Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sammer gratuluję!!! Tak sie cieszę ♡ czekamy na zdjecie.
P.s zazdroszczę ekspresusummer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Ja póki co króciutko - Ania jest już na świecie, 10/10, 3170.. czekam aż mi ją przywiozą.
Podobno jak na pierwszy poród poszło blyskawicznie, o 7:40 bylam w szpitalu, formalności zajęły pół godziny. Niestety musieli mnie naciąć, ale podobno nie jest źle.
witamy maluszka na swiecie..niech teraz zdrowo rosnie
summer86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Summer Kochana!!! chwilę mnie było a tu takie wieści, ale musze przyznać, ze Twoje milczenie na forum było dośc wymowne
Ania waży pięknie i cudownie, ze dostała 10/10. Ogromnie się cieszę razem z Tobą!!! i czekam na zdjęcie Malutkiej!!!summer86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ania, Bajka - jak tak czytam co się w tych szpitalach odstawia, to zaczynam się bać!
Żeby się jeszcze człowiek w takich okolicznościach musiał użerać z gapami i ciemnotamisummer86 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Ja póki co króciutko - Ania jest już na świecie, 10/10, 3170.. czekam aż mi ją przywiozą.
Podobno jak na pierwszy poród poszło blyskawicznie, o 7:40 bylam w szpitalu, formalności zajęły pół godziny. Niestety musieli mnie naciąć, ale podobno nie jest źle.
No i masz, czytam i wyje
Tak się cieszę że wszystko ok i tak s szybciutko. Buziaki dla Ciebie i Ani ( mojej imienniczki)summer86 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:A ja Dziewczyny zaczynam świrować w domu. Normalnie nie wiem co ze sobą zrobić.... Niby są rzeczy do zrobienia, ale mi się nie chce. Tv w ciągu dnia odpada, nie lubię. Zaczęłam planować trasę wyjazdu, bo wyjeżdżamy na urlop to się okazuje, ze dalej nie wiadomo kiedy wyjeżdżamy. Normalnie szlag mnie trafia!!! Obawiam się, ze to nie hormony, tylko bezczynność... Kompletnie nie nadaję się do siedzenia w domu, a kiedyś myślałam, ze będzie tak super ;/ a tu dupa totalna.
Rucola, spokojnieNie wiem czy masz świadomość ale za niespełna 2 miesiące będziesz mieć donoszoną ciążę! Czas zleci raz dwa.
Zaakceptuj to, że masz lenia - masz prawoTo, że w pracy oczekujemy od siebie wydajności na jakimś tam poziomie, to nie oznacza, że w domu też musimy być 8h na nogach.
Masz już całą wyprawkę?
Miałam w planach zająć się praniem ciuszków Małej w sierpniu ale stwierdziłam, że zrobię to wcześniej, żeby w razie czego być przygotowaną.
Dostałam 2 torby różnych ciuchów dla maluszka. Jednego dnia posortowałam je na te, które najprawdopodobniej założy w ciągu pierwszych 3 m-cy oraz na te "większe".
Dziś część wrzuciłam do pralki. I tak każdego dnia coś robię - wczoraj byłam na konferencji dla ciężarówek, dziś była rehabilitacja.
Lamka , Współczuję sytuacji. Szczególnie, że przez to masz opóźnienie z wypłatą i to znaczne bo ktoś się nie przyłożył do swojej pracy.
I nie ma dla Ciebie znaczenia, czy ta księgowa robiła to po raz pierwszy czy setny. Po prostu kasę już dawno powinnaś mieć na koncie.
Summer Gratuluję błyskawicznego porodu. Skoro o 7:40 byłaś na IP a o 13:06 mówisz, że już po wszystkim... a w tym jeszcze formalności przy przyjęciu. Super! Uściskaj od nas AnięRucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
Summer również serdecznie gratuluję. Ekspresowo poszło. Cieszę się, że Ania jest już z Wami. Jak odpoczniesz i będziesz miała chęć to pisz jak się czujesz, jak M i jak Ania!
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Summer gratulacje
zuch Mamuśka!