Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia, jest prośba!
Dziewczyna z wątku Gameta Gdynia ma skierowanie na laparo po ciężkiej histeroskopii i rozważa Tczew - napisałabyś jej jakieś swoje opinie, wrażenia? Np. na watku (to w zakladce Starajac się z pomocą medyczną, albo na priv - ta dziewczyna to KoniczynkaNaSzczęście). Z góry dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 14:36
-
Uciekam na przedstawienie do przedszkola
chyba będzie u nas burza bo wieje jak trzeba! Miłego dnia dziewczyny!
-
Summer - cudownie, że Ania (też i moja imienniczka) już jest na świecie
gratuluję z całego serduszka!!
Czekamy na więcej szczegółów i foteczkę
Będziemy świętować razem, bo dziś są imieniny Alicji!
Malka - Ty też masz dziś imieniny??
Nas Kołobrzeg pożegnał deszczem i spóźnionym pociągiem.. Ale już jedziemy do domku
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, już ją szukam:)StaraczkaNika wrote:Achia, jest prośba!
Dziewczyna z wątku Gameta Gdynia ma skierowanie na laparo po ciężkiej histeroskopii i rozważa Tczew - napisałabyś jej jakieś swoje opinie, wrażenia? Np. na watku (to w zakladce Starajac się z pomocą medyczną, albo na priv - ta dziewczyna to KoniczynkaNaSzczęście). Z góry dziękuję
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrzucam efekt po. Nie wróciłam do naturalnych ale są ciemne i brązowo-mahoniowe

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e198b2a227d.jpg
Rucola, reset, nick nieaktualny, Jeżowa, Kaczorka, Anaaa90, nick nieaktualny, KateHawke, Bocianiątko, Bajkaaa, olik321, pilik, malka, JustynaG, nick nieaktualny, Sarna84, 91Ewela09, KateKum, Lunaris, Siwulec, Yoselyn82, nick nieaktualny, Kargo31, Emiilka, Czrna 81, Flowwer, Lusesita, nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, Lena21, Madzik34, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
W zasadzie niczego konkretnego, zaczełam sobie czytać Hafije i stwierdziłam, ze potrzebuje jakiejs odskoczni, więc polecana jest Sroka o. Na fb też sobie wchodzę, ale na bloga nie moge...lamka wrote:A czego szukasz Rucola na Sroka o? Bo mi chyba normalnie działa bez zaproszeń żadnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 15:20
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Rucola dziękuję, ale źle się czuje psychicznie, że w takiej sytuacji latam po fryzjerach

Lunka, nie gadaj głupot! Zrobiłaś, robisz i zrobisz dla Zuzi wszystko, co możesz, ale najlepsze co możesz jej teraz dać to chwila spokoju i jak najmniej Twoich stresów. Nie poszłaś do fryzjera zamiast do kardiologa prenatalnego, poszłaś, bo i tak nic więcej teraz nie zrobisz. Wyglądasz super i tego się trzymamy! :*
Rucola, nick nieaktualny, Lunaris, Siwulec lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLuna wyglądasz ślicznie!
Rucola o, mi teraz też nie działa, a jeszcze z dwa dni temu wszystko śmigało. Hmm...
Na fejsie jest info, że to tylko awaria.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 15:28
nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę, ze najbardziej pomożesz Zuzance próbując żyć w miarę normalnie, tym bardziej, ze nic nie jest przesądzone. Nie mozesz żyć w zawieszeniu. Uważam, ze postępujesz słusznie :*Luna1993 wrote:Rucola dziękuję, ale źle się czuje psychicznie, że w takiej sytuacji latam po fryzjerach

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna właśnie dobrze, że robisz coś dla siebie. Dzięki temu mniej myślisz a co za tym idzie mniej się stresujesz
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna Ty prześliczna dziewczyno
super włosy
Zuzia na pewno się cieszy, że mama dba o siebie! A jak Ty masz dobry humor, to i Zuzia ma lepszy
nigdy nie miej wyrzutów sumienia, że robisz coś dla siebie, przecież nie zrobiłaś tego kosztem swojego dziecka!
Rucola widzisz, chciałaś coś porobić, choćby w Internecie, a tu nawet wszechświat Ci mówi - odpoczywaj kobieto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 15:44
Bocianiątko, Rucola, nick nieaktualny, Malgonia lubią tę wiadomość

po obronie wpadam w szał użytkowania wyprawki, już się nie mogę doczekać.