Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Napiszę wam jeszcze jaka głupia jestem, dzis przyszły moje koszulki do karmienia z Dolce Sonno, bardzo ładne, wziałam w rozmiarze S i aktualnie są/były w sam raz. Wrzuciłam je do pralki z ciuchami na 60 stopni ^^. Wyciagnęłam po 40 minutach jak sobie przypoomniałam, ze nie popatrzyłam na metkę a tam oczywiście żeby prać w 40 stopniach. Mam obawy ze stałam się posiadaczką rozmiaru XS....
Siwulec, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Trasti wrote:Nika a ty zrobiłaś badania genetyczne?
Nie było sensu pobierać innych próbek.
Także potem miałam potrzebę mordu na pracownikach szpitala.
Nie dało rady sobie wmówić bez tego, ze to coś w płodzie a bie we mnie, więc zaczęłam się badać na wszystkie okoliczności. I przy tych badaniach wyszło, że po poronieniu mam dużo lepsze wyniki niż kiedykolwiek. Czyli większe szanse na zdrową ciążę. Mąż mnie przekonał i spróbowaliśmy i wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 21:11
-
Ja bym bardzo chętnie nazwała córkę Luna
ale nie jestem nawet taka odważna żeby nazwać syna Ariel choć szaleję za tym imieniem!
-
nick nieaktualnyRucola jeśli to była bawełna to raczej nic się nie stało. Pokaż później fotki.
Lunaris znam chyba z cztery psy Luny (suczki), więc imię mi się kojarzy raczej jednoznacznieale znam też jedną dziewczynkę o tym imieniu, z tym że jej mama jest mocno alternatywną poganką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 21:12
Lunaris lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Rucola jeśli to była bawełna to raczej nic się nie stało. Pokaż później fotki.
Lunaris znam chyba z cztery psy Luny (suczki), więc imię mi się kojarzy raczej jednoznacznieale znam też jedną dziewczynkę o tym imieniu, z tym że jej mama jest mocno alternatywną poganką
chyba że mi doopa będzie wystawać to Wam daruję
Synek 💚 31.08.2018r.
Mi się Luna bardzo podoba!!!! Rzekłabym ze jest to dla mnie pomysł na imię dla córki
Ariel nie do końca w moim stylu, ale jesli Wam się podoba, to uważam że powinniscie dać jeśli będzie synek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 21:15
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha -u nas też w rodzinie suczka Luna więc nie przejdzie a za Ariela to Ciastek by mnie zabił chyba
ale pomarzyć można (albo dać dziecku drugie imię)
Chyba tak w ogóle to sobie zasponsoruje nadprogramowe USG żeby tą płeć sprawdzić bo się nie doczekam na to połówkowe do 20 tyg ciąży!Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja bym bardzo chętnie nazwała córkę Luna
ale nie jestem nawet taka odważna żeby nazwać syna Ariel choć szaleję za tym imieniem!
Na instagramie jest taka Magda Krajewska tzw @instalekarz ona ma syna Logana i córkę Lunesłodkie te dzieci są
Dziewczyny mało pisze tu dziś bo najpierw coś robili potem mi się post nie dodał, potem przeczytałam tu kolejna smutna wiadomość i jakoś tak straciłam wene na cokolwiek i przepraszam że bez imienia ale gratuluję dobrych wiadomości dziewczyny i ja się powoli kładę spać jakoś tak dziwny dzień był -
i Lodzia
a nawet miałam jakąś ciotkę Lotkę ale nie wiem od czego to...
a Lana śliczne -jak Lana De La Rey i jeszcze w jakimś fajnym filmie było ale nie mogę sobie przypomnieć w którym...
Dziewczyny ja uciekam spać, dostałam kolejną dobrą wiadomość że w sobotę przylatuje mój brat = sprzątanie na expresie bo sobie w jego pokoju magazyn zrobiłamTakże jutro od rana mega odkopywanie gruzowiska uff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 21:36
-
Lunaris wrote:i Lodzia
a nawet miałam jakąś ciotkę Lotkę ale nie wiem od czego to...
a Lana śliczne -jak Lana De La Rey i jeszcze w jakimś fajnym filmie było ale nie mogę sobie przypomnieć w którym...
Matko bosa, idę się szybko wykąpać, bo zaraz nam odcinają ciepłą wodę na 3 dni! -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Ale się kreatywne zrobiłyście
jak wpadniecie na ciekawe imię dla chłopaka to też piszcie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:bawełna i elastan ;/ jak wyschną to się ubiorę i wyślę, pewnie jutro najwcześniej
chyba że mi doopa będzie wystawać to Wam daruję
Siwulec, KateHawke, Lunaris, Rucola, Emiilka, Phnappy, pilik, blue00, admiralka lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie jeden weekend... a do nadrobienia było naprawdę mnóstwo stron. Dopiero teraz mi się to udało.
lamka wrote:Hahahahaha. Rucola wiesz, że ostatnio się zastanawiałam czy jest jakieś imię, które zawiera w sobie lamę?Ale nieee, tak odważna nie jestem, raczej dziecko nie byłoby zadowolone. Lew to co innego, bo to przecież normalne imię.
A o czym mieliście pierwsze zajęcia?
Blanka - LamkaJakoś tak mi pasuje
Lunaris wrote:Haha -u nas też w rodzinie suczka Luna więc nie przejdzie a za Ariela to Ciastek by mnie zabił chybaale pomarzyć można (albo dać dziecku drugie imię)
Chyba tak w ogóle to sobie zasponsoruje nadprogramowe USG żeby tą płeć sprawdzić bo się nie doczekam na to połówkowe do 20 tyg ciąży!
Mój lekarz prowadzący podał mi płeć 19t3d. Podczas wizyty 15t3d nic nie widział.
Poczekaj cierpliwieLunaris lubi tę wiadomość