Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Ja mam piankowy 8cm i w sumie nic więcej niestety nie doradze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Dzień dobry
Ania b mocno trzymamy kciuki! Będzie dobrze
Wszystkie staraczki weteranki podoba mi się pomysł admiralki żeby zrobić drugą listęja sama nie bardzo już wchodzę na staraniowy - tylko od czasu do czasu zerkam na pierwszą żeby zobaczyć co się dzieje... Trzymam b mocno za Was kciuki i też czasami mam ochotę podejrzeć co u Was - a część z Was nie prowadzi już tu wykresów... U mnie jeszcze długa droga (chociaż już 40% wg belly!!!) ale ja będę miała 2 brzuszki do oddania
Chociaż do tego czasu chcę żebyście wszystkie oczywiście były w dwupaku (albo lepiej
)
Nika myślisz, że 11 cm już? kurczaki... wielkoludyciekawe ile u mnie. Ostatnio razy czy dwa poczułam bąbelki, ale nie mam pewności, że to to... staram się cierpliwie czekać
czyli mierzy między 10.5 a 11 cm. Tak to sobie wyliczyłam. Ja jej codziennie mówię, żeby szybko rosła, więc mam nadzieję, że to grzeczne dziecko i już mnie słucha
Bocianiątko, Tosia2323, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas chyba mały sukces. Skurcze rzadsze w granicach 70. Magnez po 5h się skończył lać. Czekam teraz na cokolwiek.
A materac Fiki Miki SensitiveStaraczkaNika, pilik, Emiilka, Bocianiątko, Karma88, summer86, malka, Bajkaaa, JustynaG, Aga9090, Rucola, Czrna 81, KateHawke, KateKum, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aniu trzymam kciuki, by jednak jeszcze udało się zahamować rozwój sytuacji, a jeśli jednak Oskar zdecyduje, że już czas to szybkiego porodu
Lena, widzisz, donosiłaś ciążę i szyjka już ćwiczymoże faktycznie Franio zechce zostać najmłodszym gościem na weselu?
Jeśli uważasz, że powinnaś, to jedź na IP, jeśli nie - to udanej zabawy na weselu kochana
Ja dzisiaj przeszłam samą siebie i wyszłam z domu... bez majtek. Ale wróciłam się po nie, spokojnie, Gertruda jest bezpieczna.StaraczkaNika, pilik, Amal, Bocianiątko, Siwulec, lamka, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Summer, macie już wybrane imię dla swojej córeczki?
Bo widzę, że pozostajemy w mniejszości dzieciaczków bezimiennych
Justyna, na 90% będzie Anna, ale zdecydujemy po porodzie. W grze nadal jest Nina, Natalia i Milena
A u Was są już jakieś typy? -
Jeżowa wrote:Aniu trzymam kciuki, by jednak jeszcze udało się zahamować rozwój sytuacji, a jeśli jednak Oskar zdecyduje, że już czas to szybkiego porodu
Lena, widzisz, donosiłaś ciążę i szyjka już ćwiczymoże faktycznie Franio zechce zostać najmłodszym gościem na weselu?
Jeśli uważasz, że powinnaś, to jedź na IP, jeśli nie - to udanej zabawy na weselu kochana
Ja dzisiaj przeszłam samą siebie i wyszłam z domu... bez majtek. Ale wróciłam się po nie, spokojnie, Gertruda jest bezpieczna. -
U mnie wszystko ok, biust pobolewa i momentami brzuch. Biorę magnez i nospe i duzo leżę ostatnio.
A tak to nie chce mi sie nic, mam leniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 12:44
Emiilka, StaraczkaNika, summer86, Minie Black, olik321, Aga9090, pilik, Rucola, KateHawke, Tosia2323, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czekam na cięcie na cito, dziewczyny trzymajcie za nas kciuki
Minie Black, Ania1003, Kaczorka, JustynaG, olik321, Aga9090, Amal, blue00, pilik, Rucola, Emiilka, Czrna 81, KateHawke, KateKum, Karolina90, Tosia2323, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jak najbardziej popieram żeby w pierwszym poście uwzględnić weteranki do szczególnego kciuczenia
Ja zawsze trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z comiesięcznej listy, tylko za niektóre podwójnie, więc mogą być i na 2 listach, żeby mi się częściej przypominało
Rucola, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Czekam na cięcie na cito, dziewczyny trzymajcie za nas kciuki
-
nick nieaktualny