X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dobrze, ze zapanowali u Ciebie. Czyli teraz Ty i Bajka odliczacie czas w szpitalu. A M jak? Jakis kontakt jest czy tylko w jedna strone?

Ciekawe jak sytuacja u Leny.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franio chciał byś gwiazdą wieczoru albo zaoszczędzić mamie dylematu z wyborem sukienki ;)

Aga9090, Karma88, -Mamunia-, Jeżowa, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Franio chciał byś gwiazdą wieczoru albo zaoszczędzić mamie dylematu z wyborem sukienki ;)
    Pewnie dlatego stwierdził, że już czas :)

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    To ja Tobie pomogę:

Izy - mam kilka koleżanek i są super, nikt teraz nie daje tak na imie a mi się podobka Izka :D Gdybym miała dziewczynkę sama bym się zastanawiała nad tym imieniem - więc to mój faworyt, Izy są bardo grzeczne...

Czy te Izy takie grzeczne to ja nie wiem :-D

Rucola lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Franio zaszalal ;) ale za to tatuś zaoszczędzi na pępkowym :D ale jak go całe wesele opije to będzie nieśmiertelny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 14:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Czy te Izy takie grzeczne to ja nie wiem :-D
    A te Agnieszki to może i są zdolne ale leniwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także Summer ile to ja Ani znam to wszystkie są grzeczne i dobrze się uczą :D

Zaniedbałam dom przez ten tydzień, ale normalnie tak mi się nie chce dzisiaj nic, że jedynie co bym dzisiaj robiła to położyła się na kocyku i cieszyła się słońcem <3

Martwię się o Flower ostatnio pisała 11 czerwca... :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 14:12

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia, dzisiaj po podobnej przerwie objawila się Yoselyn, więc Flo pewnie też niebawem wpadnie i napisze.

Tak mi się skojarzyło z Małym Księciem - "Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś" ;)

-Mamunia- lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo dziękuję za pomoc, ostatecznie nie wybraliśmy materacyka, mimo tego, ze mielibysmy spory rabat to mój emek na chłodno powiedział, ze dopóki nie będziemy wiedzieli jaki chcemy, to nie bedziemy kupować na szybko. Także obecny tydzień przeznaczam na czytanie :) Wszystkie Wasze rady mile widziane :)
    Co do szybkich porodów, to teoria że maminsynki siedzą długo a dziewuszkom sie spieszy została obalona!!!!! Córa Summer, Ninka i Fela siedzą grzecznie w brzuszku a Franio i Oskar tak się spieszą....
    Czekamy zatem na Gwiazdę dnia dzisiejszego, Lena trzymaj się Kochana :*

Ania1003, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby się wszystko rozegrało do wtorku, to M byłby już przy nas. Była podmiana i na siłę by zszedł. No ale...
    Teraz płyną do Pakistanu i mają multum inspekcji. Szkoda mi Go bo biedny nie chce zawalić obowiązków a jeszcze taki problem ze mną i się martwi.
    Dlatego chciałabym poczekać chociaż do 1.07 bo będą w Egipcie i wtedy miał schodzić. Kontakt teraz utrudniony trochę bo musi obowiązki dopełnić. Patowa sytuacja...

A mi dzisiaj pielęgniarka zasugerowała za małą wagę do tygodnia... więc moje obawy jak zwykle nie były bezpodstawne... dlatego chcą Oskara jeszcze potrzymać. Jutro trzecia dawka na płucka.

A ja największego stresa mam teraz o to jedno body na 50 i pampersy giganty. Ale chyba się na razie wstrzymam z kupowaniem.
    Puścić mnie nie puszczą już do domu. Pytanie tylko kiedy znowu się zacznie.

Także Summer pilik do roboty!

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zdecydowanie jestem za listą staraczek, ale nie takich z przypadku, które wejdą na wątek i będą chciały się zapisać, tylko naszych Kochanych Weteranek :*
    Niech to będzie taki nasz wątek :)

Aga9090, Yoselyn82, Karma88, Anaaa90, pilik, -Mamunia-, Kaczorka, lamka, Bajkaaa, Czrna 81, KateKum, Phnappy, reset, Emiilka, Sarna84, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ja polecam kokos-gryka.
    Jak maleństwo leży to na kokosie, a jak zaczyna siadac/wstawać to obracamy na grykę

Rucola lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Gdyby się wszystko rozegrało do wtorku, to M byłby już przy nas. Była podmiana i na siłę by zszedł. No ale...
    Teraz płyną do Pakistanu i mają multum inspekcji. Szkoda mi Go bo biedny nie chce zawalić obowiązków a jeszcze taki problem ze mną i się martwi.
    Dlatego chciałabym poczekać chociaż do 1.07 bo będą w Egipcie i wtedy miał schodzić. Kontakt teraz utrudniony trochę bo musi obowiązki dopełnić. Patowa sytuacja...

A mi dzisiaj pielęgniarka zasugerowała za małą wagę do tygodnia... więc moje obawy jak zwykle nie były bezpodstawne... dlatego chcą Oskara jeszcze potrzymać. Jutro trzecia dawka na płucka.

A ja największego stresa mam teraz o to jedno body na 50 i pampersy giganty. Ale chyba się na razie wstrzymam z kupowaniem.
    Puścić mnie nie puszczą już do domu. Pytanie tylko kiedy znowu się zacznie.

Także Summer pilik do roboty!
    Ania, no przerąbane :( Nie dość że się o synka martwisz, to jeszcze o męża, że mu będzie przykro jak coś przegapi. To są jego decyzje - podejmuje je biorąc pod uwagę ryzyko, że nie będzie przy porodzie. Ty powinnaś się teraz skupić na sobie i zrelaksować!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena aż nie wierze że będziesz dzisiaj tulić Frania <3...
    Mężowi wczoraj jeszcze sukienki pokazywałam a dzisiaj mówię, że Ty na porodówce...!
    Ania ochh chciałabym chciała już się tulić z Ninką z drugiej strony... chętnie przejmę Wasz termin, w Wy możecie wskoczyć na nasz planowany to będzie idealnie :)... oby Oskar już tak nie straszył! Co do małych ciuszków i pampersow - pampersy dokupisz na pewno bez problemu wszędzie, a ciuszki to też nie problem! Ktos Ci kupi, szybko wypierze i przyniesie na pewno jakby była potrzeba.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy już razem, Franio ok, ktis nad nami czuwał dziewczyny, dobrze ze przyjechałam wody zielone i brzydkie. Muszę odpocząć. Chcuajam Wam tylko dać znać

pilik, -Mamunia-, lamka, Lusesita, Achia, summer86, Ania1003, Jeżowa, Aga9090, JustynaG, Yoselyn82, StaraczkaNika, Kaczorka, Siwulec, agulineczka, malka, Czrna 81, Bajkaaa, blue00, Amal, Rucola, KateHawke, veritaserum, JuicyB, ibishka, KateKum, Tosia2323, Karma88, Phnappy, 91Ewela09, Anaaa90, moniśka..., reset, gg88, Emiilka, Sarna84, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cudownie że wszystko dobrze się skończyło, gratulacje <3

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Jesteśmy już razem, Franio ok, ktis nad nami czuwał dziewczyny, dobrze ze przyjechałam wody zielone i brzydkie. Muszę odpocząć. Chcuajam Wam tylko dać znać
    Lenuś dziekujemy za informację <3 <3 Synek wybrał piękną datę, cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Buziaczki dla Was!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena odpoczywajcie, dobrze że wszystko się skończyło bez komplikacji <3

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cieszę się że wszystko ok i gratuluję <3

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, najważniejsze, że wszystko dobrze się zakończyło. Teraz odpoczywajcie i wracaj do sił. Gratulacje z okazji narodzin synka <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 889 890 891 892 893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ