Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie macie piekne brzuszki dziewczyny i jak pieknie wygladacie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja w tym tygodniu też mam etap, nic mi się nie chce, jest za gorąco, jestem zmęczona. No ale dzis zacząłem od depilacji, później sprzątanie a teraz umalowalam paznokcie. W końcu jutro wizyta...
Jeszcze muszę pranie złożyć (lezy od soboty...) i przygotować ubrania na jutro.
Miałam zamiar iść na spacer,ale w taką pogodę nie wychylam nosa za drzwi...
Summer, coś czuję że juz tulisz maleństwo ❤ -
nick nieaktualnyJeżowa cudownie wyglądasz
Ja mam taką listę co jeszcze powinnam/ chce zrobić w domu prEd porodem i mimo że też mam lenia to sukcesywnie codziennie robię jakaś malutka rzecz. Dziś np zrobiłam porządek w papierach biurowych wreszcie.oprocz tego takie standardowe ogarnięcie mieszkania, ugotowanie obiadu. Nie mam dzięki temu poczucia że nic nie robie : pJeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj morze, dZis jezioro
ale dziś siostra wyjeżdża...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/410ce7613043.jpg
Wybaczcie spam :pLunaris, Aga9090, KateHawke, lamka, Karma88, Lena21, olik321, Siwulec, veritaserum, KateKum, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na szczęście, wszystko co "powinnam" zrobić przed porodem mam juz za sobą. Kolezanka ciągle mi powtarzała żeby wzięła się w garść,bo po 33 tc jest znaczy spadek formy. Możecie wierzyć albo nie,ale u mnie się sprawdza z wyjątkiem spania. Ostatnio przesypiam prawie całe noce, wstaję ok godz 3 siku i dalej spać, zazwyczaj śpię od 23 do 9 z pobudka do łazienki, czesem wstaję dwa razy.
Co zostało mi do zrobienia to soki i dżemy: truskawkowy, jagodowy, malinowy i jezynowy, no i ogórki konserwowe.
Jutro wpadnę na targ to kupię część owocow i w weekend może zrobię. -
Achia ach jak mi robisz ochotę na wypad nad jeziorko...
Lamka mam nadzieję że laryngolog coś wymyśli, sam rumianek to pewnie będzie za mało.
Summer to na bank się już prujeKochana KCIUKAMY !!!
Jeżu jaki masz cudny brzunio!(i swoją drogą fajną kiecunie).
Wróciłam z sądu -dzięki za wsparcie, mamy fajną sędzinę (pewnie wpływ fluidów od Reset) i generalnie chyba do przodu ale jeszcze nie koniec. W październiku kolejna rozprawa, zdążę może jeszcze przed porodem zamknąć temat
Kupiłam prezent imieninowy dla Mamy (w Witchen rabaty 70%!) i urodzinowy dla brata (25% Empik) i dzień od razu wydaje się lepszy. Mam ochotę wejść na tą promocję do Esotiq ale się boję...
lamka, Jeżowa, summer86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po badaniu i nie wiem po co badała mi szyjke nowa lekarka, która była w szoku co to u mnie jest, ze rozwarcie, że szyjka w pessarze jakby zassana i pęcherz płodowy widać, i ja już cała w stresie bo ona coś o tym że wody mogą odejść... Wzięli mnie na fotel, 3 lekarzy patrzylo i dopiero taka jedna mówi że jest jak było, że nie jest gorzej ale mnie nastraszyli że mam leżeć i że przy przyjęciu było tak i tak, a ja ze nie to było dwa tyg temu a ja tu jestem 4 tygodnie i dokładnie tak jak dziś to mówiła mi pani dr (inna) wtedy 23 maja, no poprostu łeb mnie od tego boli bo mnie wystraszyli aż mi się płakać chciało i w sumie dalej chce z tego wszystkiego
Edit : nie potrafię napisać tego składaniej wybaczcieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:50
-
nick nieaktualny
-
Bajka najważniejsze że jesteś w szpitalu a nie w domu. W razie czegokolwiek to szybko można działać.
...ale mogli by nie stresować ciężarnej!
Ps przeleciałam Esotiq- fajne cyckonosze. Na szczęście (i nieszczęście) nie ma w promocji moich rozmiarów -
Oni nie wiedza, że nie powinni dodatkowo stresowac... Współczuję stresu Bajeczko. Leż jak leżysz. :*
Kurczę faktycznie za dł€go jest cicho od Summer. To co siadamy i czekamy na newsy.summer86 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyBajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.
Summer
Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu.Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.
Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:48
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka ja na twoim miejscu nakopałabym babie do doopy... Kurczę tak straszyć kiedy ty potrzebujesz wyciszenia i spokoju. Jest jak było więc jest dobrze i tego się trzymamy! Dalej razem z Tobą odliczamy po kolei dni
PS. Przy okazji liczenia z Tobą mi też uciekł gdzieś 23 tydzień i jest 24-tyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Bajka wprawdzie przez brak interpunkcji niewiele zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, ale dotarło do mnie, że w tym Twoim szpitalu to też chyba jakieś jaja, że każdy lekarz co innego mówi... Nie stresuj się, będzie dobrze. Już tyle dałaś radę to wytrzymasz dalej.
Summer
Lunaris fajnie, że rozprawa udana. Rumianek mi trochę załagodził ból samej gałki, ale ropa się leje strumieniami. Szkoda, że nic nie znalazłaś w esotiqu.Tam czasami warto podpytać obsługę (chociaż zależy też od sklepu) o dobór stanika, bo często pasuje inny rozmiar niż nosiło się wcześniej.
Nie uwierzycie, ale szefowa do mnie właśnie napisała maila, że księgowa znowu popełniła błąd i przyszło kolejne pismo... Ja już mam dość, wy**bałabym tę babę (księgową) na zbity pysk. Formularza nie umie wypełnić idiotka.