Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy o dziwo w dwupaku.
Wieczorem była akcja porodowa nr 2...
Młody uparty jest.
Szyjka 11mm i z rozwarciem wewnętrznym.
Mam podłączoną kroplówkę jakąś (nie magnez) na 2 dni i tak po skosie wszystko. Ciężko telefon trzymać.
Noc przespałam. Tragedii nie ma. Pytanie tylko czy utrzymają taki stan jak teraz i przez ile.
Na razie jest ok. -
nick nieaktualny
-
Amal, może to jakiś przełom, dobry znak na przyszłość? Nie,żebym go usprawiedliwiala, ale może potrzebował czasu (mimo wszystko szybko Wam poszło).
Mój M., mający dziecko z poprzedniego związku, powiedział mi kiedyś, że dla niego do dnia porodu dziecko było abstrakcyjne i nie czuł,żeby je kochał. Po czym jak się Młoda urodziła to mówi, że jak na nią spojrzał to zrozumiał, że ta miłość właśnie przyszła. Teraz jest świetnym ojcem, choć powoli jest przerażony, że nie ma z Młodą wspólnych tematów, bo słuchał naszej wczorajszej rozmowy (ombre, rozswietlacze- a że Młoda mieszka w UK to mówi "highlighter", cień do powiek w kolorze nude) i powiedział, że nic z tego nie zrozumiał. A jak młoda zaczęła mówić o swoich dzieciach to kazał jej iść spać, bo on nie może tego słuchaćp.s. Młoda ma 11.5 roku
Aniu, trzymamy kciuki, by w walce Młody - Mama było 1:0 dla Mamy! Oskar niech sobie rządu jak już będzie na świecie, a póki co niech słucha mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 08:51
lamka, Amal, Aga9090, Rucola, golonat lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu woec cieszymy sie ze stanu,jaki jest na ta chwile. Upartegk syna bedziecie mieli.
dzielnie sie trzymacie, a to najwazniejsze.
Sama lezysz czy jest jeszcze jakas pacjentka z Toba na sali?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Amal wrote:Wiem, że szukam dziuery w całym, ale zastanawia mnie ta cena... Dziwnie niska..
Może chcą się szybko pozbyć
Jedź i zobacz, bo bez tego to ani ruszczasami naprawdę zdarzają się super okazje
pilik, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, pięknego dnia.
Kaczorka powodzenia!
Amal, też kupiłam w takiej cenie porządny wózek, w świetnym stanie, ale po dwójce dzieci. Czasami ludzie chcą się po prostu pozbyć, a jakoś bardzo im na kasie nie zależy albo właśnie mieli odkupiony już za 900, przejechała sezon w gondoli i pociska dalej za polowe. Nie każdy robi biznes na sprzętach dla dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 08:52
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, cudownego dnia Wam życzę!
Ania, uparty ten Wasz synek. Niech chociaż jeszcze chwilkę posiedzi, żeby sterydy zadziałały. Pod tym względem dobrze, że trafiliście do szpitala i Wam je podali, podobno to dużo daje u maluszków. Jak już te kilka dni wytrwa to negocjuj, żeby poczekał do powrotu taty
Amal, mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wózka
Pilik, Malka jak u Was? Jakieś objawy czy cisza? U mnie cisza.. mimo mycia podłóg od ranadziś jeszcze dłuższy spacer w planach..
Reset, podoba mi się Twoje nastawienieżyczę aby ta walka trwała jak najkrócej i żebyśmy jak najszybciej mogły tu oglądać zdjęcia Twojego rosnącego brzuszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 08:59
reset, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Summer - rozumiem Twoja motywację do tych aktywności, ale a) podziwiam, bo ja bez ciąży nie mam tyle sił, co Ty na końcówce, b) nie przeforsuj się, Mała pewnie i tak sama zdecyduje kiedy jest gotowa, a Ty musisz mieć siły na poród!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyAniu trzymam kciuki żebyście jeszcze trochę pobyli w dwupaku!
Bajka na ten wózek był w pl taki szal 2 lata temu i wtedy był dosyć drogi- nie pamiętam dokładnie ale ok 3 tys? Znajomi mają ten wózek a ich synek ma właśnie 2latka i 4 mce
Amal- u Was są przecież inne ceny to może dlatego wydaje Ci się taka niska. Super że mąż z Tobą jedziejak jest okazja to trzeba brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:10
-
Reset, mąż mnie pilnuj, żebym nie przesadzała, dlatego porządki mamy podzielone po trochę na kolejne dni. Sam się w końcu też zmobilizował do ogarnięcia swoich rzeczy .
reset lubi tę wiadomość
-
Amal wrote:Wiem, że szukam dziuery w całym, ale zastanawia mnie ta cena... Dziwnie niska..
Coś czuję, że to nie będzie jedyna super okazja upolowana przez Ciebie dla maluszka
Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer nie zapomnij na spacerze skoczyć na jakieś lody
My jedziemy nad jezioro że znajomymico prawda mój maz odwalił wczoraj taki numer że gadać mi się z nim nie chce, ale zapowiada się upał a nie będę z powodu dumy odwoływać przyjemności..no i dawno się nie widziałam z tymi znajomymi więc tym bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:10
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aniu oby stan dwupaku trwał jak najdłużej! Jesteś w dobrych rękach
Lena mam nadzieję, że wszystko u Was w jak najlepszym porządku i po prostu odpoczywacie i cieszycie się sobą. Ale wciąż czekam na informacje i myślę o Was cieplutko
Kaczorka cudownego dnia Wam życzę
Bajka Ty już włosy zrobione i umalowana, a ja ledwo co z łóżka wstaję! I gratuluję kolejnego dnia z Zosią w brzuchu
Summer ja także podziwiam Twoją aktywności! A córeczka już niedługo będzie po tej stronie brzuszka
Ja wstaję i planuję wciągnąć serek wiejski z pomidorami
Kaczorka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Właśnie próbuję ululać Aluśkę, żeby chociaż z godzinę pospała, bo inaczej będzie maruda.
Wszystko już poprasowane, ogarnięte. Teraz tylko się umalować i ubrać.
Najgorsze jest tylko to, że każdy się ogarnia a ja jak zwykle muszę w tym czasie 2 osoby obskoczyć. I dla mnie zostaje najmniej czasu. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Właśnie próbuję ululać Aluśkę, żeby chociaż z godzinę pospała, bo inaczej będzie maruda.
Wszystko już poprasowane, ogarnięte. Teraz tylko się umalować i ubrać.
Najgorsze jest tylko to, że każdy się ogarnia a ja jak zwykle muszę w tym czasie 2 osoby obskoczyć. I dla mnie zostaje najmniej czasu.
przypomniało mi sie jak moja siostra brała ślub kościelny jak młody miał jakoś ok 8mcy. i poprosiła mnie o pomoc -w sensie żebym się nim zajęła. więc nie dość że musiałam ogarnąć siebie, pomóc jej w jakichś detalach to jeszcze zająć się młodym. ostatecznie skońyczyło się na tym że zapomniałam mokrych chusteczek i musiałam się cofać, przybyliśmy na ostatnią chwilę(ja jechałam z młodym i psiapsiółą)-a siostra już miałam stresa że nas nie ma, było tak gorąco że jego kreację szlag trafił i pod kościołem przebierałam go z pięknej koszuli i muszki w zwykły zielony t-shirtWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:30
-
Summer u mnie też cisza, ale ja się z tego cieszę
jak się skończy remont to będę wprowadzać wszystkie metody przyśpieszania porodu. Chociaż teraz i tak mimowolnie muszę myć podłogi codziennie a efektów brak
Kaczorka, musisz się przyzwyczaić bo tak to będzie wyglądało przez najblizsze 10lat. Najpierw ogarnąć córkę, a jak starczy czasu to siebie
Amal ja też kupiłam wózek 3w1 po jednym dziecku za 500zl. Wygląda na zadbany i mam nadzieję, że się bedzie sprawdzał.
Ania, dobrze, że się uspokoiło. Obyś jeszcze trochę posiedziała w dwupaku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:38