Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo, tam myślałam, że ostatnie przygotowania Cię pochłonęły, ale nie przepadaj nam już na tyle dni.
I jak ja się cieszę, że jak za kilka miesięcy będę sama pytać o te wszystkie rzeczy dla malucha, to Wy już będziecie wszystko wiedzieć. Kurczaki, przez to że mąż alergik to i ja będę musiała wszystko pod tym kątem sprawdzaćWolałabym, żeby tutaj się wrodziło we mnie
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, cieszę się, że wszystko ok
Ale nie znikaj już nam tak więcej
Siwulec, wow, piękny tort! Ja jedynie dziś sernik na zimno zrobiłam, właśnie wcinam.Flowwer, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena jak dobrze, że pojechałaś do szpitala i wszystko się dobrze skończyło
kochana serdecznie gratuluję synka, odpoczywaj i dziękuję że dałaś znać :*
Aniu mocno trzymam kciuki za te 3 tygodnie
Siwulec wpadam na tortwygląda obłędnie !
Flower nie strasz nas więcej kochana :*Flowwer, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam o wózkach I mam metlik w głowie.. Z firm o których czytałam u Was i na necie, tutaj znam tylko trzy. Anex I Adamex (I mutsy ale jego jakoś nie chce) , z czego pełno anex-ów na ulicach, chyba najbardziej popularne.
Na ogłoszeniach pełno firm, tańszych w cenie, typu ABC design, per perego, tutek, tutis zippy, easy go, camarelo, bebetto, babyhit itp.
Oczywiście w cenach powyżej tego co mogę wydać są te wszystkie Mercedes typu emmajunga, strokke itp. Ale patrzę na przyziemne marki -
nick nieaktualnyBoże nie ma człowieka jeden dzień a tu takie wiadomości!!!
Lena ogromne gratulacje! Jesteś mamusią ciałem i duchem! Wspaniale.
Dziewczyny ja dziś byłam oglądać wózki też. To tragedia. Pan w sklepie nam strasznie zachwalał X-lander X-move ale opinie w necie ma średnie a cena też trochę zawyżona;/
Espiro fajny i chyba go wezmiemy tylko kurczę nie zdawałam sobie sprawy że nawet te gondole są ciezkie ;( Jak ja wejdę z tym na to 3 pietro i jeszcze z maluchem w środku to ja nie mam pojęcia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Olik ja po ostatniej akcji ze szpitalem już chcę mieć gotowe.
Już szpitalne ubrańka czekają i moje pierdoły prócz pampersów dla siebie mam
Od poniedziałku wracam aż was zamęczę.
Moja mama zawsze mówiła że ciężarna powinna być spakowana od 7m a 5 dzieci ma
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów
błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek
Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy
Będzie dobrze teraz tam leży inkubatorze od koleżanki syn wcześniak.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Veritaserum a gdzie oglądaliście? Dobrze kojarzę że jesteś z wro?
Tak. Byliśmy w Bobo wózki na Szkockiej. Ja wykończona już tym oglądaniem byłam, wcześniej byłam nastawiona na to Espiro Next ale ten gościu jak nas dorwał to tego X-landera tak zachwalał. Reklame miał niezłą trzeba przyznać, bo mój maż to później tylko na ten wozek patrzyl. A na koniec mówi do mnie c oja się na to Espiro tak uparłam, że już lepszy Anex Sport. Zgłupiałam.
Dziewczyny jeszcze z innej beczki. Czy któraś z Was cierpi na problemy z zatokami w ciąży? Mam wiecznie zatkane zatoki, nie za ciekawą wydzielinę, krwotoki średnio co 2-3 dzień a tak to jakieś strupy w nosie non stop ( przepraszam za opis). Robiłam Crp- wynik niski czyli żadnego stanu zapalnego, sterydów żadnych nie można bo ciąża. Antybiotyku nie chcę brać skoro to crp niskie. Czy to może przejdzie? W zasadzie od 12 tygodnia tak mam, a od 20 doszło to krwawienie ;/ -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
Kochana pomodlę się za Was. Będzie dobrze. Pytanie, co to znaczy kiepskie wyniki krwi. Bądź dobrej myśli. Na pewno synek jest pod dobrą opieką. -
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
Trzymam kciuki kochanie, wszystko będzie dobrze i jak już będziesz więcej wiedziała to daj znać jak znajdziesz czas -
veritaserum wrote:Tak. Byliśmy w Bobo wózki na Szkockiej. Ja wykończona już tym oglądaniem byłam, wcześniej byłam nastawiona na to Espiro Next ale ten gościu jak nas dorwał to tego X-landera tak zachwalał. Reklame miał niezłą trzeba przyznać, bo mój maż to później tylko na ten wozek patrzyl. A na koniec mówi do mnie c oja się na to Espiro tak uparłam, że już lepszy Anex Sport.
Nie polecam tego sklepu. Nas tez tam namawiano wyłącznie na xlandera lub cybexa. O innych markach jak np abc design nie wiedzieli nawet że juz jest nowy model z pełnym wyposażeniem.
Nam nsjbardziej poradzili w askocie na braniborskiej. Pan który sam ma dzieci i cybex a ktos ze jego znajomych stokke powiedział że nie są warte takiej kasy.