Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Monikk gratuluję!!
Ana przykro mi ale tak jak piszą dziewczyny - nie sądzę, żeby od razu wyciachali Ci jajnik, będą walczyć o niego :* -
AnaAna wrote:A ja byłam dzisiaj u gina. No niestety, mój potworek strasznie szybko rośnie. 6cm na 4cm...babeczka powiedziała że trzeba operować jak najszybciej. Ja pier**le! Jeszcze tego mi brakowało. Jestem strasznie zła, wściekła. Wytna mi dziady jajnik.
Ana ja miałam potworniaka 15x15 cm i mówili, że skoro jestem młoda to będą chcieli wyłuskać. Aczkolwiek się nie udało, bo potworniak mi zeżarł mój jajnik. Więc mam jeden ;p Nie miałam laporoskopi, ale zwykłą operację. No i miałam ogromnego tego potworniaka. Więc pewnie Tobie takiego malutkiego to uda im sie wyłuskać.
Nie przejmuj się. Ja jestem jednojajeczna i żyję. I do tego za 2 tygodnie rodzęNymeria lubi tę wiadomość
-
Helloo...
uwielbiam szkolne wigilie...wszędzie ciacho
Kurcze Viki - Ty już lada moment się rozpakujesz
Ja standardowo pewnie hoduję torbiel - jak co cykl 4 dpo i 8 dpo spadek - czyli kolejny potwierdzający znak. Choć jeszcze jajnik nie boli...ale tfu tfu...nie chwal dnia przed zachodem słońca...najbliższe dni pewnie będę zaglądać sporadycznie...bo same wiecie świąteczna gorączka...tradycyjnie wszystko zostawiłyśmy z mamą na ostatnią chwilę
a dziś obiecałam jeszcze wujkowi sprzątnąć (po swojemu) mieszkanie...ale w zamian ma mi upolować pstrąga -
a ja dzisiaj bede ubierac choinke wieczorem:) a teraz do pracy spadam, jutro musze jeszcze kupic prezent dla siostry i szwagra i upichcic co nieco:)
milego dnia Wam! -
Moris mysle ze dobrze robisz.
A ja mam depresje. Moja bliska kolezanka w ciazy. Jedno jej dziecko ma dwa latka. Ehh. Bala sie mi powiedziec. Zaczyna mi brakowac do tego wszystkiego cierpliowsci. Aha oczywiscie to drugie dziecko rowniez nieplanowane. Coraz czesciej zastanawiam sie czy tego wszystkiego nie zostawic w pizdu.
-
nick nieaktualnyMadlenko, jesli o mnie mowisz to jutro mam wizyte, na pewno dam znac
A ja...
Jako, ze nie wiem, jakie macie plany i czy jeszcze zdaze Was tu "zobaczyc" wszystkie przed swietami, to juz dzis, chcialabym zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia cudownie spedzonych Swiat Bozego Narodzenia. Okraglutkich brzuchow po Wigilii, masy fajnych prezentow... cieszmy sie, ze to kolejne swieta, ktore mozemy spedzic z bliskimi. BuziaczkiKena1983, Nymeria, ważka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:kena moze to niekoniecznie torbiel
Dwie torbiele???!!!Nie no Moris - nie śmiałabym sobie życzyć...
Myślę, że podejmujesz dobrą decyzję co do pracy - jestem pewna w 80%, że jelenia szukają. Zapytaj po Nowym roku czy oferta aktualna?
Nażarłam się ciasta i mi niedobrze....a przede mną robienie ciasteczek żytnich...
Madlenka - znam ten rodzaj depresji...na szczęście przechodzi!
-
nick nieaktualny
-
Morisku tez myślę że dobrze zrobiłaś z tą pracą. Ciekawe ze akurat na sylwestra masz przyjść. Niech spadają na drzewo.
Madlenko dopiero zaczynacie badania, może okaże się jakaś blaha sprawa o której nie wiedzieliście, wyeliminujecie i pójdzie gładko. Tego Ci życzę z całego serca. A jeszcze bardziej żebyś nie zdążyła się zbadać
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Moris nie ruszaj gówna bo wiesz co, ja musze dziś lecieć na pocztę i do sklepu na zakupy spożywcze i jeszcze jeden prezent musze kupić. Gotować będę jutro o ile to tak można nazwać będę robić jedna salatke i do tego babkę zwykła i cytrynowa-mało świątecznie ale nic innego upiec nie umiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 09:04
-
Hej!
Morisek, bez komentarza...szkoda nerwów...
Wypiłam wczoraj u wujka 4 kieliszki 30 ml wiśniówki. w nocy obudziłam z kacem jak po 07, czystej. Koszmar. Obiecali mi, że nie wyślą mnie już na zakupy...ta...muszę się zebrać i jechać po parę rzeczy.
Sprzątania u wujka jeszcze nie skończyłam i nie wspomnę o tym, że czeka mnie szorowanie mojej łazienki.
Padlina się wędzi u brata...10 kg buraków czeka na oprawienie...będzie wesoły dzień
-
Kena wiśniówka to zuo!!!
boje sie isc do sklepu boje sie ze mnie ludzie pedzacy bo buraki np stratują
a w ogole wczoraj kupilam los lotto z systemem 7 czyli skreslilam 7 liczb i to jest tak jak 8 zakladow bodajze czy iles tam, zaplacilam 28 za los i w plusie trafilam 3ke i zgarne 40 zl:)Nymeria lubi tę wiadomość