Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie mamusie, jaki termometr bezdotykowy polecacie? Są w ogóle takie, które mierząc 3 razy pod rząd pokażą tą samą lub delikatnie różną temperaturę? Ja mam taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9953ea4bb726.jpg
Myślałam, że się sprawdzi, ale niestety potrafi pokazać w krótkim czasie bardzo różne temperatury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 12:47
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos krwawienia:
Pociąg pendolino pędzący gdzieś przez Polskę. Do kibelka w celach "higienicznych" wchodzi młoda kobieta. Zmienia podpaskę i rozgląda się za koszem, przeznaczonym na takie sytuacje, ale nigdzie go nie znajduje. Aby nie spowodować zapchania muszli klozetowej, z pewnym zawstydzeniem otwiera okno i wyrzuca przez nie "starą" podpaskę.
Na stacji, obok której przejeżdża pociąg stoi zarośnięty facet. Nagle z pędzącego pendolino wypada jakiś przedmiot i ląduje mu na twarzy. Facet bierze go w rękę, ogląda i mówi półgłosem:
- Ku*wa, to jest pręskość pędu! niby jakaś wata a ryja nieźle mi rozwaliło!-Mamunia-, malka, JustynaG, Aga9090, Karma88, pilik, Czrna 81, KateKum, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Ale tu dzis się dzieje!
Ania cieszę się, że skurcze są słabsze!trzymam kciuki, żeby ustały całkowicie!
Lena! Zaciskam kciuki z całych sił! Dobrze w takim razie, że pojechałaś na IP! Będzie wszytsko dobrze!
Lamka, cieszę się, że sałatka Ci spasowała. Też ja bardzo lubię, a mój emek wręcz uwielbia.
Pilik ja bym sobie chyba odpuściła teściową na Twoim miejscuodpoczywaj jak się da od takiego gadania. Chociaż u mnie się okazało, że oprócz mojej matki teściowa też jutro wpadnie z wizytą! Więc będzie ciężko
Nika i Kate ja mam podobnie do Was. Strasznie długo nie mogłam podjąć decyzji o staraniach. Aż w końcu się zdecydowałam bardziej z rozsądku. Później zaczęłam się nakręcać bo nie wychodziło prawie dwa lata, a jak już się udało to była panika czy ja dam radę być mamą. Ale ogólnie bardzo się cieszę z tej sytuacji, chociaż ciąża nie jest moim ulubionym stanem. Wychodzę z założenia że wszytskiego się nauczę i damy sobie z emkiem jakoś radę. Ale wiem, że nie da się niczego zaplanować. Starania mnie tego nauczyły.
Ja zagoniłam mamę do roboty skoro już tu jesttzn pomagam jej w sprzątaniu i plewieniu, we dwójkę to zawsze szybciej idzie.
A jeden z moich kotów (nie wiem który) właśnie mi się zrzygał na łóżko
-
nick nieaktualny
-
Lena - kciuki za Was!! Mam nadzieję, że niedługo dasz znać co u Was i czemu taka szybka decyzja o CC.
A weselnicy będą mogli wypić za Wasze zdrówko
Listę naszych staraczek oczywiście zrobię, ale niech się dziewczyny oficjalnie zgłoszą, bo nie chcę takiej samowolki robić :p
No i chyba tu ograniczymy się do samych nicków, bez żadnych dat?
Chyba, że macie jakiś ciekawszy pomysł
Rucola - pewnie już późno, ale my mamy materac FIKI-MIKI lateks-pianka-kokos.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
No, to kto się czai na brzucha Leny? Chyba już komuś obiecany, nie?
Ja wierzę w wymianę brzuchów, bo tak się nam udało na wątku mojej kliniki - akurat 2 brzuchy się zwolniły i zaraz jedna koleżanka i ja zaszłyśmy niespodziewanie
A teraz długo zadnego porodu ani pozytywa tam nie byłoCzara ma już donoszoną, to może do następnej się szczęście zaraz uśmiechnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 13:21
-
nick nieaktualny
-
No to dzisiaj u nas szalony dzień
Dobrze Aniu , że u Ciebie się wyciszyło... Widzisz jak zmotywowałaś Frania Leny do wyjścia?
Lena , mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i niedługo zdasz nam relację.
Summer , U nas z imionami to trochę w polu jesteśmyMamy listę wstępną i co tydzień eliminujemy z eMkiem po jednym imieniu. Oto nasza lista: Agata, Iza, Dorota, Ewa, Agnieszka i Edyta. Nie mamy tego "jednego jedynego" imienia.
Dziś, w Biedronce młoda ekspedientka wywołała mnie bym podeszła do kasy z zakupami bez kolejki. Było to bardzo miłe.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPołożyli mnie właśnie na patologię z hasłem że na porodówce chcą mnie za 3tyg widzieć.
Nie nastawiam się na nic na razie. Byle było wszystko ok. Idealnie nie ma ale trochę lepiej niż rano.StaraczkaNika, Aga9090, Karma88, Bocianiątko, summer86, blue00, JustynaG, -Mamunia-, pilik, malka, Achia, Rucola, Jeżowa, lamka, Czrna 81, KateHawke, mi88, KateKum, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:No to dzisiaj u nas szalony dzień
Dobrze Aniu , że u Ciebie się wyciszyło... Widzisz jak zmotywowałaś Frania Leny do wyjścia?
Summer , U nas z imionami to trochę w polu jesteśmyMamy listę wstępną i co tydzień eliminujemy z eMkiem po jednym imieniu. Oto nasza lista: Agata, Iza, Dorota, Ewa, Agnieszka i Edyta. Nie mamy tego "jednego jedynego" imienia.
Dziś, w Biedronce młoda ekspedientka wywołała mnie bym podeszła do kasy z zakupami bez kolejki. Było to bardzo miłe.
Mi się wszystkie Twoje typy podobają i dobrze kojarzą, więc widzę że to ciężki wybór -
Ania1003 wrote:Położyli mnie właśnie na patologię z hasłem że na porodówce chcą mnie za 3tyg widzieć.
Nie nastawiam się na nic na razie. Byle było wszystko ok. Idealnie nie ma ale trochę lepiej niż rano.najważniejsze że sytuacja w miarę opanowana
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:No to dzisiaj u nas szalony dzień
Dziś, w Biedronce młoda ekspedientka wywołała mnie bym podeszła do kasy z zakupami bez kolejki. Było to bardzo miłe. -
nick nieaktualnyJustynaG wrote:No to dzisiaj u nas szalony dzień
Dziś, w Biedronce młoda ekspedientka wywołała mnie bym podeszła do kasy z zakupami bez kolejki. Było to bardzo miłe.
Agaty - znam tylko jakieś ciotki,
Izy - mam kilka koleżanek i są super, nikt teraz nie daje tak na imie a mi się podobka IzkaGdybym miała dziewczynkę sama bym się zastanawiała nad tym imieniem - więc to mój faworyt, Izy są bardo grzeczne...
Dorotka, bardzo rzadkie mi się kojarzy z kołysanką "Ta Dorotka ta dorotka tańcowała" jejuś jak mój syn przy niej szlochał.
Ewka - znam nie jedną osobiście znam frywolne...siedziałam z taką jedną w szkole i miała wszy we włosach, a teraz zrobiła się z niej sucz.
Agnieszka i Edyta - bardzo dobrze się uczyły.
Jeśli kogos zraziłam co do imienia przeprazszam, nie wszystkie są takie same
Kiedyś mi się Majka podobała, ale że wyszedł Michałek to już mi przeszło -
nick nieaktualny