X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- po prostu chodzi mi o dezorientację...
    Przyszła chwilę temu pielęgniarka z hasłem że dostanę zastrzyk na płucka...
    Wtf? Mówię że dostałam pierwszą dawkę u siebie w szpitalu a drugą już tutaj.
    - no to czego mi to oni zlecili...?

Jakbym ja miała wiedzieć.
    Rozumiem że mam leżeć tylko nie da rady. Ciągle muszę sama wokół siebie zrobić. Najgorsze jest odnoszenie talerzy. Maraton normalnie. Nikt się nie interesuje.
    Spis tabletek co i jak dostawałam też mają. Letrox biorę 150/175 na zmianę. Dzisiaj patrzę AŻ 100 jest... sama sobie dołożyłam...
    I tabletki wszystkie rano przed śniadaniem- nie ważne że potrzebuję 2h na wchłonięcie letroxu... łykaj wszystko.

Luteiny już nie daje rady wpychać bo tak ciasno. A dostaję wielkie 2 tabletki (jakieś inne niż domowe) i Macmirror...
    Po prostu lądują w koszu. Miałam zakaz brania luteiny i macmirroru razem- to mi dają 3 tabletki o 22:00 i mam je wszystkie wpychać...

Psychicznie mnie przerasta już to wszystko i na własną odpowiedzialność biorę to co jestem w stanie. Nikt się nie pyta czy ok jest czy pomóc.

Musiałam... dzisiaj chyba gorszy dzień będzie.

• reset Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu- fatalna organizacja w tym szpitalu :/ Ale z tymi talerzami to już przesada- nie możesz poprosić, by sami zabrali? Ewentualnie nie masz jakiejś pomocnej sąsiadki jak nasza Bajka?

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer trzymam kciuki! Szybkiej akcji życzę <3
    Pilik i Malka następne kciuki wasze! <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu talerzami bym się w ogóle nie przejmowała. Ja tez w piwrwsze dni nie odnosilam zwrócono mi uwagę powiedziałam ze w ogóle nie wstaję i tyle koniec tematu. Na pewno są tak kobiety na stale leżące i mają taką samą sytuację. Co do letroksu to mi kazali brać swój:p Więc chyba w tych szpitalach tak jest ze lepiej w razie w mieć swoje stałe leki.
    Choć to wszystko męczące dacie radę razem z maluchem. Do lipca juz nie wiele zostało.

Oj Summer wyczuwam bliskie spotkanie z córeczką <3

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w temacie staników i koszul do karmienia: Jakby ktoś był zainteresowany to od dzisiaj w Esotiq przy dowolnych zakupach z kolekcji wiosna/lato za 400zł płacisz 200. ;-)

KateHawke, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka oooo... a orientujesz się do kiedy promocja trwa?

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam SMS, że do 28.06.
    Online też działa na kod X50.

Jest taka śliczna koszulka do karmienia czerwona i druga granatowa w paski.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 10:56

pilik lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Po pierwsze, dzięki za rozruszanie mojego i tak wiecznie głodnego żołądka tymi przepysznymi przepisami :D ale mam obiad z wczoraj to dzisiaj nie skorzystam niestety.

Summer trzymam kciuki za szybki poród, jeśli faktycznie to już to!

Lena mnie również bardzo wzruszają Twoje wpisy, są takie, nie wiem, naturalne i surowe. Naprawdę bardzo bym chciała przyspieszyć dla Ciebie ten czas, żebyście mogli już z mężem tulić Franusia w domu. I bardzo się cieszę, że laktacja się rozkręciła, to super wiadomość :)

Lamka super, że tak szybko masz termin, jednak bycie w ciąży ułatwia życie :D mam nadzieję, że to nic poważnego i Ci szybko przejdzie/szybko Ci pomogą.

Luna oczywiście czekam na efekt "po" :D

Veritaserum kciuki za wizytę <3

Lunaris powodzenia w sądzie!

A ja dzisiaj poniosłam klęskę sprawności fizycznej. Postanowiłam podejść cztery przystanki, które dzielą mnie od pętli Biskupin po te porzeczki, co mi Lamka wczoraj zachwalała :D no i poszłam. Szkoda, że ledwo doszłam. Tak mnie zaczął ciągnąć brzuch po prawej stronie, że naprawdę ledwo stawiałam kolejne kroki. Musiałam wrócić tramwajem, bo bym ze 100m chyba nie przeszła z powrotem. Jestem smutna i załamana, bo nie chcę siedzieć w domu i się nie ruszać, a tu naprawdę po prostu organizm mnie kompletnie zablokował. Na szczęście już jest ok jak chwilkę posiedziałam.

Ale, żeby nie było tak negatywnie to przedstawiam Wam mój dzisiejszy brzuszek (tak, zdjęcie z windy, ale w domu muszę strasznie kombinować, bo nie mam dużego lustra :D ):

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43376a656180.jpg

I jeszcze moje porzeczki ukochane <3 :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a73f572d567b.jpg

Aga9090, Luna1993, lamka, blue00, olik321, Bajkaaa, Lena21, Achia, Amal, pilik, Yoselyn82, Rucola, KateHawke, Siwulec, Bocianiątko, malka, Madzik34, Karma88, veritaserum, Lunaris, Lusesita, Minie Black, KateKum, JustynaG, Kaczorka, agulineczka, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa ale piękny brzuszek <3 wspaniałe wyglądasz !

Lamka dobrze że tak szybko masz termin na nfz

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa nie żebym kusiła, ale Pani z warzywniaczka sprzedała mi info, że jutro będą JAGODY! Piękny masz brzusio :-)

Jeżowa, Siwulec, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa ślicznie wyglądasz :*

Jeżowa lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka "współczuję" etapu budowa domu. Wiem co to znaczy... my dwa lata temu kupiliśmy projekt, zaadaptowalismy go na działce i mieliśmy przerwę, w tamtym roku wylalismy fundamenty, wymurowalismy bloczkami, rozprowadzilismy kanalizacje i wywalismy 1 warstwę posadzki. No i poszło ponad 35 tys, no ale my wszystko sami robiliśmy. Mąż uwielbia roboty budowlane więc chociaż na tym mamy oszczędność. A w tym roku planujemy kupić materiał i może pobudowac nasz wymarzony domek.
    Powodzenia dla Was...

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Jeżowa nie żebym kusiła, ale Pani z warzywniaczka sprzedała mi info, że jutro będą JAGODY! Piękny masz brzusio :-)

To jutro spacer podejście numer 2 :D

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżową pięknie wyglądasz!
    Rozumiem złość na organizm. W końcu się zebrałem i pojechałam do factory. Weszłam i siedzę na kawie mrożonej bo juz mam dość także no...

Jeżowa, Minie Black lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu współczuję tej "organizacji" w szpitalu, mi co prawda mylili leki i zapominali ale ja systematycznie się upominalam :) a nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie ja mam talerze odnieść :/ skoro mam nakaz leżenia to ja w ogóle przez pierwsze dwa tygodnie jadłam na lezaco nawet jak miałam talerz za daleko to mi koleżanka podawała, no ale tu przynoszą do pokoju i zabierają babeczki z kuchni, a u was pewnie katering jest i dlatego tak ale ja bym powiedziała położnym albo lekarzowi bo albo jedno albo drugie.

U mnie był emek na chwilę i myślałam że uda się żeby obchod był i badanie między czasie to by się dowiedział od razu co i jak a tak to lipa... Jeszcze nikogo nie było

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa, wyglądasz świetnie. Super sukienka i bardzo kształtny brzusio :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa jaki ty masz śliczny brzusio! <3

Jeżowa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Dziewczyny zaczynam świrować w domu. Normalnie nie wiem co ze sobą zrobić.... Niby są rzeczy do zrobienia, ale mi się nie chce. Tv w ciągu dnia odpada, nie lubię. Zaczęłam planować trasę wyjazdu, bo wyjeżdżamy na urlop to się okazuje, ze dalej nie wiadomo kiedy wyjeżdżamy. Normalnie szlag mnie trafia!!! Obawiam się, ze to nie hormony, tylko bezczynność... Kompletnie nie nadaję się do siedzenia w domu, a kiedyś myślałam, ze będzie tak super ;/ a tu dupa totalna.

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa <3 <3 coż za cudo :)

Summer przeczuwam że brak odzewu z Twojej strony to dobry znak :)

Jeżowa, pilik, Achia lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo, jesteście przekochane <3 ogólnie mam wrażenie, że mam duży brzuch, jak na ten etap i trochę się boję, co będzie potem. A najlepsze, że jak przestałam przychodzić na stołówkę na uczelni, to pani zapytała męża czy już urodziłam. Była bardzo zdziwiona, że termin dopiero na październik :D

Olik oby mrożona kawa dodała Ci sił do udanych zakupów! Ja muszę się wybrać do Ikei, ale jak mnie mały spacerek tak wykańcza to ja nie wiem jak to wyjdzie :D

Rucola niestety Cię rozumiem... Miałam tyle planów co zrobię w domu na zwolnieniu i jakoś wciąż niewiele z tej listy zrobiłam. Ale u mnie to po prostu lenistwo. Ogólnie jestem naprawdę słabą panią domu i obiecałam sobie, że wykorzystam czas ciąży na wyrobienie jakiś odruchów i rutyny, bo nie wiem jak ogarnę chaos po narodzinach córeczki. Ale najgorsze jest to, że wciąż nie wiemy czy będziemy zostawać w tym module w akademiku, czy będziemy zmieniać, więc też nie mam motywacji by tu wszystko teraz organizować, jak możliwe, że i tak we wrześniu będziemy się przenosić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:57

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 948 949 950 951 952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: