X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi :( zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów :( błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek
    Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy
    Lena kciuki mocno zaciśnięte

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Nie polecam tego sklepu. Nas tez tam namawiano wyłącznie na xlandera lub cybexa. O innych markach jak np abc design nie wiedzieli nawet że juz jest nowy model z pełnym wyposażeniem.
    Nam nsjbardziej poradzili w askocie na braniborskiej. Pan który sam ma dzieci i cybex a ktos ze jego znajomych stokke powiedział że nie są warte takiej kasy.

Dziękuję.W takim razie jeszcze ten sklep odwiedzimy. A powiedz mi na jaki wózek się zdecydowałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi :( zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów :( błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek

Kochana myśli i życzenia zdrówka płyną do Waszego Okruszka!

Flower- cieszę się że wszystko u Was ok :))

Flowwer lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy wzięli właśnie salsa abc design. Myśleliśmy nad mutsy a wcześniej nad cybexem. Tylko u nas wybór był zdeterminowany przez wzrost moj i emka. Eiele wózków było nam za krótkich:)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum- bicki sobie wyrobimy :D ja mogę sobie pozwolić w najgorszym wypadku zostawienie gondoli na parterze i wejście z samym malcem. Ale zimą w tych ciuchach to i tak cięzko, więc mimo wszystko wolę wnieść gondole na górę. Chyba że dziecko będzie chciało być noszone(mam nadzieję!) I będę w wózku trzymać chustę kółkową i cyk wnosić na górę a ręce mieć luźne.
    Melevis jesteś doświadczona w tym temacie :) - durny pomysł czy może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 19:09

veritaserum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Myśmy wzięli właśnie salsa abc design. Myśleliśmy nad mutsy a wcześniej nad cybexem. Tylko u nas wybór był zdeterminowany przez wzrost moj i emka. Eiele wózków było nam za krótkich:)

Też się zastanawiałam nad Mutsy jednak troszkę drogi ;/ ABC Salsa o dziwo został nam dziś pokazany, też mi dał do myślenia ;)

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w mutsy odstraszyła trochę mała gondola i nisko osadzony kosz. Wrażenie dawał takie że zimą będzie szurał po śniegu a latem w krawężniki. Ale pewnie to tylko złudzenie..

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Całym serduchem jestem z Franiem i z Tobą!
    Musi być dobrze!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Kochana modlę się za Was :* będzie dobrze nie ma innej opcji :*

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jestem myślami z Tobą i z Franiem. Wszystko będzie dobrze!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przerobiłam krótkie spodenki. Nie wyszło idealnie, ale grunt że spełniają swoją funkcję :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ffb7c4aa9d7.jpg

veritaserum, Aga9090, lamka, pilik, Jeżowa, malka, Karma88, Lusesita, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Ja przerobiłam krótkie spodenki. Nie wyszło idealnie, ale grunt że spełniają swoją funkcję :D

Super Ci to wyszło ;)

Achia lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odnośnie wnoszenia wózków do mieszkania na wyższym piętrze - dużo osób wypina gondolę i w niej zabiera maluszka do domu, a na dole zostawiają tylko stelaż wózka. Jeśli ktoś ma blisko parking lub garaż to część znajomych zostawia stelaż w bagażniku w samochodzie i maluszka w gondoli zabiera do mieszkania.

Ja się ogarnęłam z depilacją (sposób na wywołanie porodu na Kaczorkę ;) ), pedicure, peelingiem. Zostało mi jeszcze zrobić hennę i mogę jechać do szpitala. Tylko moje dziecko chyba tego nie wie :P

olik321, pilik, Kaczorka, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum- dziękuję :)
    Summer- tak właśnie mamy robić- stelaż zostawiać a zabierać samą gondolę :)

A co do wywołania porodu:
    https://mamaginekolog.pl/zrobic-aby-zaczac-rodzic/
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena.. Przykro mi że takie zmartwienia od samego początku ale napewno w Zabrzu pomogą maluszkowi i szybko do siebie wrocicie :) Trzymaj się :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:

I to mnie skłania aby maszynę wyciągnąć z szafy :)

• KateKum Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena gratulacje. Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i już jesteście razem

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer my tylko taką opcję rozważamy z wnoszeniem gondoli z dzieckiem, tylko że dla mnie nawet gondola już ciężka jest :D Zakupów to chyba już robić nie bedę chyba że na dwa razy po tych schodach będę latać haha
    Ja się dzisiaj depilacją pewnych miejsc tez zajęłam :D Jest coraz ciężej.

Ja jestem przerażona jak mi aptety dzisiaj dopisuje...Cały dzień chodzę i coś szukam w lodówce i to nie takie byle co tylko konkrety...Muszę się opanować bo ja mam już plus 9 kg na wadze ;( A uwierzcie mi że nie obżeram się naprawdę.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Veritaserum- dziękuję :)
    Summer- tak właśnie mamy robić- stelaż zostawiać a zabierać samą gondolę :)

A co do wywołania porodu:
    https://mamaginekolog.pl/zrobic-aby-zaczac-rodzic/
    :)

Achia, nie widziałam tego posta, dziękuję! Ciekawe jest z tymi słodyczami.. mnie od 3 dni mega ciągnie, gdzie całą ciążę starałam się ograniczać. Może jednak coś jest na rzeczy :P
    Ja dziś cały dzień na nogach, zrobiłam sernik na zimno, obiady na 3 dni, posprzątałam mieszkanie, dwa razy zaliczyłam 4 piętro i jeszcze teraz ogarniam domowe spa.

Achia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - no to jeszcze seks i słodkie i kto to wie ;)

pilik lubi tę wiadomość

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ