X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena bardzo wzruszające to co piszesz <3 wierzymy w siłę Franusia i odliczamy z Wami dni, aż będzie mógł wrócić z Wami do domu <3
    Nika i summer powodzenia na wizytach!
    Ibishka jak się macie z Gabrysią? <3
    Bajka ale te dni lecą...!
    Flower niesamowita jesteś! Straszne teraz te pseudo, płakać się chce jak się widzi najróżniejsze ogłoszenia...
    Malka u mnie koło czwartej się wyciszyło i tak jak myślałam minęło całkiem, udało się zasnąć i przed chwilą się obudziłam. Ćwiczy macica intensywnie, ale widać że Ninka jeszcze nie chce wychodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:11

Bajkaaa lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna czekamy na efekty fryzjera, zawsze to jakaś "chwilowa odskocznia" od problemów.

Lenka cały czas o Was myślę i trzymam kciuki, by Franuś jak najszybciej był w domku.
    Dużo siły dla całej Waszej trójki.
    A to prawda, że ciężkie sytuacje wzmacniają związek, jeśli tylko ludzie się kochają i rozumieją.

Luna1993 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wzruszam się czytając każdy z Twoich postów, jest w nich tyle mądrości, walki, siły,a zarazem cierpienia.
    Wspaniale, że laktacja hula u Ciebie na całego <3

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka następna rocznicę ślubu będziecie świętować we trójkę :) teraz najważniejsze, że macie siebie i Zosia tyle już siedzi w brzuszku :) to najpiękniejszy prezent jaki Wam daje

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie - w parze zawsze raźniej ;)

Summer i Pilik - czekamy na wieści! Kciuki za Was zaciskam <3

Lena - wbrew pozorom ta sytuacja Was wzmocni. Ale życzę Wam, żeby Franuś szybciutko wrócił do domku i byście mogli zasypiać już w trójkę <3

Bajeczko - widzisz, już jutro 22.06. :) a wydawało się jakiś czas temu, że to jeszcze tak daleko. Zosieńka dzielnie siedzi w brzuszku :)

Siwulec - Twój pęcherzyk żółtkowy jest super!! Tym razem ciążunia będzie przebiegać wzorowo :)

Za wszystkie wizyty dziś trzymam kciuki!
    Lamka - i za Twoje oko też! :)

Lunka - dla Ciebie i Zuzi dużo zdrówka i siły <3 wierzę, że wszystko skończy się dobrze :) masz już jedną śliczną córcię i druga też taka będzie :)

My już po śniadaniu. Jeszcze chwila relaksu i trzeba się bedzie pakować. O 13 wracamy. Ale jeszcze mamy w planach gofry ;)

lamka, Bajkaaa, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie akcje porodowe :* :* :*

Lena, Luna szkoda ze w takich okolicznościach, ale piękna jest Wasza relacja z eMkiem. Takie sytuacje mocno zbliżają i kocha się drugą osobę jeszcze bardziej niż wczoraj (chociaż wydawało się to niemożliwe) razem to przetrwacie a za chwilę Franio wyjdzie do domu i będzie Wam wynagradzał milionem uśmiechów :D :D, Zuza postraszy tylko i urodzi się zdrowiutka <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer trzymam kciuki, żebyś szybko i bezproblemowo urodziła swoją małą księżniczkę :-)

Pilik oby to była ostatnia próba generalna!

Lena Franuś jest dużym chłopcem, ani się obejrzysz, a będziecie już w trójkę w domu. Dobrze, że mleczka jest wystarczająco :-)

Lunka co robisz na głowie?

Ja czekam właśnie w kolejce do internisty, zeżarłam paracetamol i po 3.00 zasnęłam z mrożonymi malinami przy twarzy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka mam nadzieję, że to nic poważnego :( bo wygląda nieciekawie, oby się obyło bez antybiotyku czy czegoś podobnego. Daj znać jak wyjdziesz :* chyba wrócę do naturalnego koloru bo ciągle mi się czerwona farba zmywa do rudego

Summer czekam na informacje jak po wizycie :) może to już dziś poznasz córeczkę... :)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Summer ja obstawiam że to już TO :) powodzenia Kochana!

Lamciu a nie przewiało Cię gdzieś? ten ból twarzy trochę jak zapalenie nerwu trójdzielnego... oby to nie było to.

U nas dziś intensywny dzień. O 10 mam rozprawę w sądzie (szpital przytulił pieniądze na podwyżki w 2012 r i jeszcze nam nie oddał). Potem zakończenie roku w przedszkolu także pewnie dopiero wieczorem będę Was nadrabiać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:29

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mi się wydaje, że to jednak bardziej od tego oka. Bo ropieje mi już konkretnie i wczoraj całe popołudnie wycierałam kącik, najbardziej boli oczodół nad okiem i po wewnętrznej i ból promieniuje na nos, szczękę i głowę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, ja mogę Ci na dzisiaj załatwić konsultacje jak będziesz potrzebowała (tylko, że u mnie) moja mama pracuje u Pani okulistki :) tyle, że prywatnie i pewnie późno wieczorne godziny np 20/21

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:33

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Lamka jeju mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :)

Lena nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem. Wiem, że Franio jest już na dobrej drodze do wyjścia do domu :) Pozwalają Ci go karmić ? A mąż super, najważniejsze, że razem przez wszystko przechodzicie a to bardzo zbliża. Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót całej rodziny do domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:34

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro mamy małą imprezkę w domu..
    i nie mam pojęcia co zrobić, opórcz żeberek barbecue ( emek chce)
    potrzebuję jeszcze pomysł na mięso dla kobiet :) nie każda będzie się łasić na żeberko jak ja :)
    poratujecie?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik myślę, że Reset Ci coś superowego zaproponuje. :-) Ja bym pewnie zrobiła roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozarellą albo szpinakiem i fetą. Lubię też podać całego pstrąga pieczonego, ale to już zależy od towarzystwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:40

olik321, reset lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w przedszkolu wczoraj było zakończenie.Dzieci przedstawiły calineczkemoja córcia najpierw była słońcem a potem motylkiem :) .
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b6acab2533.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dffc9777d3e3.jpg

Lunaris, olik321, pilik, StaraczkaNika, Siwulec, Aga9090, Achia, Lusesita, Kaczorka, JustynaG, KateHawke, Luna1993, Flowwer, Flowwer, Madzik34, KateKum, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka w takim układzie obstawiam zatoki :(

Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.

olik321 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Lamka w takim układzie obstawiam zatoki :(

Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.

no własnie znalazłam na kwestii smaku faszerowane papryki lub cukinie.. może faktycznie pójdę w tę stronę

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja ostatnio katuje moich gości kurczakiem w soku z cytryny i przyprawie garam masaala! Najważniejsze, że samo się robi :)

• olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie to poproszę przepis!
    Takie co samo się robi jest najlepsze ;)

Minie Black lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczak - dowolne części! Ja osobiście kupuje zawsze udka bez kości w Lidlu i nóżki :) Wrzucam wszystko do michy, polewam wymieszaną oliwa z sokiem z Połowy cytryny. Posypuje całość solą, świeżym pieprzem, ostra i słodka papryka i mieszanka przypraw garam masaala (jeśli nie masz gotowej to koniecznie musisz dodać imbiru, kolendry i kuminu). Całość pięknie wymieszać, wstawić do przegryzienia do lodówki na min godzine, ułożyć na blaszce i hyc do piekarnika! Temp 190 st, czas zależy od Wagi 1kg=60min

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:00

Lunaris, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość

‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ