Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój kot tylko obcych facetów się boi, jak przychodzi jakiś fachowiec do domu to kot znika na pół dnia... no i jeszcze wszystkich przedmiotów zakończonych kablem, które można do prądu podłączyć.... tego tez się boi, ale tutaj tylko fuka jak ktos taki przedmiot bierze do łapy...
rozumiem że kot na odkurzacz, czy suszarkę do własów fuka, ale żeby na bogu ducha winną lampkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:39
Kena1983 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ech dziewczyny - trochę optymizmu - musicie ten rok zakończyć pozytywnie!
Ech jest cudownie...nie dość, że już mnie @ brzuch boli - to zaczynają do tego dochodzić bóle mięśni od kaszlu...
...i dopiero teraz wpadłam na to, że mam w domu Acodin...po całodniowych męczarniach i tonie słodkich tabletek na gardło...ech... -
Kena1983 wrote:Ech dziewczyny - trochę optymizmu - musicie ten rok zakończyć pozytywnie!
Ech jest cudownie...nie dość, że już mnie @ brzuch boli - to zaczynają do tego dochodzić bóle mięśni od kaszlu...
...i dopiero teraz wpadłam na to, że mam w domu Acodin...po całodniowych męczarniach i tonie słodkich tabletek na gardło...ech...
ja wczoraj @ dostałam... i myślałam ze zejdę z bólu...
i kolejny cykl się zaczął...2020
2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:44
MartunQa, Morisek28, Nymeria, Mirabelka30, Rafaello, Kena1983, Ajka, Klaudia N. lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Witam wszystkich w tym wątku
Kilka słów o mnie - staram się z mężem 5 cykl, były 2 z duphastonem ale nic nie dały.
TSH wrzesień 3,4, koniec listopada 2,9 -> zwiększona dawka euthyroxu na 37,5, kontrola 21.01
Z tym cyklem wiążę duże nadzieje, bo starań było naprawdę dużo, nie tyle co w poprzednich cyklach. Owulacja wypadała 23/24.12, cykle w miarę regularne ok. 34 dni.
Póki co mam ból piersi ale akurat dla mnie to normalne..
Pozostaje czekać -
Hhaha Morisek, bez jaj? Normalnie chyba zaraz sama wrzucę to zdjęcie w sumie i tak mam parę osób do wywalenia z fb, może się usuną same
madziaw88 powodzenia! -
Arturowa obrazek mistrz!
madlenka mam nadzieje, ze jednak ta temp nic nie znaczy, ja nie mierzę nie chce sie ani napalac ani dolowac.
i nie wiem kiedy testowac hm hm hm. test tylko 1 mam.arturowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma jak to moje prorocze sny snilo mi sie ze zrobila mi sie zima/oprszczka, wstaje rano i co widze?
a tak poza tym to nie ma jak schudnac po swietach heh moja waga rzecze ze waze 58,3 przed swietami bylo jakies 60 heh