X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, trzeba wziąć się w garść. Tylko jak!!!! Pytam jak????

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie piekne brzuszki dziewczyny i jak pieknie wygladacie :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym tygodniu też mam etap, nic mi się nie chce, jest za gorąco, jestem zmęczona. No ale dzis zacząłem od depilacji, później sprzątanie a teraz umalowalam paznokcie. W końcu jutro wizyta...
    Jeszcze muszę pranie złożyć (lezy od soboty...) i przygotować ubrania na jutro.
    Miałam zamiar iść na spacer,ale w taką pogodę nie wychylam nosa za drzwi...

Summer, coś czuję że juz tulisz maleństwo ❤

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudownie wyglądasz :)
    Ja mam taką listę co jeszcze powinnam/ chce zrobić w domu prEd porodem i mimo że też mam lenia to sukcesywnie codziennie robię jakaś malutka rzecz. Dziś np zrobiłam porządek w papierach biurowych wreszcie.oprocz tego takie standardowe ogarnięcie mieszkania, ugotowanie obiadu. Nie mam dzięki temu poczucia że nic nie robie : p

Jeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj morze, dZis jezioro ;) ale dziś siostra wyjeżdża...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/410ce7613043.jpg

Wybaczcie spam :p

Lunaris, Aga9090, KateHawke, lamka, Karma88, Lena21, olik321, Siwulec, veritaserum, KateKum, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer czyżby to już?:) Kciukam!

Minie Black, summer86 lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale bym potrzasnela chętnie takim personelem szpitala...
    W miare sił , upominaj się o swoje.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście, wszystko co "powinnam" zrobić przed porodem mam juz za sobą. Kolezanka ciągle mi powtarzała żeby wzięła się w garść,bo po 33 tc jest znaczy spadek formy. Możecie wierzyć albo nie,ale u mnie się sprawdza z wyjątkiem spania. Ostatnio przesypiam prawie całe noce, wstaję ok godz 3 siku i dalej spać, zazwyczaj śpię od 23 do 9 z pobudka do łazienki, czesem wstaję dwa razy.
    Co zostało mi do zrobienia to soki i dżemy: truskawkowy, jagodowy, malinowy i jezynowy, no i ogórki konserwowe.
    Jutro wpadnę na targ to kupię część owocow i w weekend może zrobię.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ach jak mi robisz ochotę na wypad nad jeziorko... :)

Lamka mam nadzieję że laryngolog coś wymyśli, sam rumianek to pewnie będzie za mało.

Summer to na bank się już pruje :D Kochana KCIUKAMY !!! <3

Jeżu jaki masz cudny brzunio! <3 (i swoją drogą fajną kiecunie).

Wróciłam z sądu -dzięki za wsparcie, mamy fajną sędzinę (pewnie wpływ fluidów od Reset) i generalnie chyba do przodu ale jeszcze nie koniec. W październiku kolejna rozprawa, zdążę może jeszcze przed porodem zamknąć temat :P
    Kupiłam prezent imieninowy dla Mamy (w Witchen rabaty 70%!) i urodzinowy dla brata (25% Empik :D) i dzień od razu wydaje się lepszy. Mam ochotę wejść na tą promocję do Esotiq ale się boję... :P

lamka, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po badaniu i nie wiem po co badała mi szyjke nowa lekarka, która była w szoku co to u mnie jest, ze rozwarcie, że szyjka w pessarze jakby zassana i pęcherz płodowy widać, i ja już cała w stresie bo ona coś o tym że wody mogą odejść... Wzięli mnie na fotel, 3 lekarzy patrzylo i dopiero taka jedna mówi że jest jak było, że nie jest gorzej ale mnie nastraszyli że mam leżeć i że przy przyjęciu było tak i tak, a ja ze nie to było dwa tyg temu a ja tu jestem 4 tygodnie i dokładnie tak jak dziś to mówiła mi pani dr (inna) wtedy 23 maja, no poprostu łeb mnie od tego boli bo mnie wystraszyli aż mi się płakać chciało i w sumie dalej chce z tego wszystkiego

Edit : nie potrafię napisać tego składaniej wybaczcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przytulam mocno, co za lekarze :(

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, najważniejsze że nie jest gorzej. Domyślam się ile strachu się najadlas.
    Lekarze potrafią podnieść ciśnienie.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka najważniejsze że jesteś w szpitalu a nie w domu. W razie czegokolwiek to szybko można działać.
    ...ale mogli by nie stresować ciężarnej!

Ps przeleciałam Esotiq- fajne cyckonosze. Na szczęście (i nieszczęście) nie ma w promocji moich rozmiarów :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni nie wiedza, że nie powinni dodatkowo stresowac... Współczuję stresu Bajeczko. Leż jak leżysz. :*

Kurczę faktycznie za dł€go jest cicho od Summer. To co siadamy i czekamy na newsy. :)

summer86 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.

Summer <3

Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu. :-( Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.

Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:48

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka tulę. Leżysz cały czas odkąd jesteś w szpitalu a oni Cię teraz stresują.. najważniejsze jak piszą dziewczyny-ze nie jest gorzej. Trzymaj się i nie puszczaj! <3

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ja na twoim miejscu nakopałabym babie do doopy... Kurczę tak straszyć kiedy ty potrzebujesz wyciszenia i spokoju. Jest jak było więc jest dobrze i tego się trzymamy! Dalej razem z Tobą odliczamy po kolei dni :)
    PS. Przy okazji liczenia z Tobą mi też uciekł gdzieś 23 tydzień i jest 24-ty :P

Bajkaaa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka nie wierzę jakim cudem ona tam jeszcze pracuje.... Brak mi słów

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może początkująca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Bajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.

Summer <3

Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu. :-( Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.

Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.
    Odpisz, że zlozysz formalny wniosek o wypłatę odsetek! (Reset, da się?)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: