Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania dobrze, ze zapanowali u Ciebie. Czyli teraz Ty i Bajka odliczacie czas w szpitalu. A M jak? Jakis kontakt jest czy tylko w jedna strone?
Ciekawe jak sytuacja u Leny.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Franio chciał byś gwiazdą wieczoru albo zaoszczędzić mamie dylematu z wyborem sukienki
Aga9090, Karma88, -Mamunia-, Jeżowa, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:To ja Tobie pomogę:
Izy - mam kilka koleżanek i są super, nikt teraz nie daje tak na imie a mi się podobka IzkaGdybym miała dziewczynkę sama bym się zastanawiała nad tym imieniem - więc to mój faworyt, Izy są bardo grzeczne...
Czy te Izy takie grzeczne to ja nie wiem
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTakże Summer ile to ja Ani znam to wszystkie są grzeczne i dobrze się uczą
Zaniedbałam dom przez ten tydzień, ale normalnie tak mi się nie chce dzisiaj nic, że jedynie co bym dzisiaj robiła to położyła się na kocyku i cieszyła się słońcem
Martwię się o Flower ostatnio pisała 11 czerwca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 14:12
-
Mamunia, dzisiaj po podobnej przerwie objawila się Yoselyn, więc Flo pewnie też niebawem wpadnie i napisze.
Tak mi się skojarzyło z Małym Księciem - "Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to co oswoiłeś"-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za pomoc, ostatecznie nie wybraliśmy materacyka, mimo tego, ze mielibysmy spory rabat to mój emek na chłodno powiedział, ze dopóki nie będziemy wiedzieli jaki chcemy, to nie bedziemy kupować na szybko. Także obecny tydzień przeznaczam na czytanie
Wszystkie Wasze rady mile widziane
Co do szybkich porodów, to teoria że maminsynki siedzą długo a dziewuszkom sie spieszy została obalona!!!!! Córa Summer, Ninka i Fela siedzą grzecznie w brzuszku a Franio i Oskar tak się spieszą....
Czekamy zatem na Gwiazdę dnia dzisiejszego, Lena trzymaj się Kochana :*Ania1003, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyGdyby się wszystko rozegrało do wtorku, to M byłby już przy nas. Była podmiana i na siłę by zszedł. No ale...
Teraz płyną do Pakistanu i mają multum inspekcji. Szkoda mi Go bo biedny nie chce zawalić obowiązków a jeszcze taki problem ze mną i się martwi.
Dlatego chciałabym poczekać chociaż do 1.07 bo będą w Egipcie i wtedy miał schodzić. Kontakt teraz utrudniony trochę bo musi obowiązki dopełnić. Patowa sytuacja...
A mi dzisiaj pielęgniarka zasugerowała za małą wagę do tygodnia... więc moje obawy jak zwykle nie były bezpodstawne... dlatego chcą Oskara jeszcze potrzymać. Jutro trzecia dawka na płucka.
A ja największego stresa mam teraz o to jedno body na 50 i pampersy giganty. Ale chyba się na razie wstrzymam z kupowaniem.
Puścić mnie nie puszczą już do domu. Pytanie tylko kiedy znowu się zacznie.
Także Summer pilik do roboty! -
I zdecydowanie jestem za listą staraczek, ale nie takich z przypadku, które wejdą na wątek i będą chciały się zapisać, tylko naszych Kochanych Weteranek :*
Niech to będzie taki nasz wątekAga9090, Yoselyn82, Karma88, Anaaa90, pilik, -Mamunia-, Kaczorka, lamka, Bajkaaa, Czrna 81, KateKum, Phnappy, reset, Emiilka, Sarna84, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Gdyby się wszystko rozegrało do wtorku, to M byłby już przy nas. Była podmiana i na siłę by zszedł. No ale...
Teraz płyną do Pakistanu i mają multum inspekcji. Szkoda mi Go bo biedny nie chce zawalić obowiązków a jeszcze taki problem ze mną i się martwi.
Dlatego chciałabym poczekać chociaż do 1.07 bo będą w Egipcie i wtedy miał schodzić. Kontakt teraz utrudniony trochę bo musi obowiązki dopełnić. Patowa sytuacja...
A mi dzisiaj pielęgniarka zasugerowała za małą wagę do tygodnia... więc moje obawy jak zwykle nie były bezpodstawne... dlatego chcą Oskara jeszcze potrzymać. Jutro trzecia dawka na płucka.
A ja największego stresa mam teraz o to jedno body na 50 i pampersy giganty. Ale chyba się na razie wstrzymam z kupowaniem.
Puścić mnie nie puszczą już do domu. Pytanie tylko kiedy znowu się zacznie.
Także Summer pilik do roboty!Nie dość że się o synka martwisz, to jeszcze o męża, że mu będzie przykro jak coś przegapi. To są jego decyzje - podejmuje je biorąc pod uwagę ryzyko, że nie będzie przy porodzie. Ty powinnaś się teraz skupić na sobie i zrelaksować!
-
Lena aż nie wierze że będziesz dzisiaj tulić Frania
...
Mężowi wczoraj jeszcze sukienki pokazywałam a dzisiaj mówię, że Ty na porodówce...!
Ania ochh chciałabym chciała już się tulić z Ninką z drugiej strony... chętnie przejmę Wasz termin, w Wy możecie wskoczyć na nasz planowany to będzie idealnie... oby Oskar już tak nie straszył! Co do małych ciuszków i pampersow - pampersy dokupisz na pewno bez problemu wszędzie, a ciuszki to też nie problem! Ktos Ci kupi, szybko wypierze i przyniesie na pewno jakby była potrzeba.
-
Jesteśmy już razem, Franio ok, ktis nad nami czuwał dziewczyny, dobrze ze przyjechałam wody zielone i brzydkie. Muszę odpocząć. Chcuajam Wam tylko dać znać
pilik, -Mamunia-, lamka, Lusesita, Achia, summer86, Ania1003, Jeżowa, Aga9090, JustynaG, Yoselyn82, StaraczkaNika, Kaczorka, Siwulec, agulineczka, malka, Czrna 81, Bajkaaa, blue00, Amal, Rucola, KateHawke, veritaserum, JuicyB, ibishka, KateKum, Tosia2323, Karma88, Phnappy, 91Ewela09, Anaaa90, moniśka..., reset, gg88, Emiilka, Sarna84, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Jesteśmy już razem, Franio ok, ktis nad nami czuwał dziewczyny, dobrze ze przyjechałam wody zielone i brzydkie. Muszę odpocząć. Chcuajam Wam tylko dać znać
Synek wybrał piękną datę, cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Buziaczki dla Was!
-
nick nieaktualny
-
Lena, najważniejsze, że wszystko dobrze się zakończyło. Teraz odpoczywajcie i wracaj do sił. Gratulacje z okazji narodzin synka