Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabieram się za pakowanie, bo wyjeżdżamy albo dziś wieczorem, albo jutro nad ranem, bo chyba Wam pisałam, ze wybieramy się na trip po Polsce, docelowo nad morze
Normalnie to pakowałabym się już od dwóch dni a tymczasem....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Summer gratulacje!! (Po cichu zazdroszczę szybkiego porodu). Chyba jednak to przesilenie wiosenne dzisiejsze działa!
Rucola moja mała twardo siedzi. Dzisiaj cały dzień czop odchodzi, ale jeszcze ani plamien, skurczy czy czegokolwiek ponad to nie ma. Pewnie w nocy znowu jakieś skurcze się pojawią i liczę źe do kilku dni się urodzi...
Do czytania bardzo polecam blog mataja.pl
Luna najlepsze co możesz zrobić dla córeczki to być spokojna i w dobrym nastroju!
Lamka dziękujezastanawiam się bardziej jak to działa przy tej promocji jakby jeden np. biustonosz nie pasował i chciałabym zwrócić, a promocja nalicza się od całości. Rozważam kupienie bo za 220zl miałabym dwa staniki do karmienia,
Jeden zwykły i majty jakieś... więc kuszącetylko nie wiem co z rozmiarem właśnie
Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik może napisz na [email protected] albo zadzwoń pod nr ze strony i zapytaj co w tej sytuacji? A może będzie w regulaminie promocji.
Lunka dzięki że pytasz. Cały czas leci mi ropa z oka ale przynajmniej nie boli. Pocieszam się domową pizzą.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Summer! Gratuluję! Uściskaj Anię ode mnie
cieszę się bardzo, że szybko poszło i że ominęły Cię te wszystkie stresy dotyczące ciąży po terminie. Ania poprostu wiedziała kiedy przyjść na swiat. Odpoczywaj teraz i ciesz się córcią
jak będziesz na siłach to napisz coś więcej. Aaaaaaa ale ekstra!
Kaczorka tak też mam dziś imieniny, ale na Śląsku się ich nie obchodzi więc nie ma żadnej imprezy. W sumie to mimo nich przypomniałaśwszytskiego najlepszego dla Aluśki!
No to teoretycznie teraz moja kolej, ale coś czuję, że mnie Pilik przegonibo u mnie dalej nic.
Pilik jak już takie sensacje u Ciebie, że czop odchodzi, skurcze po nocach to na pewno już blisko. Trzymam kciukiKaczorka, summer86 lubią tę wiadomość
-
Lamka właśnie tam ogólne regulaminy tylko. Ale jutro może podjedziemy stacjonarnie, pomierze przynajmniej co pasuje
Malka u Summer też się nie działo a u mnie od tygodnia i nic więc wiesz, cisza nic nie znaczy
A jak remont? Planowo wszystko?summer86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dostałam używane rzeczy. Czy pranie w 40 stopniach wystarczy? Czy lepiej w 60?
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, dostałam używane rzeczy. Czy pranie w 40 stopniach wystarczy? Czy lepiej w 60?
Ciuszki 40, ale jak masz np. pieluszki tetrowe to można w 60 (40 dla nich też ok).
Tetry lepiej nie prasować, bo traci właściwości chłonne.JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja Ania ma 1330 gram
wszystko dobrze,szyjka 3,7 cm stalowa jak to określił
jestem szczęśliwa i w ramach zakonczenia tego dnia siedzę sobie sama na pizzy i wmi je się do telefonu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 16:29
Luna1993, Achia, olik321, JustynaG, Yoselyn82, malka, Lunaris, Rucola, KateHawke, Siwulec, lamka, Karma88, Emiilka, pilik, Bajkaaa, Flowwer, Aga9090, StaraczkaNika, blue00, 91Ewela09, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Zabieram się za pakowanie, bo wyjeżdżamy albo dziś wieczorem, albo jutro nad ranem, bo chyba Wam pisałam, ze wybieramy się na trip po Polsce, docelowo nad morze
Normalnie to pakowałabym się już od dwóch dni a tymczasem....
-
Pilik nie ma czegoś takiego jak planowo przebiegający remont
jeszcze daleka droga przed nami
jak przyjdzie pracować w weekend jak ostatnio to może w niedzielę skończy, a jak nie to stawiam na wtorek/środę. Kładzie już kafelki, ale lazienka jest malutka a płytki wybraliśmy dość duże i jest dużo cięcia i dopasowywania. Więc dużo czasu na to traci. Ale powoli do przodu. Może Fela się zdecyduje wyjść w terminie to jak wyjdę ze szpitala to akurat będzie wszytsko gotowe
Ja stawiam, że Ty jednak będziesz pierwsza z Ninką.
Dziewczyny smaka pizzą robicie. Jadłam w tym tygodniu juz dwa razy więc się muszę powstrzymać.
-
JustynaG wrote:Rucola, gdzie dokladnie nad morze się wybierasz?
a reszta, zalezy od pogody i ochoty :p
Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny