Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunaris a wiesz że może nie być widać płci?:p
U nas pani zaczęła badanie i sama z siebie czy w ogóle chcemy znać płeć bo tak się pięknie ułożył
I w ogóle powiedziała że fotogeniczny jak Dziewczynka :p
Oczywiście ku przezorności mama moich znajomych bliźniaczek napisała że do czerwca bliźniaczki były chłopcami -a urodziły sie 3.08- w 33tc ale ja i tak miałam przeczucie że to chłopak :p
Aaa jeszcze łokcie miał jakby pod głową, że pani doktor się śmiała że się tak wygodnie układaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 22:10
Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Trasti brak mi słów, przykro mi i pamiętaj jesteśmy tutaj duchem z Tobą.
Yos jest moc przyrost piękny!! Ja córkęmi z 59 przyroslo 105 i dziewczyny pisały ze to syn co niedowierzałam.A jednak...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia, gratuluje synka
Lonia to jest Longina, a moi znajomi mają Leti- Letycje:) Na początku wydawało się to imię z kosmosu ale teraz nawet mi się podoba
Dziewczyny, dziękuje za dobre słowa
Ja się wypłakałam chyba za całe dwa lata, a teraz mi jakoś lżej. Zmieniłam awatar i lecę na lipcowe testowanie
"Nie spoczniemy nim zajdziemy..."Lunaris, StaraczkaNika, KateHawke, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Trasti nie wiem co napisać
trzymaj się dziewczyno i pisz do nas
W wymyślaniu imion jestescie absolutnie najlepsze
Z góry przepraszam za pytanie, ale nie da mi to spokoju... dziewczyny które rodziły, zauważyliście u siebie odejście tego czopu śluzowego ? Jak to wyglądało, bo cholera mam wrażenie, że coś w tym guście mi się właśnie przytrafiło -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Trasti nie wiem co napisać
trzymaj się dziewczyno i pisz do nas
W wymyślaniu imion jestescie absolutnie najlepsze
Z góry przepraszam za pytanie, ale nie da mi to spokoju... dziewczyny które rodziły, zauważyliście u siebie odejście tego czopu śluzowego ? Jak to wyglądało, bo cholera mam wrażenie, że coś w tym guście mi się właśnie przytrafiło
Może pójedź na ip?
Edit: taka jakby maź - śluz różowo-przezroczyste?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 23:01
-
golonat wrote:Hehe, tak przewijam sobie wątek i w pierwszej chwili myślałam, że Bawełna i Elastan to propozycje imion
Aga9090, pilik, summer86, blue00, Siwulec, KateHawke, Flowwer, admiralka, golonat lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lena ja nie rodziłam i czop mi jeszcze nie odszedł (chyba), ale ponoć moze to być gęstszy śluz, taki bardziej zbity, moze być lekko podbarwiony krwią. Ale mozna tego całkiem nie zauważyć. Poprostu jest wtedy więcej wydzieliny, może on też w ogole nie odejść, a jego odejście nie koniecznie oznacza rozpoczęcie akcji porodowej. Niektórym dziewczynom odchodzi nawet 2-3 tygodnie przed porodem. Ale chyba większość tego nie zauważa.
summer86 lubi tę wiadomość
-
Trasti, Morelowa i Tosia bardzo mi przykro
dużo siły dla Was i szybkiego powrotu do nas
.
Lamka może nie dla dziewczynki ale od razu mi się skojarzyło dla chłopca - Liam, jest w moim top10 ale mąż by się w życiu nie zgodził :p
Lotka, Lodzia to od Leokadii, moja babcia ma tak na imię
Mi dzisiaj dziecko nie dało spać, od 2 taka impreza, że ho ho. Po 3 na chwile przestała to ptaki zaczęły hałasować. Nie przytomna jestem, ale spać się nie da... dzisiaj wizyta u gin, chciałabym szybciej urodzić, chociaż z tydzień. Stresuje się potwornie, w nocy się potrafię budzić i mieć w głowie, ze mała nie oddycha i leżę i czekam jak głupia aż się obudzi i ruszy zanim spowrotem zasnę...
Lena co do czopa, tak jak Malka pisze wielu dziewczyną odchodzi sporo przed porodem i to jeszcze nie musi nic znaczyćna czerwcowkach dziewczynie trzy tygodnie temu odszedł, jest już na terminie a dalej cisza.
Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry we wtorek
U nas kolejna noc za namizostało 33 dni do skończone go 34tc
Noc u mnie kiepska ale już jest rano i jest lepiej
A co do imion to każde jest ładne w momencie gdy nosi je już konkretne dziecko
summer86, Rucola, Tosia2323, Ruth, Lena21, Aga9090, Karma88, Siwulec, KateHawke, Flowwer, StaraczkaNika, Lunaris, Achia, Jeżowa, admiralka lubią tę wiadomość
-
Pilik, u mnie noc podobna.. też pobudka przed 3 i już spać się nie dało. Trzeba w dzień odespać.
Obawy mam podobne jak Ty, szczególnie że u mnie juź ruchów mało, raczej takie wypychanie.. Ale jakoś przestaję liczyć na wcześniejszy poroď, teraz będę szczęśliwa jeśli nie przenoszę o więcej niż 2-3 dni.
Położna mówiła, źe to się zdarza u dziewczyn gdzie były obawy przed przedwczesnym i stosowana była luteina z magnezem, po prostu później dłużej się ta akcja rozkręca.
Ja mam dzis szybki podglad u gina od konsultacji, w poniedziałek kolejne ktg i w następny czwartek wizyte u prowadzącego, mam nadzieję, że to wystarczy do monitorowania dobrostanu maluszka.
Bajeczko, widzisz jak leci.. Zosieńka grzeczna dziewczynka i słucha mamyRucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzięki laski, wczoraj padłam, a że w szpitalu za bardzo nie spałam to dziś w domu sobie odbiłam do teraz
myślę, że to mógł być ten czop albo jakaś jego część, bo nie wiem ile tego powinno być. Teraz się obudziłam, leżę w łóżku a mimo tego brzuch się znów stawia z tą różnicą, że od kilku dni te stawiania są bardziej odczuwalne, lekko bolesne
Coraz częściej myślę, że to już blisko, ciekawa jestem czy mam rację czy to tylko moja wyobraźnia jak po owulacji, że się ma wszystkie objawy ciąży
Miłego dnia kobietki -
Dziewczyny juz coraz blizej rozwiazania u Was. Mam nadzieje, ze pojdzie wszystko ok, po Waszej mysli.
Bajka leca te dni u Was pieknie. A jak M sam w chalupie?
Ja bylam w labie zrobic krew i mocz. Czekam az otworza moja apteke i zobacze jaki majatek tak zostawie.
Spokojnego dnia!!!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Morelowanowa wrote:Achia, gratuluje synka
Lonia to jest Longina, a moi znajomi mają Leti- Letycje:) Na początku wydawało się to imię z kosmosu ale teraz nawet mi się podoba
Dziewczyny, dziękuje za dobre słowa
Ja się wypłakałam chyba za całe dwa lata, a teraz mi jakoś lżej. Zmieniłam awatar i lecę na lipcowe testowanie
"Nie spoczniemy nim zajdziemy..."
czekam na Ciebie na lipcowym wątku
Bajka kolejny dzień do przodutrzymam kciuki za kolejnych min 33
Bajkaaa, Morelowanowa lubią tę wiadomość
-
Lena - mi czop odszedł od razu z wodami. Taki śluz jak białko kurze.
Z "dziwnych" imion u nas pojawiła się Astoria. Niestety takie hotelowe trochę to imię
I dołączam do dziewczyn, którym nie było dane pospać. Dziś Aluśka zrobiła pobudkę o 3:30chociaż już wcześniej kręciła się w łóżku i wyczyniała akrobacje. W ostateczności wylądowała z nogami tam, gdzie my mamy głowy
-
Karma88 wrote:Dziewczyny juz coraz blizej rozwiazania u Was. Mam nadzieje, ze pojdzie wszystko ok, po Waszej mysli.
Bajka leca te dni u Was pieknie. A jak M sam w chalupie?
Ja bylam w labie zrobic krew i mocz. Czekam az otworza moja apteke i zobacze jaki majatek tak zostawie.
Spokojnego dnia!!!
Może jakaś promocja będzie w aptece i źle nie będzie? -
U mnie też była pobudka nad ranem, ale to z powodu burzy. Trzeba było kota ratować bo miauczał przeraźliwie na dworze cały mokry
więc o 5 się rozbudziłam i nie umiałam zasnąć. A od 7 są już robotnicy i kują w łazience. A najchętniej bym poszła spać
Bajka ale ten czas leci! Spokojnie dacie radę te 33 dni posiedzieć w dwupakuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 08:57
-
Dziewczyny ja tylko a chwilę. Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić.
Trasti nie wiem kochana co powiedziec
Tule mocno
Tosia odpoczywaj w domu.
Dużo sił dla Was obu.
Ja proszę o kciuki . Dziś mam z małą kontrolne usg przezciemiaczkowe. Zbieram się i jedziemy.
Stresuje się strasznieKaczorka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Mnie z kolei dzień przywitał infekcją dolnącoś tak już wczoraj podejrzewałam a dziś zerkam... a tam na bogato
dobrze że dziś wizyta to chyba skończy się jakimś lekiem, ja nie mam pomysłu czym to potraktować.
Trasti -jesteś już w szpitalu?
Tosia- jak się masz dzisiaj?