Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów
błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek
Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy -
nick nieaktualnyolik321 wrote:Nie polecam tego sklepu. Nas tez tam namawiano wyłącznie na xlandera lub cybexa. O innych markach jak np abc design nie wiedzieli nawet że juz jest nowy model z pełnym wyposażeniem.
Nam nsjbardziej poradzili w askocie na braniborskiej. Pan który sam ma dzieci i cybex a ktos ze jego znajomych stokke powiedział że nie są warte takiej kasy.
Dziękuję.W takim razie jeszcze ten sklep odwiedzimy. A powiedz mi na jaki wózek się zdecydowałaś? -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy
Kochana myśli i życzenia zdrówka płyną do Waszego Okruszka!
Flower- cieszę się że wszystko u Was ok)
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeritaserum- bicki sobie wyrobimy
ja mogę sobie pozwolić w najgorszym wypadku zostawienie gondoli na parterze i wejście z samym malcem. Ale zimą w tych ciuchach to i tak cięzko, więc mimo wszystko wolę wnieść gondole na górę. Chyba że dziecko będzie chciało być noszone(mam nadzieję!) I będę w wózku trzymać chustę kółkową i cyk wnosić na górę a ręce mieć luźne.
Melevis jesteś doświadczona w tym temacie- durny pomysł czy może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 19:09
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Myśmy wzięli właśnie salsa abc design. Myśleliśmy nad mutsy a wcześniej nad cybexem. Tylko u nas wybór był zdeterminowany przez wzrost moj i emka. Eiele wózków było nam za krótkich:)
Też się zastanawiałam nad Mutsy jednak troszkę drogi ;/ ABC Salsa o dziwo został nam dziś pokazany, też mi dał do myślenia -
Lena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy
Musi być dobrze! -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi
Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy -
nick nieaktualnyJa przerobiłam krótkie spodenki. Nie wyszło idealnie, ale grunt że spełniają swoją funkcję
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ffb7c4aa9d7.jpgveritaserum, Aga9090, lamka, pilik, Jeżowa, malka, Karma88, Lusesita, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, odnośnie wnoszenia wózków do mieszkania na wyższym piętrze - dużo osób wypina gondolę i w niej zabiera maluszka do domu, a na dole zostawiają tylko stelaż wózka. Jeśli ktoś ma blisko parking lub garaż to część znajomych zostawia stelaż w bagażniku w samochodzie i maluszka w gondoli zabiera do mieszkania.
Ja się ogarnęłam z depilacją (sposób na wywołanie porodu na Kaczorkę), pedicure, peelingiem. Zostało mi jeszcze zrobić hennę i mogę jechać do szpitala. Tylko moje dziecko chyba tego nie wie
olik321, pilik, Kaczorka, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer my tylko taką opcję rozważamy z wnoszeniem gondoli z dzieckiem, tylko że dla mnie nawet gondola już ciężka jest
Zakupów to chyba już robić nie bedę chyba że na dwa razy po tych schodach będę latać haha
Ja się dzisiaj depilacją pewnych miejsc tez zajęłamJest coraz ciężej.
Ja jestem przerażona jak mi aptety dzisiaj dopisuje...Cały dzień chodzę i coś szukam w lodówce i to nie takie byle co tylko konkrety...Muszę się opanować bo ja mam już plus 9 kg na wadze ;( A uwierzcie mi że nie obżeram się naprawdę. -
Achia wrote:Veritaserum- dziękuję
Summer- tak właśnie mamy robić- stelaż zostawiać a zabierać samą gondolę
A co do wywołania porodu:
https://mamaginekolog.pl/zrobic-aby-zaczac-rodzic/
Achia, nie widziałam tego posta, dziękuję! Ciekawe jest z tymi słodyczami.. mnie od 3 dni mega ciągnie, gdzie całą ciążę starałam się ograniczać. Może jednak coś jest na rzeczy
Ja dziś cały dzień na nogach, zrobiłam sernik na zimno, obiady na 3 dni, posprzątałam mieszkanie, dwa razy zaliczyłam 4 piętro i jeszcze teraz ogarniam domowe spa.Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny