Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena gratulacje! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Odpoczywaj bo na to zasłużyłaś w pełni.
-
Lena - gratuluję!! Dobrze, że wszystko oki
Jak odpoczniesz to napisz coś więcej, to wciągniemy naszego kawalera na listę
A Aluśka jakiś żółty język ma.. tzn. od połowy do tyłu. Ale żadnych pleśniawek ani nic. Leków nie brała ostatnio.
Nie mam pojęcia od czego to. -
Lena gratulacje !!!!
zdrówka dla Was:* :* :*
Ja uporałam się z tortem teraz jeszcze sprzątanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b399322fc711.jpgKaczorka, Achia, Bajkaaa, lamka, Aga9090, pilik, Rucola, Amal, Lusesita, Tosia2323, Karma88, JustynaG, Emiilka, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, a nie jadła ostatnio czegoś w mocniejszym kolorze? Marchewki albo dyni?
No właśnie nie. Marchewki tylko trochę z zupki. Po jabłku widziałam, że takie ma. Ale czy jabłko może powodować takie zmiany?
Jak jej nie przejdzie to pójdę z nią do lekarza. Póki co do czwartku nawet nie mam kiedy.
Siwulec - tort wypasiony!!a co w środku?
-
Siwulec wrote:Lena gratulacje !!!!
zdrówka dla Was:* :* :*
Ja uporałam się z tortem teraz jeszcze sprzątanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b399322fc711.jpgSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena serdecznie gratuluję synka!!! ❤ Dobrze że się wszystko dobrze skończyło. Wypoczywaj, zaczekamy na całą relację.
Ania mam nadzieję że sytuacja ustabilizowana na dłużej. Współczuję też twojemu mężowi, biedak się zamartwia,a do domu daleko...
Dziewczyny, jeśli miałaby faktycznie powstać taka lista staraczek, to ja poproszę o wpisaniePrzestanę być podglądaczem
Jesteście wspaniałe i wszystkich mi Was brakowało! Kaczorka też mi się wydaje że bez dat. Na testowanie możemy dalej się zapisywać na comiesięcznych wątkach.
Ja dziś zaczęłam 20cs. Trochę z zaskoczenia,bo 3 dni wcześniej. Szkoda tylko że jeszcze moje nowe suple nie doszły, bo chciałam od początku cyklu koksować jajka. Flowwer poradziła dhea eljot i q10. Od Meśki zerżnęłam jeszcze L argininę i ashwaghandęDo tego planuję przeprosić się z termometrem,także ten, lipcu nadchodzę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 15:46
Bajkaaa, Kaczorka, Aga9090, StaraczkaNika, Flowwer, lamka, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Lena serdecznie gratuluję synka!!! ❤ Dobrze że się wszystko dobrze skończyło. Wypoczywaj, zaczekamy na całą relację.
Ania mam nadzieję że sytuacja ustabilizowana na dłużej. Współczuję też twojemu mężowi, biedak się zamartwia,a do domu daleko...
Dziewczyny, jeśli miałaby faktycznie powstać taka lista staraczek, to ja poproszę o wpisaniePrzestanę być podglądaczem
Jesteście wspaniałe i wszystkich mi Was brakowało! Kaczorka też mi się wydaje że bez dat. Na testowanie możemy dalej się zapisywać na comiesięcznych wątkach.
Ja dziś zaczęłam 20cs. Trochę z zaskoczenia,bo 3 dni wcześniej. Szkoda tylko że jeszcze moje nowe suple nie doszły, bo chciałam od początku cyklu koksować jajka. Flowwer poradziła dhea eljot i q10. Od Meśki zerżnęłam jeszcze L argininę i ashwaghandęDo tego planuję przeprosić się z termometrem,także ten, lipcu nadchodzę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 16:20
-
StaraczkaNika wrote:A jak w tym cyklu? Może to nie przypadek, że Lena właśnie brzucho zwolniła
Miałaś chyba testować na dniach?
Ale @ przyszła szybciej, to i starania będą 3 dni szybciej
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nieee, u nas była taka spina,że starań nie było
Ale @ przyszła szybciej, to i starania będą 3 dni szybciej
Ja bym to wzięła za dobry znak!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO raju, co te hormony robią... Pobeczalam się czytając że Lenka już z maluszkiem..
Gratulacje kochana, aj mogę sobie póki co tylko wyobrazić to uczucie pierwszego dnia z malenstwem.. Czuję że jak już moje wyjdzie i zapłacze to i ja będę tak beczec jak bóbr-skoro juz teraz Wasze narodzinki u mnie wywołują potok -
Lena gratuluję i tej czadowej sukienki nr 3 nie założysz ale za to masz piękny prezent ♡
Ania lez jak najwiecej na lewym boku bo macica mniej się spina nawet przy ktg najgorszej jest na plecach. Całe szczęście opanowali skórcze.
Kochane u mnie ostatnie przygotowania wyprawkowe, całe dnie- jak to mówi mój eMek " jeżdżę z dupą"
Jutro też mam praktycznie jeden wyjazd ala biznesowy i odiadam z brzuszkiem w domu.
Wszystko wyprane, wyprasowane jedynie pieluchy zostały bo dziś kupiłam.
Co do rozszerzenia listy jestem zachwycona ♡
Yos nie powtarzałaś dziś bety ?
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Rucola ja czekam na materac lateksowy z Hevea h2 ma b.dobre opinie i nie powoduje alergi jak to przy gryka- kokos.-Mamunia-, Rucola, Bajkaaa, Aga9090, StaraczkaNika, summer86, Achia, Tosia2323, Czrna 81, Phnappy lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄