mojej koleżance ostatnio.
A u mnie się w końcu zaczął remont. Trzymajcie kciuki, żebyśmy zdążyli przed godziną zeroRucola, pilik lubią tę wiadomość