Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartunQa gratuluję! Niech rośnie zdriwo! Piękny prezent
MartunQa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fufka nie ilość a jakość trzymam kciuki!
Madlenka jak tam u Ciebie sytuacja??
Morisku u mnie zero diety, zero ćwiczeń.. waga.. masakra.. 68kg mi pokazuje.. iść się i powiesić
Pieseł sobie wczoraj coś w łapę zrobił, bylismy i weta, zastrzyk, prochy jeszcze nie przeszło. Jest lepiej bo dziś kuśtykał ale stawał na niej, wczoraj prawie w ogole, skakal na 3 łapach mam nadzieję, że tylko nadwyrężyl i mu przejdzie jutro czy coś.
W ogole jie odpoczęłam w te wolne dni.. marzy mi się wolny weekend spędzony pod kocykiem, na kanapie przez cały dzień (nie licząc spaceru na 6 łap). Dziś w sumie też pojechalismy do Piaseczna na zakupy, dopiero wracamy, cały dzień w piisssdu pojdzie a jutro do pracy
Piesa zabraliśmy w sumie nawet na wigilię do moich rodziców, gdzie jechaliśmy autobanem, on pierwszy raz jechał ale było ok. I podbijał serca starszych Pań w autobusie
Wykorzystałam próbkę karmy z Bosha jako smaczki i calą drogę kucalam z nim ale było ok chyba w lato będę go zabierać na dalsze wycieczki
A to nasz elegancik
Tylko niestety zdjęcie bokiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3258d3e17e5.jpg
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:43
ważka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyHej kobietki
Arturowa wracaj szybko do zdrowia, a te cykle jak w zegarku to może jakiś znak.
Dzięki bardo, zawsze chcialam mieć taką koszulkę, strasznie mi się podobająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 09:01
arturowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny