Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi nawet nie jest dzis bardzo przykro. Naprawde. Chyba bardziej jestem zle ze przerwa w ♡ bedzie bo cos nam w swieta sie baaaardzo dobrze dzialo wiec jak teraz sie nie udalo to uda sie innym razem. M musi na badania sie zapisac i bedziemy dzialac.
-
No nie pierd.. Moris, że po tym obrazku ktoś wywalil cie z fb... (aż weszłam zobaczyć po czym bo zapomniałam co wstawiłas), ja się uśmiałam z tego jak wariat
Ludzie mają nasrane w garkach okrutnie aż szkoda komentować
Na zdrowieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:20
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Moris ja wierze ze uda ci sie schudnac tyle ile chcesz i bedziesz zadowolona ze swojego wygladu! bo to jest wazne zeby byc zadowolonym ze swojego looku
nymeria ja tez wchodzilam zobaczyc o co cho:DMorisek28 lubi tę wiadomość
-
moris nie martw sie tą laską są ludzie klamki tabotery i podobno inne jakieś dziwadła też... z mojego sie ostatnio kumpel (mający 2 dzieci po rozwodzie) zaczął nabijać jak usłyszał że spodziewamy sie dziecka i ślub planujemy to stwierdził że na dziecko go złapałam a on jest naiwny że sie dał...
-
u mnie na szczescie nikt sie obraczek nie czepial, tyle ze nie bardzo ogarniali jak im tlumaczylam ze grawer to nasze linie papilarne beda heh
moja cytryna sie rozszalala i wypuszcza kolejne kwiaty! az 10! ciekawe ile z nich bedzie owocow:) ten jeden co byl to rosnie:)
kamka sliczne te obraczki:) ja lubie i takie i takie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:00
-
Piękne Kamka! Ja mojemu zawsze powtarzałam, że ja złota nie lubię, że jak dla mnie zaręczynowy też może być srebrny, tylko obrączki z biżuterii przeżyję złote Ostatecznie pieRDZIcionek mam srebrno złoty i tak pasi Nie jestem fanką złota
-
kamka wrote:nie przejmuje sie właśnie oglądam sobie które mi sie podobają i znalazłam takie:
http://img15.allegroimg.pl/photos/400x300/56/91/85/99/5691859978
Bardzo ładne Olej to co inny mówią/narzucają. Jak mi ktoś coś narzuca to będę specjalnie robiła na przekór obstawiając przy swoim:) -
kamka wrote:ja mam srebrny a co do obrączek to mój sie nie wypowiada bo on i tak w pracy nie może nosić więc pewnie bedzie jego leżała w domu...
a jak mu jakieś pokazuje to słysze "kochanie najważniejsze żeby sie tobie podobały..."
hehe, skąd ja to znam... też sama wybierałam obrączki. Niestety, nie jestem w ogóle zadowolona. Czytałam że próba 333 (czy ileś tam- ta najsłabsza) jest najlepsza dla pierścionków gdyż złoto wtedy jest najtwardsze- bo mnie złota w złocie. I dupa. Kupiłam w Aparcie- po 3 miesiącach wyglądają gorzej niż mojej mamy po 25 latach noszenia, są tak porysowane... ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:42
-
MartunQa wrote:hehe, skąd ja to znam... też sama wybierałam obrączki. Niestety, nie jestem w ogóle zadowolona. Czytałam że próba 333 (czy ileś tam- ta najsłabsza) jest najlepsza dla pierścionków gdyż złoto wtedy jest najtwardsze- bo mnie złota w złocie. I dupa. Kupiłam w Aparcie- po 3 miesiącach wyglądają gorzej niż mojej mamy 25 po 25 latach noszenia, są tak porysowane... ehh
-
My też mamy z Aren Art i też matowe. czy porysowane? może trochę ale na pewno wybłyszczone już są a nie matowe
-
No to faktycznie.. my to już ponad 2 lata nosimy i chyba nie jest tak porysowany. Fakt faktem ja nie przywiazuję do tego aż takiej wagi bo wychodzę z założenia, że jak noszę prawie cały czas to ma prawo siè rysować. Ale jak wrócę do domu to normalnie się chyba przyjrzę porządnie tej swojej obrączce
-
nick nieaktualnyto nie jest wina samego Apartu a złota. Próba 333 ma w wyrobie tylko 33% złota więc zawsze te pozostałe stopy metali wezmą górę i po czasie wyrób robi się brzydki/ poprzebarwiany, bo zarysowania zawsze będą. Owszem, im więcej złota w wyrobie np próba 750 tym wyrób jest bardziej miękki, dlatego najbardziej optymalne są wyroby z zawartością złota + 50% np stara próba 500 lub 583/585 jeśli chodzi o wyroby jubilerskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:33