SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, trzeba wziąć się w garść. Tylko jak!!!! Pytam jak????

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie piekne brzuszki dziewczyny i jak pieknie wygladacie :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym tygodniu też mam etap, nic mi się nie chce, jest za gorąco, jestem zmęczona. No ale dzis zacząłem od depilacji, później sprzątanie a teraz umalowalam paznokcie. W końcu jutro wizyta...
    Jeszcze muszę pranie złożyć (lezy od soboty...) i przygotować ubrania na jutro.
    Miałam zamiar iść na spacer,ale w taką pogodę nie wychylam nosa za drzwi...

Summer, coś czuję że juz tulisz maleństwo ❤

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudownie wyglądasz :)
    Ja mam taką listę co jeszcze powinnam/ chce zrobić w domu prEd porodem i mimo że też mam lenia to sukcesywnie codziennie robię jakaś malutka rzecz. Dziś np zrobiłam porządek w papierach biurowych wreszcie.oprocz tego takie standardowe ogarnięcie mieszkania, ugotowanie obiadu. Nie mam dzięki temu poczucia że nic nie robie : p

Jeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj morze, dZis jezioro ;) ale dziś siostra wyjeżdża...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/410ce7613043.jpg

Wybaczcie spam :p

Lunaris, Aga9090, KateHawke, lamka, Karma88, Lena21, olik321, Siwulec, veritaserum, KateKum, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer czyżby to już?:) Kciukam!

Minie Black, summer86 lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale bym potrzasnela chętnie takim personelem szpitala...
    W miare sił , upominaj się o swoje.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście, wszystko co "powinnam" zrobić przed porodem mam juz za sobą. Kolezanka ciągle mi powtarzała żeby wzięła się w garść,bo po 33 tc jest znaczy spadek formy. Możecie wierzyć albo nie,ale u mnie się sprawdza z wyjątkiem spania. Ostatnio przesypiam prawie całe noce, wstaję ok godz 3 siku i dalej spać, zazwyczaj śpię od 23 do 9 z pobudka do łazienki, czesem wstaję dwa razy.
    Co zostało mi do zrobienia to soki i dżemy: truskawkowy, jagodowy, malinowy i jezynowy, no i ogórki konserwowe.
    Jutro wpadnę na targ to kupię część owocow i w weekend może zrobię.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ach jak mi robisz ochotę na wypad nad jeziorko... :)

Lamka mam nadzieję że laryngolog coś wymyśli, sam rumianek to pewnie będzie za mało.

Summer to na bank się już pruje :D Kochana KCIUKAMY !!! <3

Jeżu jaki masz cudny brzunio! <3 (i swoją drogą fajną kiecunie).

Wróciłam z sądu -dzięki za wsparcie, mamy fajną sędzinę (pewnie wpływ fluidów od Reset) i generalnie chyba do przodu ale jeszcze nie koniec. W październiku kolejna rozprawa, zdążę może jeszcze przed porodem zamknąć temat :P
    Kupiłam prezent imieninowy dla Mamy (w Witchen rabaty 70%!) i urodzinowy dla brata (25% Empik :D) i dzień od razu wydaje się lepszy. Mam ochotę wejść na tą promocję do Esotiq ale się boję... :P

lamka, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po badaniu i nie wiem po co badała mi szyjke nowa lekarka, która była w szoku co to u mnie jest, ze rozwarcie, że szyjka w pessarze jakby zassana i pęcherz płodowy widać, i ja już cała w stresie bo ona coś o tym że wody mogą odejść... Wzięli mnie na fotel, 3 lekarzy patrzylo i dopiero taka jedna mówi że jest jak było, że nie jest gorzej ale mnie nastraszyli że mam leżeć i że przy przyjęciu było tak i tak, a ja ze nie to było dwa tyg temu a ja tu jestem 4 tygodnie i dokładnie tak jak dziś to mówiła mi pani dr (inna) wtedy 23 maja, no poprostu łeb mnie od tego boli bo mnie wystraszyli aż mi się płakać chciało i w sumie dalej chce z tego wszystkiego

Edit : nie potrafię napisać tego składaniej wybaczcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przytulam mocno, co za lekarze :(

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, najważniejsze że nie jest gorzej. Domyślam się ile strachu się najadlas.
    Lekarze potrafią podnieść ciśnienie.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka najważniejsze że jesteś w szpitalu a nie w domu. W razie czegokolwiek to szybko można działać.
    ...ale mogli by nie stresować ciężarnej!

Ps przeleciałam Esotiq- fajne cyckonosze. Na szczęście (i nieszczęście) nie ma w promocji moich rozmiarów :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni nie wiedza, że nie powinni dodatkowo stresowac... Współczuję stresu Bajeczko. Leż jak leżysz. :*

Kurczę faktycznie za dł€go jest cicho od Summer. To co siadamy i czekamy na newsy. :)

summer86 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.

Summer <3

Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu. :-( Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.

Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:48

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka tulę. Leżysz cały czas odkąd jesteś w szpitalu a oni Cię teraz stresują.. najważniejsze jak piszą dziewczyny-ze nie jest gorzej. Trzymaj się i nie puszczaj! <3

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ja na twoim miejscu nakopałabym babie do doopy... Kurczę tak straszyć kiedy ty potrzebujesz wyciszenia i spokoju. Jest jak było więc jest dobrze i tego się trzymamy! Dalej razem z Tobą odliczamy po kolei dni :)
    PS. Przy okazji liczenia z Tobą mi też uciekł gdzieś 23 tydzień i jest 24-ty :P

Bajkaaa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka nie wierzę jakim cudem ona tam jeszcze pracuje.... Brak mi słów

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może początkująca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Bajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.

Summer <3

Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu. :-( Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.

Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.
    Odpisz, że zlozysz formalny wniosek o wypłatę odsetek! (Reset, da się?)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ