SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena bardzo wzruszające to co piszesz <3 wierzymy w siłę Franusia i odliczamy z Wami dni, aż będzie mógł wrócić z Wami do domu <3
    Nika i summer powodzenia na wizytach!
    Ibishka jak się macie z Gabrysią? <3
    Bajka ale te dni lecą...!
    Flower niesamowita jesteś! Straszne teraz te pseudo, płakać się chce jak się widzi najróżniejsze ogłoszenia...
    Malka u mnie koło czwartej się wyciszyło i tak jak myślałam minęło całkiem, udało się zasnąć i przed chwilą się obudziłam. Ćwiczy macica intensywnie, ale widać że Ninka jeszcze nie chce wychodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:11

Bajkaaa lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna czekamy na efekty fryzjera, zawsze to jakaś "chwilowa odskocznia" od problemów.

Lenka cały czas o Was myślę i trzymam kciuki, by Franuś jak najszybciej był w domku.
    Dużo siły dla całej Waszej trójki.
    A to prawda, że ciężkie sytuacje wzmacniają związek, jeśli tylko ludzie się kochają i rozumieją.

Luna1993 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wzruszam się czytając każdy z Twoich postów, jest w nich tyle mądrości, walki, siły,a zarazem cierpienia.
    Wspaniale, że laktacja hula u Ciebie na całego <3

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka następna rocznicę ślubu będziecie świętować we trójkę :) teraz najważniejsze, że macie siebie i Zosia tyle już siedzi w brzuszku :) to najpiękniejszy prezent jaki Wam daje

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie - w parze zawsze raźniej ;)

Summer i Pilik - czekamy na wieści! Kciuki za Was zaciskam <3

Lena - wbrew pozorom ta sytuacja Was wzmocni. Ale życzę Wam, żeby Franuś szybciutko wrócił do domku i byście mogli zasypiać już w trójkę <3

Bajeczko - widzisz, już jutro 22.06. :) a wydawało się jakiś czas temu, że to jeszcze tak daleko. Zosieńka dzielnie siedzi w brzuszku :)

Siwulec - Twój pęcherzyk żółtkowy jest super!! Tym razem ciążunia będzie przebiegać wzorowo :)

Za wszystkie wizyty dziś trzymam kciuki!
    Lamka - i za Twoje oko też! :)

Lunka - dla Ciebie i Zuzi dużo zdrówka i siły <3 wierzę, że wszystko skończy się dobrze :) masz już jedną śliczną córcię i druga też taka będzie :)

My już po śniadaniu. Jeszcze chwila relaksu i trzeba się bedzie pakować. O 13 wracamy. Ale jeszcze mamy w planach gofry ;)

lamka, Bajkaaa, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie akcje porodowe :* :* :*

Lena, Luna szkoda ze w takich okolicznościach, ale piękna jest Wasza relacja z eMkiem. Takie sytuacje mocno zbliżają i kocha się drugą osobę jeszcze bardziej niż wczoraj (chociaż wydawało się to niemożliwe) razem to przetrwacie a za chwilę Franio wyjdzie do domu i będzie Wam wynagradzał milionem uśmiechów :D :D, Zuza postraszy tylko i urodzi się zdrowiutka <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer trzymam kciuki, żebyś szybko i bezproblemowo urodziła swoją małą księżniczkę :-)

Pilik oby to była ostatnia próba generalna!

Lena Franuś jest dużym chłopcem, ani się obejrzysz, a będziecie już w trójkę w domu. Dobrze, że mleczka jest wystarczająco :-)

Lunka co robisz na głowie?

Ja czekam właśnie w kolejce do internisty, zeżarłam paracetamol i po 3.00 zasnęłam z mrożonymi malinami przy twarzy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka mam nadzieję, że to nic poważnego :( bo wygląda nieciekawie, oby się obyło bez antybiotyku czy czegoś podobnego. Daj znać jak wyjdziesz :* chyba wrócę do naturalnego koloru bo ciągle mi się czerwona farba zmywa do rudego

Summer czekam na informacje jak po wizycie :) może to już dziś poznasz córeczkę... :)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Summer ja obstawiam że to już TO :) powodzenia Kochana!

Lamciu a nie przewiało Cię gdzieś? ten ból twarzy trochę jak zapalenie nerwu trójdzielnego... oby to nie było to.

U nas dziś intensywny dzień. O 10 mam rozprawę w sądzie (szpital przytulił pieniądze na podwyżki w 2012 r i jeszcze nam nie oddał). Potem zakończenie roku w przedszkolu także pewnie dopiero wieczorem będę Was nadrabiać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:29

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mi się wydaje, że to jednak bardziej od tego oka. Bo ropieje mi już konkretnie i wczoraj całe popołudnie wycierałam kącik, najbardziej boli oczodół nad okiem i po wewnętrznej i ból promieniuje na nos, szczękę i głowę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, ja mogę Ci na dzisiaj załatwić konsultacje jak będziesz potrzebowała (tylko, że u mnie) moja mama pracuje u Pani okulistki :) tyle, że prywatnie i pewnie późno wieczorne godziny np 20/21

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:33

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Lamka jeju mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :)

Lena nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem. Wiem, że Franio jest już na dobrej drodze do wyjścia do domu :) Pozwalają Ci go karmić ? A mąż super, najważniejsze, że razem przez wszystko przechodzicie a to bardzo zbliża. Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót całej rodziny do domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:34

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro mamy małą imprezkę w domu..
    i nie mam pojęcia co zrobić, opórcz żeberek barbecue ( emek chce)
    potrzebuję jeszcze pomysł na mięso dla kobiet :) nie każda będzie się łasić na żeberko jak ja :)
    poratujecie?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik myślę, że Reset Ci coś superowego zaproponuje. :-) Ja bym pewnie zrobiła roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozarellą albo szpinakiem i fetą. Lubię też podać całego pstrąga pieczonego, ale to już zależy od towarzystwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:40

olik321, reset lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w przedszkolu wczoraj było zakończenie.Dzieci przedstawiły calineczkemoja córcia najpierw była słońcem a potem motylkiem :) .
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b6acab2533.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dffc9777d3e3.jpg

Lunaris, olik321, pilik, StaraczkaNika, Siwulec, Aga9090, Achia, Lusesita, Kaczorka, JustynaG, KateHawke, Luna1993, Flowwer, Flowwer, Madzik34, KateKum, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka w takim układzie obstawiam zatoki :(

Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.

olik321 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Lamka w takim układzie obstawiam zatoki :(

Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.

no własnie znalazłam na kwestii smaku faszerowane papryki lub cukinie.. może faktycznie pójdę w tę stronę

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja ostatnio katuje moich gości kurczakiem w soku z cytryny i przyprawie garam masaala! Najważniejsze, że samo się robi :)

• olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie to poproszę przepis!
    Takie co samo się robi jest najlepsze ;)

Minie Black lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak - dowolne części! Ja osobiście kupuje zawsze udka bez kości w Lidlu i nóżki :) Wrzucam wszystko do michy, polewam wymieszaną oliwa z sokiem z Połowy cytryny. Posypuje całość solą, świeżym pieprzem, ostra i słodka papryka i mieszanka przypraw garam masaala (jeśli nie masz gotowej to koniecznie musisz dodać imbiru, kolendry i kuminu). Całość pięknie wymieszać, wstawić do przegryzienia do lodówki na min godzine, ułożyć na blaszce i hyc do piekarnika! Temp 190 st, czas zależy od Wagi 1kg=60min

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:00

Lunaris, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość

‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ