Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej dziewczyny. Ja jak zwykle rozchorowałam się na święta, a do pracy trzeba chodzić jeszcze, i nawet ibupromu boje się wziąć bo może jestem w ciąży, mimo że lekarz zalecił. Ale w sumie nie o tym chciałam
Zrobiłam wczoraj test, tak jak i przedwczoraj i nic. Dziś rano mierzę tempkę i lekka podłamka bo spadła- niewiele, ale spadła. Mimo wszystko postanowiłam zrobić test (mam dużo z amazona za grosze, to co sobie będę... ) I pokazało się coś takiego:
I już sama nie wiem co myśleć, widzicie tam coś czy to tylko moje schizo?? Acha, gorny jest z rannego, ten na dole z "przedchwilowego" heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 12:01
-
nick nieaktualnywięc ja już po wizycie i melduję: moje Słoneczko ma 2 cm, cudownie bijące serducho jak dzwon, ma rączki, nóżki i tak wspaniale się kołysało... jestem zakochana...
madlenka, kr0pka, Nymeria, Kena1983, ważka, arturowa, aaagaaatka, Mariola Lis***ka lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:więc ja już po wizycie i melduję: moje Słoneczko ma 2 cm, cudownie bijące serducho jak dzwon, ma rączki, nóżki i tak wspaniale się kołysało... jestem zakochana...
WSPANIALE!!!! :,)
i ja tez widze cieniochy:) chyba ktos tu pobiegnie na bozonarodzeniowa bete;)sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Sylwiaśta cudowne wieści niech rośnie i rozwija się zdrowo
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 15:41
MartunQa, Nymeria, Kena1983, Klaudia N., Sówka_83, arturowa, kr0pka, Mariola Lis***ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja pewnie jeszcze bede do was zagladac ale jezeli kogos nie bedzie to juz dzis zycze wam spelnienia najskrytszych marzen. A staraczkom moim kochanym zycze by ten rok byl ostatnim jak nie jestesmy w ciazy ps. ja, klaudia i kto tam niedlugo testuje - my sie zaliczamy jeszcze ze nie jestesmy ale mam nadzieje ze w sylwestra juz bedziemy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:11
Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny