Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w kolejnym dniu!
Bajeczko blizej niz dalej.
Wciagnelam kanapke, leki, zastrzyk. Wlaze do lozka dalej.Bajkaaa, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lena, kochana, gratuluję
i dziękuję, że dałaś znać!
Lamka, nadal chcesz ten przepis? Bo to chyba ja wiecznie zachwalam sernik z moich wypiekówprzy czym mój jest klasyczny, nie na zimno.
Bajka, siedź jak najdłużej, bo jak wreszcie wyzdrowieje to muszę wpaść z tymi lodami
Przepraszam, wczoraj Was tylko podczytujecie, ale byliśmy cały dzień z Małą. A potem o 21 zadzwoniła do mnie moja pasierbica pochwalić się, że na wakacje może zafarbować końcówki i gadałam z nią 1.5 godziny aż padłam. W sumie to dobrze, że mnie laryngolog zmusił do kontroli po tygodniu, bo szósty dzień antybiotyku, a ja nadal czuję się średnio:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 07:42
Bajkaaa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena, Ania - również o Was myślę i czekam na wieści!
Bajka, już coraz mniej dni zostaje
Odnośnie sernika na zimno to ja mam banalny przepis, ktory zawsze wychodzi i praktycznie wszystkim smakuje. Na spód biszkopty podłużne. Masa serowa to ser z wiaderka (zwracam uwage, żeby miał dobry skład), do którego dodaję dwie galaretki rozpuszczone w 250 ml wody i schłodzone, dokładnie miksuję żeby masa była puszysta. Na góre kładę owoce a jak stężeje wylewam kolejne 2 galaretki rozpuszczone łącznie w 700-800 ml wody. Jakieś pół godziny roboty. Czasem zamiast galaretki na góre daje mus z truskawek (zmiksowane owoce, które podgrzewam w garnku i do ciepłych dodaję 1,5- 2 paczki galaretki truskawkowej).
Ten z moich wypieków też lubię i robię czasem dla odmiany.Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Amal - daj znać czy udało się upolować wózek
okazja super!
Bajka - tak się Zosi spodoba w szpitalu, że będzie siedzieć w brzuszku i nie będzie chciała wyjść
Lenka - mam nadzieję, że mąż przekazał Ci jakieś uspokajające wieści o Franiu.
Przykro, że macie taki ciężki początek. Ale pewnie sytuacja szybko się poprawi i będziecie niedługo cieszyć się w trójkę swoją obecnością
Za 6 dni Dzień Ojca a ja dalej nic nie mam dla Aluniowego tatusia.. może na wyjeździe coś wymyślę.
Póki co dziś dzień jak co dzień. Aluśka dobrze współpracujeoby tak dalej i byle do 12
1.5 roku temu płakałam w kościele na przypadkowych chrzcinach i myślałam czy też kiedyś będę miała szansę ochrzcić swoje dziecko. A tymczasem to już dziś
Summer - ciekawe czy Twoja córcia wyczuje momentBajkaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki, zasnąc nie mogłam w nocy, przebieram nózkami żeby dzwonić do gościa, za jakieś pół godziny spróbuję... Ale mam emocje
Lenka, czekamy na info co z maluszkiem
Bajeczko i kolejny dzień upłynął...
Miłego dnia kobitki
Bajkaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mam nadzieję że moja kruszynka jeszcze tak min 6 tyg będzie pod moim sercem
Amal trzymam kciuki bo jak to faktycznie okazja to żal nie próbować
Ja dziś już się umalowalam i wyprostowalam włosy hehe jak dziwnie się to robi na łóżku no ale mąż przyjeżdża to fajnie raz na jakiś czas wyglądać jak człowiek hehe
Aha no i koleżanka ma prostownice to żal nie skorzystać hehereset, Flowwer, Achia, Karma88, Czrna 81, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że odkąd jestem obstawiona lekami, odkąd mam cykle stymulowane itp. to jakoś wróciła we mnie wiara, że się uda (pewnie dlatego, że mam złudne poczucie, że coś robię i mam na cokolwiek wpływ;)) i np. wczoraj w parku mogłam patrzeć na ludzi z wózkami bez żadnej zazdrości, a z przekonaniem, że i my tak będziemy, więc teraz cieszmy się np. najbliższym wyjazdem, bo może być ostatni we dwoje.
Nie mówię,że nie myślę o staraniach,bo myślę obsesyjnie, ale bez takiej presji i bez tych negatywnych emocji. Oby się ten stan utrzymywał jak najdłużej!Achia, summer86, pilik, Czrna 81, Rucola, Emiilka, Phnappy, JustynaG, golonat lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Reset poproszę ten przepis
Przepis jest bożonarodzeniowy, ale ja już robiłam w wersji z wanilią i na zwykłym spodzie z kruchych ciasteczek (a nie korzennych) i był chyba nawet lepszy! Ta śmietana na górę też nie jest konieczna, gdyby Tobie, jako dietetykowi, sumienie na to nie pozwalało
https://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-pierniczkowy-last-minutelamka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,,, jest, jest jest.... za 4 godziny jadę po wózek
popłakałam się
Achia, blue00, Bajkaaa, reset, Aga9090, lamka, olik321, Karma88, pilik, Kaczorka, StaraczkaNika, Czrna 81, Rucola, Lena21, Emiilka, Lusesita, Flowwer, Bocianiątko, JustynaG, Yoselyn82, KateHawke, Lunaris, golonat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Super
Ty się cieszysz i ten właściciel też że tak szybko sprzedał
tylko sprawdź go dokładnie na wszelki wypadek
Oczywiście że tak, wszystko sprawdzę, bo z drugiej strony, coś dziwnie tanio.. jeżeli jest stan taki jak na fotkach, w opisie napisane ze stan jak nowy.. i ta cena... No nic, pojadę, pomacam, i zobaczymy.. ps. maż jedzie ze mną.. jakieś przebłyski ? -
nick nieaktualny