Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena bardzo wzruszające to co piszesz
wierzymy w siłę Franusia i odliczamy z Wami dni, aż będzie mógł wrócić z Wami do domu
Nika i summer powodzenia na wizytach!
Ibishka jak się macie z Gabrysią?
Bajka ale te dni lecą...!
Flower niesamowita jesteś! Straszne teraz te pseudo, płakać się chce jak się widzi najróżniejsze ogłoszenia...
Malka u mnie koło czwartej się wyciszyło i tak jak myślałam minęło całkiem, udało się zasnąć i przed chwilą się obudziłam. Ćwiczy macica intensywnie, ale widać że Ninka jeszcze nie chce wychodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:11
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Luna czekamy na efekty fryzjera, zawsze to jakaś "chwilowa odskocznia" od problemów.
Lenka cały czas o Was myślę i trzymam kciuki, by Franuś jak najszybciej był w domku.
Dużo siły dla całej Waszej trójki.
A to prawda, że ciężkie sytuacje wzmacniają związek, jeśli tylko ludzie się kochają i rozumieją.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie - w parze zawsze raźniej
Summer i Pilik - czekamy na wieści! Kciuki za Was zaciskam
Lena - wbrew pozorom ta sytuacja Was wzmocni. Ale życzę Wam, żeby Franuś szybciutko wrócił do domku i byście mogli zasypiać już w trójkę
Bajeczko - widzisz, już jutro 22.06.a wydawało się jakiś czas temu, że to jeszcze tak daleko. Zosieńka dzielnie siedzi w brzuszku
Siwulec - Twój pęcherzyk żółtkowy jest super!! Tym razem ciążunia będzie przebiegać wzorowo
Za wszystkie wizyty dziś trzymam kciuki!
Lamka - i za Twoje oko też!
Lunka - dla Ciebie i Zuzi dużo zdrówka i siływierzę, że wszystko skończy się dobrze
masz już jedną śliczną córcię i druga też taka będzie
My już po śniadaniu. Jeszcze chwila relaksu i trzeba się bedzie pakować. O 13 wracamy. Ale jeszcze mamy w planach gofrylamka, Bajkaaa, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie akcje porodowe :* :* :*
Lena, Luna szkoda ze w takich okolicznościach, ale piękna jest Wasza relacja z eMkiem. Takie sytuacje mocno zbliżają i kocha się drugą osobę jeszcze bardziej niż wczoraj (chociaż wydawało się to niemożliwe) razem to przetrwacie a za chwilę Franio wyjdzie do domu i będzie Wam wynagradzał milionem uśmiechów, Zuza postraszy tylko i urodzi się zdrowiutka
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer trzymam kciuki, żebyś szybko i bezproblemowo urodziła swoją małą księżniczkę
Pilik oby to była ostatnia próba generalna!
Lena Franuś jest dużym chłopcem, ani się obejrzysz, a będziecie już w trójkę w domu. Dobrze, że mleczka jest wystarczająco
Lunka co robisz na głowie?
Ja czekam właśnie w kolejce do internisty, zeżarłam paracetamol i po 3.00 zasnęłam z mrożonymi malinami przy twarzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:16
-
nick nieaktualnyLamka mam nadzieję, że to nic poważnego
bo wygląda nieciekawie, oby się obyło bez antybiotyku czy czegoś podobnego. Daj znać jak wyjdziesz :* chyba wrócę do naturalnego koloru bo ciągle mi się czerwona farba zmywa do rudego
Summer czekam na informacje jak po wizyciemoże to już dziś poznasz córeczkę...
-
Dzień dobry!
Summer ja obstawiam że to już TOpowodzenia Kochana!
Lamciu a nie przewiało Cię gdzieś? ten ból twarzy trochę jak zapalenie nerwu trójdzielnego... oby to nie było to.
U nas dziś intensywny dzień. O 10 mam rozprawę w sądzie (szpital przytulił pieniądze na podwyżki w 2012 r i jeszcze nam nie oddał). Potem zakończenie roku w przedszkolu także pewnie dopiero wieczorem będę Was nadrabiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka, ja mogę Ci na dzisiaj załatwić konsultacje jak będziesz potrzebowała (tylko, że u mnie) moja mama pracuje u Pani okulistki
tyle, że prywatnie i pewnie późno wieczorne godziny np 20/21
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:33
-
Witajcie dziewczyny
Lamka jeju mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze
Lena nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem. Wiem, że Franio jest już na dobrej drodze do wyjścia do domuPozwalają Ci go karmić ? A mąż super, najważniejsze, że razem przez wszystko przechodzicie a to bardzo zbliża. Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót całej rodziny do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:34
-
nick nieaktualnyOlik myślę, że Reset Ci coś superowego zaproponuje.
Ja bym pewnie zrobiła roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i mozarellą albo szpinakiem i fetą. Lubię też podać całego pstrąga pieczonego, ale to już zależy od towarzystwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:40
olik321, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w przedszkolu wczoraj było zakończenie.Dzieci przedstawiły calineczkemoja córcia najpierw była słońcem a potem motylkiem
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b6acab2533.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dffc9777d3e3.jpgLunaris, olik321, pilik, StaraczkaNika, Siwulec, Aga9090, Achia, Lusesita, Kaczorka, JustynaG, KateHawke, Luna1993, Flowwer, Flowwer, Madzik34, KateKum, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lamka w takim układzie obstawiam zatoki
Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.olik321 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Lamka w takim układzie obstawiam zatoki
Olik ze mnie kucharka jak z koziej.... ja lubię papryczki nadziewane miesem mielonym.
no własnie znalazłam na kwestii smaku faszerowane papryki lub cukinie.. może faktycznie pójdę w tę stronę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurczak - dowolne części! Ja osobiście kupuje zawsze udka bez kości w Lidlu i nóżki
Wrzucam wszystko do michy, polewam wymieszaną oliwa z sokiem z Połowy cytryny. Posypuje całość solą, świeżym pieprzem, ostra i słodka papryka i mieszanka przypraw garam masaala (jeśli nie masz gotowej to koniecznie musisz dodać imbiru, kolendry i kuminu). Całość pięknie wymieszać, wstawić do przegryzienia do lodówki na min godzine, ułożyć na blaszce i hyc do piekarnika! Temp 190 st, czas zależy od Wagi 1kg=60min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:00
Lunaris, olik321, Jeżowa lubią tę wiadomość