Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A no już w niedzielę chrzciny. I całe szczęście, bo już wolałabym mieć to z głowy :p
Jeszcze wczoraj dokupiłam Aluśce w PEPCO taką spódniczkę z tiulem na przebranie, żeby się w sukience nie męczyła. I okazało się, że za szeroką w pasie.. A już metkę oderwałam. I teraz muszę ją sama jakoś zwęzić :p
A Twoja mała już nie taka małaciekawe kiedy zechce wyjść.
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Przepraszam, że tak się tu z znienacka pojawiam, ale postanowiłam się przywitaćpodczytuje od początku, ale z ukradka, może kiedyś do Was dołączę
Jeśli chodzi o mnie, to nie najmłodsza już jestem
, jak się okazało przyplątała się endomenda, u M. średnie wyniki (choć teraz już lepsze). A największym marzeniem moim o mojego M. jest mały dziedzic (albo nawet Trójka)
Za wszystkie tu mocno trzymam kciuki, za szczęśliwe finały
I za to, żeby te, którym po drodze coś się przydarzyło ( Tosiu, Trasi , bardzo mi przykro), szybko znalazły równowagę i doszły do siebie...
A tymczasem Reset , jak już przyjdzie u Ciebie pora, to nawet sama taki tort Ci mogę upieca imię i kolorystykę zawsze możemy zmienić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a16f50691a4.jpg
Rucola, Kaczorka, summer86, Lunaris, KateHawke, admiralka, Emiilka, Flowwer, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Minie, super wygląda Wasza kuchnia
Szafki u góry to 90 pewnie?
Rucola, u nas jest wysoki sufit na parterze, jakoś 2,7 m i nie chcieliśmy go obniżać przez podwieszenie, stąd decyzja, że nie robimy szafek pod sufit, ale właśnie zależy nam na wyspie, która przedzieli salon od aneksu.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ooo super, dziękuję!
my chcemy wersję na wymiar, bo jednak w projekcie aneks jest mały i chcemy jak najlepiej przestrzeń wykorzystać i zrobić wyspę, ale zależy mi właśnie na opinii jak w użytkowaniu się sprawdza, bo w necie sporo głosów, że okleina odchodzi, zawiasy wypadają itp. itd.
Teraz też jest ta promocja bez VAT, więc fajnie byłoby skorzystać.za to prowadnice, cichy domyk - super
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Minie, super wygląda Wasza kuchnia
Szafki u góry to 90 pewnie?
Rucola, u nas jest wysoki sufit na parterze, jakoś 2,7 m i nie chcieliśmy go obniżać przez podwieszenie, stąd decyzja, że nie robimy szafek pod sufit, ale właśnie zależy nam na wyspie, która przedzieli salon od aneksu.summer86 lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, pewnie mnie utłuczecie za to co napiszę, ale wolałabym upały... Ta pogoda mnie dobija. Chodzę senna, zmęczona i nic mi się nie chce. Nawet Lewko taki ospały w brzuchu...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, jak już urodzę to mogę się zgodzić na powrót upałów
dla mnie dziś jest idealnie.. ale też odczuwam, bo ciśnienie rano miałam 103 na 70 a z reguły poniżej 125 nie schodzę
Podobno na weekend znów ma być gorąco..
Cabrera, witaj, kojarzę Cię z wątków testowych. Powodzenia w walce o dziedzica!Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, wrzuć foto spódniczki
A co do terminu wyjścia, mąż cały czas mówi o najbliższym poniedziałku, ciekawe czy córeczka się posłucha taty. Chyba chciałby mieć prezent na urodziny we wtorekRucola, Lunaris, Jeżowa, admiralka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Kaczorka, wrzuć foto spódniczki
A co do terminu wyjścia, mąż cały czas mówi o najbliższym poniedziałku, ciekawe czy córeczka się posłucha taty. Chyba chciałby mieć prezent na urodziny we wtoreksummer86 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka octenisept i sól fizjologiczną mam.
A co do wacików ze spirytusem to na razie nie kupuje. Niby teraz wszytskie zalecenia są, żeby kikuta nie przemywać spirytusem, ale jak nie będzie chciał odpaść to pewnie i tak po to sięgnę
Najbardziej się głowie nad tym paracetamolem. Lunaris mowisz, że 150mg? To nie będzie za dużo?
-
Doczytałam na necie że są jeszcze mniejsze dawki, może jeszcze sprawdź. Bo w zależności od firmy podają że od 3 lub 6 miesiąca życia.
Minie ja to samo pomyślałampępkowe i urodziny -impreza będzie aż do wypisu Summer ze szpitala
-
Achia, dopiero teraz nadrabiam z wczoraj - CUDNY CHŁOPAK
U mnie ryzyko porodu przedwczesnego chyba identyczne, w ogóle się tym nie zajmujeważne, ze Dzidzie zdrowe!
Minie Black, ja też byłam na prentalnych na podobnym etapie co Achia i też udało się dowiedzieć płci, więc gnęb doktorka gnęb
Trasti dużo, dużo sił dla Ciebie :* :* Dwa razy przez to przechodziłam
Morelowa dla Ciebie również wszystkiego dobrego i oby jak najszybciej szczęśliwszych historii :*
Bajka bardzo się cieszę, że Wy ciągle do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 10:05
Bajkaaa, Morelowanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po usg..
Wątroba nie powiększona, drogi żółciowe nie powiększone, śledziona nie powiększona, trzustka nie powiekszona, wszystko prawidłowe oprócz kilku kamieni w pęcherzyku żółciowym o wielkości 1 cm. Trzeba operować..
A najważniejsze serduszko dalej bijeKaczorka, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, admiralka, blue00, Emiilka, Phnappy, Rucola, Flowwer, Flowwer, Lena21, pilik, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Malka, mam paracetamol 50 mg, tak nam na początek dla noworodka zalecała położna na szkole rodzenia.
Sól morską masz? ja wzięłam do noska, bo podobno łatwiej aplikować niż fizjologiczną.
Z leków poza paracetamolem póki co nic nie brałam, mąż będzie miał misję zakupienia po porodzie w zależności od potrzeb. -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
powiedzcie mi, czy u Was też występuje problem.. Nie trzymania moczu? Dziś się obudziłam, chciałam wstać.. I jak zaczęło ze mnie lecieć to nie mogłam zatrzymać.. Łóżko mam mokre.. Aż wstyd
założyłam podpaske I jakoś się dziwnie teraz czuję bo co chwilę czuje ze coś tam leci...
-
O widzisz jednak szkoła rodzenia to jest to
Sól fizjologiczna przydaje się do przemywania oczu -często u noworodka są niewykształcone kanaliki łzowe i ropieją oczka.
Nenusia a jak lekarz to widzi? w sensie operować kamyki? po porodzie czy jak? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/238f718e4ab4.jpg
Summer - takakosztowała całe 14.99zł :p i właśnie jej na szybko dorobiłam tasiemkę, żeby zrobić wiązanie. Jak Aluśka wstanie to sprawdzę czy działa :p
A poniedziałek fajna data - moja rocznica ślubu :p
No i początek tygodnia dobry na rodzenieAluśka też z poniedziałku jest
Aga - a nie będzie można usunąć za jednym zamachem i kamieni i guza? Skoro już mają ciąć to raz.
Paracetamol kupiłam w syropie. Może w czopkach lepsze, ale jakoś nie przełamałam się :pLunaris, summer86, Jeżowa, KateHawke, admiralka, blue00, Emiilka, Rucola, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:O widzisz jednak szkoła rodzenia to jest to
Sól fizjologiczna przydaje się do przemywania oczu -często u noworodka są niewykształcone kanaliki łzowe i ropieją oczka.
Nenusia a jak lekarz to widzi? w sensie operować kamyki? po porodzie czy jak?