X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa uwielbiam Cię :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 15:45

Jeżowa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabieram się za pakowanie, bo wyjeżdżamy albo dziś wieczorem, albo jutro nad ranem, bo chyba Wam pisałam, ze wybieramy się na trip po Polsce, docelowo nad morze :) Normalnie to pakowałabym się już od dwóch dni a tymczasem....

Synek 💚 31.08.2018r.
  • pilik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer gratulacje!! (Po cichu zazdroszczę szybkiego porodu). Chyba jednak to przesilenie wiosenne dzisiejsze działa!
    Rucola moja mała twardo siedzi. Dzisiaj cały dzień czop odchodzi, ale jeszcze ani plamien, skurczy czy czegokolwiek ponad to nie ma. Pewnie w nocy znowu jakieś skurcze się pojawią i liczę źe do kilku dni się urodzi ;)...
    Do czytania bardzo polecam blog mataja.pl :)
    Luna najlepsze co możesz zrobić dla córeczki to być spokojna i w dobrym nastroju! <3
    Lamka dziękuje ;) zastanawiam się bardziej jak to działa przy tej promocji jakby jeden np. biustonosz nie pasował i chciałabym zwrócić, a promocja nalicza się od całości. Rozważam kupienie bo za 220zl miałabym dwa staniki do karmienia,
    Jeden zwykły i majty jakieś... więc kuszące ;) tylko nie wiem co z rozmiarem właśnie

Rucola, summer86 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik może napisz na [email protected] albo zadzwoń pod nr ze strony i zapytaj co w tej sytuacji? A może będzie w regulaminie promocji.

Lunka dzięki że pytasz. Cały czas leci mi ropa z oka ale przynajmniej nie boli. Pocieszam się domową pizzą. :-D

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka pizza nie pyta, pizza rozumie! A może masz zapalenie spojówek?

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer! Gratuluję! Uściskaj Anię ode mnie :) cieszę się bardzo, że szybko poszło i że ominęły Cię te wszystkie stresy dotyczące ciąży po terminie. Ania poprostu wiedziała kiedy przyjść na swiat. Odpoczywaj teraz i ciesz się córcią :) jak będziesz na siłach to napisz coś więcej. Aaaaaaa ale ekstra!

Kaczorka tak też mam dziś imieniny, ale na Śląsku się ich nie obchodzi więc nie ma żadnej imprezy. W sumie to mimo nich przypomniałaś :) wszytskiego najlepszego dla Aluśki!

No to teoretycznie teraz moja kolej, ale coś czuję, że mnie Pilik przegoni :) bo u mnie dalej nic.

Pilik jak już takie sensacje u Ciebie, że czop odchodzi, skurcze po nocach to na pewno już blisko. Trzymam kciuki :)

Kaczorka, summer86 lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka właśnie tam ogólne regulaminy tylko. Ale jutro może podjedziemy stacjonarnie, pomierze przynajmniej co pasuje ;)
    Malka u Summer też się nie działo a u mnie od tygodnia i nic więc wiesz, cisza nic nie znaczy ;)
    A jak remont? Planowo wszystko?

summer86 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam używane rzeczy. Czy pranie w 40 stopniach wystarczy? Czy lepiej w 60?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer gratulacje!

summer86 lubi tę wiadomość

age.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Dziewczyny, dostałam używane rzeczy. Czy pranie w 40 stopniach wystarczy? Czy lepiej w 60?

Ciuszki 40, ale jak masz np. pieluszki tetrowe to można w 60 (40 dla nich też ok).
    Tetry lepiej nie prasować, bo traci właściwości chłonne.

JustynaG lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik może spisz sobie nazwy modeli ze strony, będzie Ci łatwiej w sklepie. :-)

Jeżowa nieee, w ogóle nie mam zaczerwienienia chociażby.

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Ania ma 1330 gram :) wszystko dobrze,szyjka 3,7 cm stalowa jak to określił :) jestem szczęśliwa i w ramach zakonczenia tego dnia siedzę sobie sama na pizzy i wmi je się do telefonu hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 16:29

Luna1993, Achia, olik321, JustynaG, Yoselyn82, malka, Lunaris, Rucola, KateHawke, Siwulec, lamka, Karma88, Emiilka, pilik, Bajkaaa, Flowwer, Aga9090, StaraczkaNika, blue00, 91Ewela09, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka zrobiłaś mi taka ochotę na pizze, że też wieczorem robimy, o ile emek wróci szybko z pracy :) potrzebuje takiego pocieszenia :D

Veritaserium super, jak miło czytać takie dobre wieści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam plan jutro jechać na szoping, to.... Zaplanowałam już wizytę w pizza hut :D

Bocianiątko, Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Zabieram się za pakowanie, bo wyjeżdżamy albo dziś wieczorem, albo jutro nad ranem, bo chyba Wam pisałam, ze wybieramy się na trip po Polsce, docelowo nad morze :) Normalnie to pakowałabym się już od dwóch dni a tymczasem....
    Rucola, gdzie dokladnie nad morze się wybierasz?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik nie ma czegoś takiego jak planowo przebiegający remont ;) jeszcze daleka droga przed nami :/ jak przyjdzie pracować w weekend jak ostatnio to może w niedzielę skończy, a jak nie to stawiam na wtorek/środę. Kładzie już kafelki, ale lazienka jest malutka a płytki wybraliśmy dość duże i jest dużo cięcia i dopasowywania. Więc dużo czasu na to traci. Ale powoli do przodu. Może Fela się zdecyduje wyjść w terminie to jak wyjdę ze szpitala to akurat będzie wszytsko gotowe ;)

Ja stawiam, że Ty jednak będziesz pierwsza z Ninką.

Dziewczyny smaka pizzą robicie. Jadłam w tym tygodniu juz dwa razy więc się muszę powstrzymać.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Rucola, gdzie dokladnie nad morze się wybierasz?
    Hmmm sama nie wiem, na pewno bedziemy w Gdańsku ;) a reszta, zalezy od pogody i ochoty :p

Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka nic nie musisz, dopóki jesteś w ciąży to możesz jeść pizze bezkarnie ;)

Minie Black, malka lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka wyglądasz pięknie :)
    Dobrze pamietam, że miałaś takie czerwone włosy?

Luna1993 lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka pięknie wyglądasz!!

Summer gratuluję :)

Oj dziewczyny dobrze, że czytam już z domu bo inaczej też bym na pizze weszła

Luna1993, veritaserum, summer86 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 953 954 955 956 957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ