X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena bardzo dziękujemy że znalazłaś siły żeby do nas napisać . Ogromnie gratuluję Ci i czekam na zdjęcia Frania!!!

summer86 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer kochana nie rób nam tego hehe odzywaj się częściej bo my tu już stan przedzawalowy miałyśmy co się z tobą dzieje :) ale najważniejsze że u ciebie jest super :)

Flowwer lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo, tam myślałam, że ostatnie przygotowania Cię pochłonęły, ale nie przepadaj nam już na tyle dni.

I jak ja się cieszę, że jak za kilka miesięcy będę sama pytać o te wszystkie rzeczy dla malucha, to Wy już będziecie wszystko wiedzieć. Kurczaki, przez to że mąż alergik to i ja będę musiała wszystko pod tym kątem sprawdzać :( Wolałabym, żeby tutaj się wrodziło we mnie ;)

Flowwer lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Lena gratulacje !!!! <3 zdrówka dla Was:* :* :*

Ja uporałam się z tortem teraz jeszcze sprzątanie :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b399322fc711.jpg
    Adoptuj mnie <3

Aga9090, StaraczkaNika, Siwulec lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, cieszę się, że wszystko ok <3
    Ale nie znikaj już nam tak więcej ;)

Siwulec, wow, piękny tort! Ja jedynie dziś sernik na zimno zrobiłam, właśnie wcinam.

Flowwer, Siwulec lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jak dobrze, że pojechałaś do szpitala i wszystko się dobrze skończyło :) kochana serdecznie gratuluję synka, odpoczywaj i dziękuję że dałaś znać :*

Aniu mocno trzymam kciuki za te 3 tygodnie :)

Siwulec wpadam na tort ;) wygląda obłędnie !

Flower nie strasz nas więcej kochana :*

Flowwer, Siwulec lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena gratulacje!!!:)

Flo kurcze zmobilizowałaś mnie i po powrocie tez wezmę się w końcu za pranie i prasowanie..albo chociaż torbę dla siebie spakuje

pilik, Flowwer lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja torbę tak do końca dopakowałam wczoraj...! A tak wstępnie w 34tc ;)...
    a pranie i prasowanie też jakoś w 34 u mnie bylo

olik321 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o wózkach I mam metlik w głowie.. Z firm o których czytałam u Was i na necie, tutaj znam tylko trzy. Anex I Adamex (I mutsy ale jego jakoś nie chce) , z czego pełno anex-ów na ulicach, chyba najbardziej popularne.

Na ogłoszeniach pełno firm, tańszych w cenie, typu ABC design, per perego, tutek, tutis zippy, easy go, camarelo, bebetto, babyhit itp.

Oczywiście w cenach powyżej tego co mogę wydać są te wszystkie Mercedes typu emmajunga, strokke itp. Ale patrzę na przyziemne marki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże nie ma człowieka jeden dzień a tu takie wiadomości!!!

Lena ogromne gratulacje! Jesteś mamusią ciałem i duchem! Wspaniale.

Dziewczyny ja dziś byłam oglądać wózki też. To tragedia. Pan w sklepie nam strasznie zachwalał X-lander X-move ale opinie w necie ma średnie a cena też trochę zawyżona;/
    Espiro fajny i chyba go wezmiemy tylko kurczę nie zdawałam sobie sprawy że nawet te gondole są ciezkie ;( Jak ja wejdę z tym na to 3 pietro i jeszcze z maluchem w środku to ja nie mam pojęcia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 18:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pomyślę o zakupie wózka to niedobrze mi się robi :-D nie wiem jak przez to przebrniemy.

Dziewczyny, któraś z Was podawała kiedyś przepis na dobry sernik a ja sobie oczywiście nie zapisałam. Poratujecie?

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum a gdzie oglądaliście? Dobrze kojarzę że jesteś z wro?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi :( zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów :( błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek
    Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja po ostatniej akcji ze szpitalem już chcę mieć gotowe.
    Już szpitalne ubrańka czekają i moje pierdoły prócz pampersów dla siebie mam :D
    Od poniedziałku wracam aż was zamęczę.
    Moja mama zawsze mówiła że ciężarna powinna być spakowana od 7m a 5 dzieci ma ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi :( zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów :( błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek

Będzie dobrze teraz tam leży inkubatorze od koleżanki syn wcześniak.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Veritaserum a gdzie oglądaliście? Dobrze kojarzę że jesteś z wro?

Tak. Byliśmy w Bobo wózki na Szkockiej. Ja wykończona już tym oglądaniem byłam, wcześniej byłam nastawiona na to Espiro Next ale ten gościu jak nas dorwał to tego X-landera tak zachwalał. Reklame miał niezłą trzeba przyznać, bo mój maż to później tylko na ten wozek patrzyl. A na koniec mówi do mnie c oja się na to Espiro tak uparłam, że już lepszy Anex Sport. Zgłupiałam.

Dziewczyny jeszcze z innej beczki. Czy któraś z Was cierpi na problemy z zatokami w ciąży? Mam wiecznie zatkane zatoki, nie za ciekawą wydzielinę, krwotoki średnio co 2-3 dzień a tak to jakieś strupy w nosie non stop ( przepraszam za opis). Robiłam Crp- wynik niski czyli żadnego stanu zapalnego, sterydów żadnych nie można bo ciąża. Antybiotyku nie chcę brać skoro to crp niskie. Czy to może przejdzie? W zasadzie od 12 tygodnia tak mam, a od 20 doszło to krwawienie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:

Kochana pomodlę się za Was. Będzie dobrze. Pytanie, co to znaczy kiepskie wyniki krwi. Bądź dobrej myśli. Na pewno synek jest pod dobrą opieką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena,zdrówka dla maluszka,na pewno ciężko ci teraz bez niego.Wracaj szybko do pełni sił.

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:

Trzymam kciuki kochanie, wszystko będzie dobrze i jak już będziesz więcej wiedziała to daj znać jak znajdziesz czas

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Tak. Byliśmy w Bobo wózki na Szkockiej. Ja wykończona już tym oglądaniem byłam, wcześniej byłam nastawiona na to Espiro Next ale ten gościu jak nas dorwał to tego X-landera tak zachwalał. Reklame miał niezłą trzeba przyznać, bo mój maż to później tylko na ten wozek patrzyl. A na koniec mówi do mnie c oja się na to Espiro tak uparłam, że już lepszy Anex Sport.

Nie polecam tego sklepu. Nas tez tam namawiano wyłącznie na xlandera lub cybexa. O innych markach jak np abc design nie wiedzieli nawet że juz jest nowy model z pełnym wyposażeniem.
    Nam nsjbardziej poradzili w askocie na braniborskiej. Pan który sam ma dzieci i cybex a ktos ze jego znajomych stokke powiedział że nie są warte takiej kasy.

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 891 892 893 894 895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ