Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Yos, Siwulec - piękne kropusie
U mnie niestety trochę masakra.
Ruszyłam się trochę z domu - do sklepu i znowu zaczęło mnie ciągnąć w lewym boku... promieniuje na lewe biodroboli mocniej jak się ruszam a jak leżę jest w miarę ok.
Mam nadzieję, że to więzadła.Siwulec, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyBajka, dobrze pamiętam, że miałaś rwe kulszowa? Bo ciągle zastanawia mnie ten mój ból "nie wyrostek". Od niedzieli ciągle boli i piecze brzuch jakby obok jajnika, z tym, że od wczoraj ból ból się nieco przeniósł - między jajnik, pośladek, a kolano
tzn do kolana promieniuje....
Apropo wczesnych porodów - w latach 60 moja babcia urodziła moja ciocie w 28 tygodniu, odkleilo jej się łożysko jak niosła miskę z praniem. Dziecko niedotlenione, niestety mózg nie pracuje jak powinien (zatrzymał się na etapie ok 7 latki), ale żyje! I to w jakich czasach taki wcześniak sobie poradził!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 21:45
-
Minie tak miałam rwe kulszowa i to taki ból był u mnie jakby ktoś wbijal igły w posladek ale opis phnappy też pasuje do tego a jeżeli ból wędruje coraz niżej do nogi to pewnie i ciebie też to jest i ten ból wychodzi z kręgosłupa i ja uważam że tejpy są najlepsze i można to mieć na NFZ także polecam chociażby spróbować jak ból jest na tyle duży że przeszkadza w życiu
-
nick nieaktualnyhej, ciężko mi się odnieść bo całęgo dnia nie dałam rady przeczytać ale widziałam maleńśtwo Siwulca
Ania - cały czas dzielnie walczysz! kobiety to mają tę moc!
Luna- kciuki za córkę, wierzę że da sobie radę!a Wy razem z nią!
Lena- już za momencik 21.06, oby czas szybko zleciał do konca mca. pamiętam jak kolezanka urodziła synka, zabrali go po 2 dniach do domu, ale potem musieli z nim wrócić i go zostawić pod lampami jednak na jakiś tydzien. mówiłą że to było dużo gorsze niż gdyby od razu zostawili ich w szpitalu.
Minie- po takich historiach moja pierwsza myśl- nie będę już sama nosić miski z praniem.. wiem, troszkę może na wyrost,ale tak mi się pojawiło w głowie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 21:57
Siwulec, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Bajka - jutro podejdę do położnych, bo będę w pobliżu i ich podpytam o te bóle.
Na razie idę wyleżeć to w wannie...Bajkaaa lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dlatego polecam tejpy bo
1. Nie są inwazyjne
2. Mało kto ma kwalifikacje do masażu ciężarnych ( gdyby moje rehabilitantki były mniej odpowiedzialne to moja Zosia już dawno była by na świecie bo wtedy na pewno bym urodziła)
3. To nic nie kosztuje na NFZ i nie ma kolejek w związku z Ustawą za życiem
4. Wiem jak działają zastrzyki bo nie raz miałam korzonki przed ciąża i uwierzcie mi działają tak samo albo i lepiej
A spróbować można bo tym się nie zaszkodziMinie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka sama Ci polecałam z tego co pamietam
mi nie raz uratowaly już życie
I dziewczyny - po porodzie często robi się problem z cieśnia nadgarstka od trzymania główki dziecka, wtedy tejpy mi z nieba spadły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 22:18
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Minie opowiedz coś więcej o cieśni nadgarstka bo ja od jakiegoś czasu u siebie coś takiego podejrzewam
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Minie opowiedz coś więcej o cieśni nadgarstka bo ja od jakiegoś czasu u siebie coś takiego podejrzewam
-
Malka, położyłam się koło 23, ale po godzinie skurcze mnie wybudziły.. ale nadal nie są częste. A jak Ty się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, gdzie Ty się podziewalas o tej porze?
U mnie coraz bardziej boleśnie.. wzięłam wlasnie prysznic i zobaczę czy przejdzie, jak nie to chyba pora budzić eMka.
Edit: są silne (gryzłam poduszkę), ale juź coraz rzadziej, więc chyba fałszywy alarm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 03:20
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Pilik, są co 5 minut.. ale były już nawet co 3 a później zwolniły do 10. Nie pojechaliśmy póki co tylko dlatego że z samego rana i tak mam wizytę u lekarza.. zastanawiam sie tylko co ja zrobię jak będe mieć skurcze w poczekalni
-
summer86 wrote:Pilik, są co 5 minut.. ale były już nawet co 3 a później zwolniły do 10. Nie pojechaliśmy póki co tylko dlatego że z samego rana i tak mam wizytę u lekarza.. zastanawiam sie tylko co ja zrobię jak będe mieć skurcze w poczekalni
Summer-tak czy siak porod juz za rogiem:)))aaaaa
Jak skurcze zwalniaja to znaczy,ze to moga byc takie przepowiadajace(ja mialam tak na dwa trzy dni przed porodem-cala noc sie meczylam a nad ranem ustalo.)
Pozniej sie smielismy,ze to byla proba generalna:)))ale faktycznie potem szybko poszlo!
Koniecznie daj znac jak po wizycie!!
Ps.ja spac nie moge...odkad dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy budze sie dzien w dzien o 5 rano:(((
Oszalec mozna...summer86 lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:)