Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj wyszłam z domu o 11.00 i wróciłam przed 16.00, skwar straszny, a też myślałam, że będzie trochę chłodniej...
Jeżowa jak będziesz zamawiać to daj znać, możemy razem zamówić i podzielić koszty przesyłki (bo ja też chcem tę sukienkę)Tylko jeszcze nie wiem, który chcę kolor, bo podoba mi się szara, niebieska i koralowa... A depilacja Gertrudy nie jest taka zła, da się przeżyć, a jaka skórka po tym gładka
Lena ile masz w biuście? Bo nie wiem czy brać S czy M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 16:51
-
Kaczorka, chętnie bym się przeniosła do Waszych warunków pogodowych
u mnie jak u Jeżowej niestety, a rano było tak fajnie
Lamka, też mam jutro swoje kciuki do zaoferowanialamka, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Bajeczko, cieszę się, że Zosieńka pięknie współpracuje i nadal siedzi u mamy w brzuszkuJuż tak długo wytrzymałyście - wierzę, że wytrwacie jeszcze co najmniej drugie tyle, a najlepiej, to do 34 tc!
Trasti, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trudno mi sobie wyobrazić, co czujesz, bo byłaś już naprawdę daleko... Ja straciłam ciążę w 6 tygodniu. Nie widziałam ani zarodka ani serduszka, a było mi bardzo ciężko. Dużo sił Ci życzę.
Tosiu, dobrze, że już "po" i że jesteś w domu. Niestety masz rację co do tego, że po pierwszej stracie lekarze nie widzą potrzeby wykonywania żadnych badań, więc jeżeli chcesz działać i szukać przyczyny, to tylko na własną rękę.
Dziewczyny, ja na temat immunologii nie wiem wiele, bo w momencie, kiedy zaczęłam się nią interesować, zaszłam w ciążę. Ja bym stawiała na dobrego lekarza - miałam umówioną wizytę do dr Paśnika, pomimo tego, że jestem ze Szczecina. Z tego, co wiem, to nie zleca niepotrzebnych badań, jest otwarty na późniejszy kontakt mailowy i co najważniejsze - bardzo wielu dziewczynom z naszego forum pomógł.
Lena, sukienka ideolo, ale to modelka pierwsza klasa
Lamcia, masz jutro rano moje kciuki!
Dziewczyny, a ja się nie odzywam, bo u mnie spadek formy. Generalnie rękami i nogami mogę się podpisać pod postem Luny - w końcu ten sam dzień ciąży zobowiązuje. Nie mogę się pozbyć myśli, że coś będzie nie tak, chociaż zaszłam już tak daleko. Czuję się gorzej niż w 1 trymestrze, bo dobija mnie myśl, że jeszcze kilka tygodni i dzidzia będzie bezpieczna, ale teraz może zdarzyć się teraz coś, czemu nie będę mogła zaradzićMiałam już dzień, kiedy nie czułam maluszka, albo kolejny, kiedy bolał mnie brzuch. Dzisiaj jestem na etapie, że jutro na wizycie dowiem się, że dziecko nic nie przybrało. Także taki smętny mam nastrój, więc chyba lepiej się nie udzielać za bardzo
Buziaki dla Was wszystkich
Bajkaaa lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Lena śliczny brzuszek i dzięki za link
śliczna tunika - zamawiam
Amal aż oczy przecieram ze zdumieniaile ten Twój facet ma lat? 10???
Przepraszam za bezpośredniość ale czy masz taką sytuację, że możesz go kopnąć w dupę?
Nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać, a jak dziecko się urodzi - to co? -
Emilko Kochana, odgoń te złe myśli, bo są absolutnie bezpodstawne!!!!
W Twojej sytuacji musisz myśleć pozytywnie, to Antoś też będzie szczęśliwy!!! Wszystko jest dobrze, naprawdę!!!!Emiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Amal to dobra decyzja, jeśli mogę coś doradzić. Nie chciałam się wypowiadać w tym temacie, bo po prostu nie byłam w takiej sytuacji i niestety nie jestem obiektywna, ale to co piszesz jest bardzo rozsądne. Jesli będzie Was dobrze traktował jak mała się urodzi, to trzeba dać mu szansę, bo mężczyzna staje się ojcem dopiero po narodzinach, my od momentu gdy zobaczymy 2 kreski
Jesli będzie źle - wracaj do Polski, niezaleznie od wszystkiegoAga9090, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny. Mój Dzieć ma jakieś dziwne drgawki. czuję jakby się trząsł przez kilka sekund a potem cisza. Oczywiście już wyczytałam w internetach co to moze być i czuję się uspokojona
Ponoć te drgawki wynikają z niedojrzałości układu nerwowego i dziecko sobie tak ćwiczy, albo moze się zdarzyć w przypadku gdy mały jest głodny i się domaga - bardziej prawdopodobna opcja
Synek 💚 31.08.2018r.
Emilko! Na pewno jest wszytsko dobrze! Nie ma co zadręczać się jakimiś czarnymi myślami! Przecież nic się nie dzieje, na pewno z maluszkiem jest wszytsko w porządku. Spróbuj się zrelaksować dzisiaj przed wizytą. Jakieś wyjście z Emkiem, albo przynajmniej film wieczorem. Będę trzymać kciuki jutro
A jeśli chodzi o ruchybdoscka to na początku są one bardzo nieregularnie. Ja byłam pewna, że to mała dopiero około 20-21tc i nawet nie czułam jej codziennie. Zdarzały się dni, że była kompletna cisza. Wiem, że to może stresować, ale to normalne!Emiilka lubi tę wiadomość
-
Amal współczuję sytuacji. Też mam 32 lata i pierwsze dziecko w drodze. W dzisiejszych czasach to chyba jest coraz bardziej powszechne. Większość moich koleżanek teraz dopiero decyduje się na dzieci. Nie masz co się czuć "staro" bo na tym forum jest nas więcej takich, a nawet ciutkę starszych
wiek nie ma żadnego znaczenia!
Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Amal współczuję sytuacji. Też mam 32 lata i pierwsze dziecko w drodze. W dzisiejszych czasach to chyba jest coraz bardziej powszechne. Większość moich koleżanek teraz dopiero decyduje się na dzieci. Nie masz co się czuć "staro" bo na tym forum jest nas więcej takich, a nawet ciutkę starszych
wiek nie ma żadnego znaczenia!
malka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Emilko doskonale rozumiem Twoje obawy i strach, też jestem na podobnym etapie co Ty i Luna... jednak pozytywne USG połówkowe trochę mnie obecnie wyciszyło i pozwalam sobie co raz częściej coś planować dla Małej, bo jak dotąd to bałam się nawet cokolwiek oglądać, by nie zapeszyć. Nie będę Ci mówić, żebyś się nie zamartwiała, bo to byłaby hipokryzja z mojej strony, ale całym sercem wierzę i nieustannie trzymam kciuki za wszystkie z nas w ciąży, aby przebiegały bez komplikacji, a jeśli już z tfu tfu tfu komplikacjami - to chociaż do bezpiecznego okresu, kiedy współczesna medycyna pomoże naszym dzieciaczkom. Ja mam nastrój sinusoidalny - obecnie akurat jestem po tej dobrej stronie, ale z pewnością niedługo przyjdą gorsze dni. Tak już po prostu ciąża dla mnie wygląda...
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Dołączam do klubu 32latek czekających na pierwsze dziecko
A mi się dziś nic nie chce. Ogłosiłam dzień lenia i poleżałam z kotkiem przed TV.
Zrobiłam sobie też odwyk od forum - całe 8 h - tęskniłam
Rucola, Achia, malka, Karma88, Emiilka, Aga9090, Lena21, Jeżowa, lamka, summer86, Bajkaaa, Czrna 81, Lusesita lubią tę wiadomość
-
30-latka z pierwszym dzieckiem w drodze tez na przyczepke sie dolaczy.
Amal my zaczelismy sie starac w wieku 25 lat i zobacz. Dziecka na ziemi jeszcze nie ma, a dwojka aniolkow za to jest.
Walcz o spokoj dla siebie i tego Malenstwa w drodze!
Mamo jako pracowity dzien dzisiaj byl. Dobrze, ze juz koncowka dnia.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Amal mam nadzieję, że jak małe będzie po tej stronie to się ogarnie - b. mocno Ci tego życzę!
A co do starań - u nas zeszło się ponad 2 lata... więc nigdy nie wiadomo. Znajomi (znam dwie takie pary), którzy zaskoczyli w pierwszym cyklu byli przerażeni, i obie dziewczyny mówiły, że nie są gotowe itp...
Mam piękne nowe pazurkii powiedziałam mojej babce od paznokci o ciąży... chociaż trochę się bałam. Wiem, że ona marzy o dziecku. Ma 43 lata no i... nie ma faceta.
Robi mi paznokcie już chyba ze 3 lata i od początku co chwila lata na jakieś randki z sympatii itp.. trochę się bałam jej powiedziećale zareagowała ok.
Powiedziała, że jej największym marzeniem teraz jest znaleźć faceta, dostać umowę na czas nieokreślony i zajść w ciąże.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Ja w listopadzie kończę 29 (rocznik 89, mój tak samo).
Zawsze chciałam pierwsze dziecko przed 30, no i wygląda na to, że się udaLunaris lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Ja w listopadzie kończę 29 (rocznik 89, mój tak samo).
Zawsze chciałam pierwsze dziecko przed 30, no i wygląda na to, że się udapilik, Flowwer lubią tę wiadomość