X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia pomysł super! Wrzucenie bąbla do chusty kółkowej to dosłownie kilkanaście sekund, a w dodatku masz wolne ręce żeby wnieść np. gondolę albo zakupy :)

Lena gratuluję! I trzymam mocno kciuki za Was, będzie dobrze <3 wiem, że jesteś teraz przerażona, ale Franio jest w dobrych rękach, serduchem jestem z Wami!

Achia lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam mocno kciuki, oby Franuś szybko doszedł do siebie!

Achia będę w przyszłym tygodniu przerabiać spodenki tym samym sposobem. Ładnie wyszło :-)

• KateKum Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dziewczyny mój synio miał podobno bardzo kiepskie wyniki krwi :( zabrali mi go do Zabrza, a ja odchodzę od zmysłów :( błagam objazdy kciuk i każda modlitwę i dobre słowo... cokolwiek
    Mój mąż tam jedzie, czekam na informacje od lekarzy

Trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Lena trzymam mocno kciuki, oby Franuś szybko doszedł do siebie!

Achia będę w przyszłym tygodniu przerabiać spodenki tym samym sposobem. Ładnie wyszło :-)
    tylko nie wziełam spodenek do pasmanterii i okazało się że guma jest za wąska- i musiałam użyc po 2. polecam więc zmierzenie bądź zabranie tego co chce się przerobić ze sobą do sklepu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 20:08

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobilam dzisiaj kolejny sloik ogorkow, normalnie mam wielka chcice na nie, uwielbiam malosolne i kiszone :D

nie moge sie oprzec i jem :P juz chyba dzisiaj zjadlam 5 :)

Aga9090, summer86, lamka, Flowwer, Achia, veritaserum, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis to która chusta jest w końcu najlatwiejsza w obsludze???

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam kciuki za malucha!! musi byc dobrze!!

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    A ja zrobilam dzisiaj kolejny sloik ogorkow, normalnie mam wielka chcice na nie, uwielbiam malosolne i kiszone :D

nie moge sie oprzec i jem :P juz chyba dzisiaj zjadlam 5 :)
    Noo! I to brzmi jak prawdziwa zachcianka ciążowa :)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jak tylko będziesz miała wieści od męża daj znać co z Franiem. Trzymaj się kochana!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena gratulacje i zycze duzo zdrowia dla synka!!!bedzie dobrze!!!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - Franio z pewnością jest w dobrych rękach. A mąż będzie przy nim czuwać.
    Kciuki mocno za Was zaciśnięte i wysyłam dobre myśli <3

Summer - na upartego ludka w brzuszku to chyba nic nie podziała ;)
    A jak w ogóle emocje na tym końcowym etapie?

Dla nas jutro drugi najważniejszy dzień w życiu Aluśki :) trochę mam stresa! :p

summer86 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verti ja mam zapchane zatoki od początku ciąży i winowajca to hormony. Śmieje się że mam alergie na ciążę ;)

Yos oj to chyba na syna masz ciągotki ale ja to na kwasiory ochoty noe miałam.

veritaserum lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Lena - Franio z pewnością jest w dobrych rękach. A mąż będzie przy nim czuwać.
    Kciuki mocno za Was zaciśnięte i wysyłam dobre myśli <3

Summer - na upartego ludka w brzuszku to chyba nic nie podziała ;)
    A jak w ogóle emocje na tym końcowym etapie?

Dla nas jutro drugi najważniejszy dzień w życiu Aluśki :) trochę mam stresa! :p
    Czekamy na focię Aluśki w sukienusi.
    Będzie super, tylko nie zapomnij samej miło spędzić czas z rodziną ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Verti ja mam zapchane zatoki od początku ciąży i winowajca to hormony. Śmieje się że mam alergie na ciążę ;)

Yos oj to chyba na syna masz ciągotki ale ja to na kwasiory ochoty noe miałam.
    a to tak niby jest? ze kwasiory to chłopak? bo u mnie by się zgadzało- jeśli płeć się potwierdzi :) na początku początku wciągałam kiszone ogórki i kapustę na potęgę :p zresztą teraz własnie też jem :D

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, jakiś czas temu umawiałyśmy się, że mogę rodzić w chrzciny Luśki - podtrzymuję ;) Czekamy jutro na relację z wielkiego dnia!

A emocje.. hm, dziwnie jest. Dziś rozmawiałam przy obiedzie z mężem, że jakoś wypieram szpital i poród tak jakby to miało się odbyć obok mnie. Bardziej myślę co będzie po itd. Zastanawiam się czy na pewno wszystko mamy, raz czuję się przygotowana a raz nie.
    No i bardzo boję się przenoszenia, pewnie gdyby nie heparyna, mutacje i inne historie to aż tak bym się tego nie bała. Z drugiej strony termin z USG miałam wcześniejszy niż z OM i owulację też w 12 a nie 14 dc, więc za długo mała w brzuchu nie powinna chyba siedzieć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 20:42

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam dzisiaj fantastyczną, kwaśniutką pomidorówkę ze świeżych pomidorków :) Buahaha, uwielbiam swoją kuchnię, nikt mi tak nie ugotuje jak ja :) Już 2 talerze wciągnęłam i deliberuję mad trzecim na kolację :D

summer86, lamka, Karma88, Lusesita, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, zazdroszczę! Ja muszę unikać moich ukochanych pomidorów, bo od razu mam zgagę po nich :/

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam kciuki za Frania! Musi być wszystko dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och ogórki małosolne i kiszone uwielbiam!!! W ciaąży nic się nie zmieniło i jem na potęge a córa będzie więc w te smaki nie wierzę.

Kaczorka stres jutro to norma, ale postaaraj się wyluzowac i cieszyć się po prostu tym dniem ;) Wszystkim się nie dogodzi, a to pewnie sama wiesz.

Wiecie co trochę się stresowałam bo mała się dzisiaj jakoś słabo ruszała, prawie w ogóle ale właśnie zjadłam loda ( taaa a później narzekam na wagę..) i dała mi fikołka chyba. Mogę spać spokojnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 20:52

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, kochana, trzymam kciuki za maluszka!! Będzie dobrze, musi być!

Yoselynku najdroższy, spoźnione, ale najszczersze gratulacje! To jest ciąża roku, tak jak w zeszłym roku była nią ciąża Flowwer <3

Dziewczyny, nieustannie trzymam za Was kciuki, myślami jestem z Bajeczką, z Flowwer, oczywiście z Wami, które zaraz się rozpakują - Summer, Malką, Pilik. I z wszystkimi Wami, drogimi mojemu sercu! <3 Sporadycznie podczytuję na telefonie, mój połóg jest dość trudny, więc czasu i sił mam malusieńko. Mam nadzieję, że wszystko u Was będzie dobrze i że wspólne puerwsze chwile z maluszkiem będą piękne. Zasługujemy na to! Mam też nadzieję, że medykalizacja procesu porodu tak powszechcna w polskich szpitalach nie zaburzy Wam tego szczęścia. Nie ma nic piękniejszego od bycia matką, ale jednocześnie wg mnie nie ma nic trudniejszego, przynajmniej na początku, kiedy choć wszystko jest przygotowane to poród i połóg i tak okazuje się podróżą w zupełnie nieznane rejony. Życzę Wam wszystkim cudownego wsparcia od mężów, bo to w tych chwilach jest nieocenione!

Tymczasem uciekam do mojego niemowlaczka (tak! od wczoraj mamy awans z noworodka na niemowlaczka!), do walki z ostrym zapaleniem piersi oraz z laktatorowaniem się all day long. Może gdy wszystko się wyprostuje (w tym moja psychika) będę mogła zaglądać częściej. Tęsknię!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 20:59

malka, Kaczorka, Karma88, summer86, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, Czrna 81, Jeżowa, pilik, Flowwer, reset, Emiilka, Sarna84, Bocianiątko, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ