X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka my w ogóle najpierd do M1, małż zwątpił stwierdził, że oojedziemy do Arkadii. Spotkał się tylko z moim spojrzeniem pt: a czy Ty na serio myślisz, że tam będzie inaczej? No i tym sposobem prawie 2h zmarnowane na samo dotarcie.

Ja nic nue kupiłam (nie licząc szinki i flamastra do ust z KIKO) bo nienawidzę tłumów itp, oblecieliśmy dla mojego dokupić jeszcze kilka koszul i zamówiliśmy w końcu zmywarkę. W pon mam dentystkę więc może wtedt gdzieś sobie wstąpię do tk maxxa choćby poślinić się do kosmetyków i art domowych :P

A no i nawet blendera w kkńcu nie kupiliśmy (szpinak mi się kurna zepsuje :/) bo jak już wybrałam to jeszcze sprawdziłam cenę w necie i okazało się, że w agito jest 80zł taniej. No piechotą nie chodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:50

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam od jakiegoś czasu plan. Najpierw przeglądam wszystko w necie a potem ide do galerii i szukam tych rzeczy co mi sie konkretnie spodobaly. Czasami sa brzydsze niz na zdjeciu, czasami cos innego wpadnie mi w rece. Juz choruje na jeden sweter z mohito i chyba bede musiala go nabyc droga kupna.
    http://www.mohito.com/pl/pl/collection/oldseason-1/swetry-bluzy/mr607-80x/ladies-sweater
    A sprzety zawsze kupujemy w necie bo duzo taniej jest rzeczywiscie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:24

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz w życiu zjedzenie kawałka pomarańczy sprawiło, że się popłakałam i posikałam. I wcale nie chodzi o to, że był pyszny....
    Nie wiem co się dzieje w moim otworze gębowym, ale w kontakcie z sokiem ze świeżego pomarańcza nie było to przyjemne. Rzekłabym nawet, że to był qrwa szok! Taki bolesny, kliniczny stan zagrożenia życia...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa tylko chyba zmienię miejsce zapodawania - bo skoro w otworze gębowym nie pomagają to może w tyłku zaczną działać :/

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki moje a ja nie wiem co mi jest mam 36,1 czuję się paskudnie i taka słaba jestem jak mucha przed zdechnięciem :/

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka bo osłabienie też kiepska rzecz. Ja nieraz przy osłabieniu czułam się gorzej niż przy stanie podgorączkowym

<tulam wszystkie chore/osłabione, wracać szybko do siebie>

No ja w ogóle wolę kupować przez neta, rzadko kiedy mnie nachodzi chęć źeby połazić po jakiejś galerii. Przy mojej alergii na ludzi i rzucaniu co chwilę kurwami pod nosem zakupy przez neta są lepszym rozwiązaniem ;)

A sweter z przodu itp mi nie podchodzi ale za to ten tył, ojjj tak :)

Ja siè trochę z tą zmywarką orzejecjałam bo jak jej dosłownie z tydz temu w necie szukałam to na agito mi jej nie wyszukało.. a dziś taak z ciekawości sprawdziłam i.. mogłam tego nie robić bo okazało się że ją mają i prawie 2stówy taniej. Przynajmniej na blenderze siè oszczędzi.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufcik, może to tylko chwilowe osłabienie...wyśpij się porządnie!

Mi temperatura w końcu odpuściła konkretniej - 37,4...ale włączyło się kichanie...ech...jutro ostatni dzień lenistwa...no chyba, że w poniedziałek rano okaże się, że w oskrzelach nadal świszcze...
    Jeszcze dziś profilaktyczna aspirynka i znów do łóżka...
    Wciągam teraz szwedzkie filmy nakręcone na podstawie książek Camili Lackberg.
    Coś mam ostatnio słabość do szwedzkich pisarzy.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena czy ty zamierzasz chodzic do pracy na antybiotyku?

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    zobaczymy co znachor jutro powie...w sumie to akurat poniedziałek i wtorek mam na luzie -nie mam lekcji. Jeżeli będą zastępstwa ubłagam, żebym nie dostawała, a we wtorek mogę się zerwać nawet o 13.30...ale zobaczymy...chyba dziś za krótko mierzyłam tempkę, bo to raczej niemożliwe, żeby był taki przeskok. O godzinie 10 - przed właściwym wstaniem z łóżka miałam 36,9, a o 6.00 36,3.
    Największy ból będzie ze wstawaniem - znów się przestawiłam :/

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena jak się bierze antybiotyki to się w domu siedzi Słońce <grozi palcem>

Ja dziś w ramach chociaż minimalnej chociaż pomocy w szukaniu zaginiinego psa odbębniłam 7,78km (1,5h) spaceru przy odczuwalnej temp. -22.. i żyję nawet.. i morda mi nie odpadła (buff dobra rzecz, chyba kupię sobie bardziej "wyjściowy"), mało tego wróciłam do domu z piękną gałazką jakiegość cisa czy cholera go wie czego razem z jemiołą i szyszką bo ktoś w lesie wywalił calą górkę tego.. niestety ze zwierząt to tylko 2 saeny spotkałam, psiaka niet..

Impomyślec, że kiedys bym w taką temp nawet z domu nie wyszła jakbym nie musiała, choćby mi płacili nawet..

A, w ramach ulgi piesowi po mrozie postanowiłam mu opuszki posmarować olejem kokoswym.. ja smarowałam, on na bieżąci zlizywał, tiaaa.. :)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc babeczki, ja dopiero wstalam bo siedzielismy z mezem do 3 w nocy i ogladalismy filmy :) jutro do pracy, o mamo! po kilkunmastu dniach to boli ;p

zaraz zbieramy sie do tesciowej na obiad a potem moze pojedziemy po buty dla mnie i bransoletke charms bo mam kaske od taty na swieta do wydania:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:23

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice ja nigdy nie uzywalam tych testow i szczerze to nie wieze w nie. Podobno pokazuja jedynie ze organizm sie przygotowuje do owulacji. Ale moze wypowie sie ktos bardziej doswiadczony.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice,z testami różnie bywa. Ja np. miałam test pozytywny- a pęcherzyk był jeszcze mały. Biorąc pod uwagę skok tempki - @ spodziewałabym się 9/10 stycznia. Ale w Twojej sytuacji może być różnie. Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość.

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice ja bym nie brała pod uwagę, że to normalny cykl z owu przynajmniej ja nie mialam i podobno to normalne po poronienia tak lekarz mi mówił ale ja też miałam łyżeczkowanie. Czekałam na miesiączka po poronieniu i dopiero brałam pod uwagę ten cykl jako normalnym i wtedy mi też testy wychodziły pozytywne. Organizm musi dojść do siebie poczekaj cierpliwie do @ i wtedy działaj :)

Fruzia85 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:24

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście nic nie pobije kota Arturowej i akordeonu...(nie wspominając o mistrzostwie zobrazowania nam tego)ale dziś wzięłam na tapetę moją kociurę i jej pobyt w naszej sypialni...schemat powtarza się od kilku dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:01

kr0pka, Morisek28, Nymeria, arturowa lubią tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice coś ok 30-35 dni przy regularnych cyklach 28 dni tylko ja na pewno ponad 2 tyg. krwawilam po lyzeczkowaniu - po 2 tyg od zabiegu wizyta kontrolna wszystko było ok choć cykl był bez owu

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby ktoś mnie wziął do buzi, wymemłał i wypluł...Teoretycznie po 3 dniach w łóżku człowiek powinien być wypoczęty, nie?!

Ale już ostrzegłam dyrekcję, żeby raczej na mnie jutro nie liczyli...
    Choć zobaczymy co na to nasz znachor, który nigdy nic nie widzi i nie słyszy - może uzna, że lekarza na SOR był niekompetentny i mam iśc do pracy ;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z kota nie ma śmiacia - wyszła...wróciła - chyba wyczuła, że coś jest nie tak...zeszła na dół pierdyknęła się koło choinki i kima. Zeszłam przed chwilą do kuchni - nie minęła minuta - kot przy mnie. Dostała żarło. Daję jej jakieś 3 minuty i zaraz znów do mnie przylezie - pytanie gdzie "lignie"- parapet, chodniczek czy łóżko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 21:09

‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ