Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Mogę dołączyć do Waszych pogaduch, może będzie mi lżej przy kolejnych próbach
prawdopodobnie rozpoczynam kolejny cykl starań, na dodatek strasznie rozregulowany w porównaniu do 2 poprzednich.
Chyba będę się posiłkować castagnusem, tak jak 9 lat temu w staraniach o synka -
Cześć Laski!
Po świątecznym zapierniczu i dwudniowym błogim lenistwie melduję się z nieczynnym gardłem...i bolącymi plecami (wczoraj 3/4 dnia w łóżku spędziłam)...
Ważka - koszulka boska
Arturowa - dobry znak z terminowością.
Ja grzecznie czekam na @...mam nadzieję, że pojawi się jutro - a nie w środę - bo planuję jechać do Rzeszy popolować na okazjeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:08
ważka, arturowa lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki. Jak dobrze ze mam wolne
plan na dzisiaj zakupy i ogarniecie troche mieszkania, w srode koleda i w czwartek trzeba bedzie zrobic zakupy i ugotowac co nieco i lecimy na sylwka do znajomych
Co do sylwka - Kena niestety nie bede pozyczac od Ciebie stroju bo inni srednio sie zapatruja na bal przebierancow -
Cześć dziewczyny! chciałabym dołączyć do wątku, w oczekiwaniu na testowanie. To dopiero 5 dpo, więc od początku, jesteśmy z mężem lekko po 30-tce, to nasz 4 cs. Od 3 lat leczę się na niedoczynność tarczycy, aktualnie jest na zadowalającym poziomie, który cytując lekarza nie powinien przeszkadzać w zapłodnieniu. Poza tym od 3 cykli biorę w drugiej fazie cyklu duphaston. W zeszłym miesiącu sfingował mi wszystkie objawy wczesnociążowe, więc w tym postanowiłam podejść do tematu na chłodno. Oczywiście nie wychodzi mi za bardzo, ale mocno się staram. Pozdrawiam z deszczowego trójmiasta!
-
Morisek28 wrote:Oooo Pani, a co ja bym nie chciała:D
No ja tam z pewnością znalazłabym parę rzeczy, które byś nie chciała
Wątpliwości mam co do np. "ludowego stroju" <takiego bawarskiego>...jeszcze byś "jodłować" zaczęła...kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Mitonia, Martta witajcie i powodzenia
co do Duphastonu to ja w pierwszym cyklu stosowania też miałam wszelkie możliwe objawy, byłam 100% przekonana, że się udało, w kolejnych cyklach już nie dawał aż tak dużo objawów
martta lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim! Jestem 11 dzień po transferze zarodków. Zrobiłam już kilka testów, wszystkie z jedną kreską Dziś poszłam zbadać krew. Mam nadzieję, że te testy po prostu nie są zbyt czułe i jeszcze nie wykazuje po prostu ciąży... okres się spóźnia, więc chyba jest nadzieja.
-
dzięki Kr0pka
witaj martta jedziemy na podobnym wózku
ja ruszam z nowym cyklem
Tamcia, trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 12:39
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:43
martta lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Tamcia wrote:Dzięki dziewczyny, nie mam już chyba złudzeń... beta poniżej normy... to chyba się jednak nie udało. Jestem załamana
Przykro mi Tamcia...ale poniżej normy tzn? To Twoje pierwsze podejście do procedury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:32