Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro mam termin cięcia. Proszę o kciuki lub o modlitwę. Mam nadzieje ze jak dojdę do siebie to prześle wam zdjęcie mojej córki wysyłam po raz ostatni wiruski. Od jutra juz nie zakarzam.
Nymeria, Kena1983, Skali89, Morisek28, ważka, arturowa, Mirabelka30, kamka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Łooooeessu to już? Kciuki!!
-
nick nieaktualny
-
Cześć, ja ciągle zaglądam co u Was, kibicuje Wam i wspieram myślami.
Jestem już na ostatku, mam termin na 24 stycznia więc już niedługo. Czuję się ciągle dobrze, bez wiekszych lub uciazliwych dolegliwosci i sklamalabym gdybym narzekala.
Wam też życzę takich ciąż!!
PozdrawiamKena1983, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja zagladam do was i podczytuje i trzymam caly czas z kazda z Was kciuki
A co u nas? Nasz Filip ma juz 2 miesiace, jest przecudownym maluszkiem choc daje nam popalic czasami. Corka na poczatku byla zakochana w braciuszku pozniej mielismy maly kryzys ale juz jest dobrze. A ja zaczynam walczyc z kg by na wiosne bys lzejsza o jakies 20 kg i mam nadzieje ze mi sie to uda
Kena1983, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
dzień dobry babeczki:)
Viki trzymam kciuki żebyś szybciutko doszła do siebie:)
Dziewczynki ja też was nie zostawiłam ale przyznam szczerze że troche pochłonęły nas przygotowania (włączył mi się lęk że nie zdążę jej nic przyszykować) no i starania o nowe (większe gniazdko)... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, na urlopie L4...
jak to jest, że po wizycie u swojego lekarza wychodzę przekonana, że jestem zdrowa jak "młody bóg"...
Wiecie, bo ja faktycznie zaplanowałam mieć w Sylwestra gorączkę i 3 dni spędzić w łóżku, wypluwając fragmenty wnętrzności, by finalnie brać antybiotyk i pewnie nabawić się grzybicy -a wszystko to, po to by przedłużyć sobie ferie o 2 dni.
Na chłopski rozum przecież ekonomiczniej było się uchlać (flaszka kosztowała mniej niz anty i pro biotyk), odespać w nowy rok i dziś iść do pracy.
I te teksty spotkanych znajomych...co???zabalowało się w sylwestra??!!
Nic tylko pierdyknąć baranka w ścianę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny