Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
jestem tu nowa i proszę i poradę lub chociaż może ktoś był w podobnej sytuacji.
Staramy się z mężem o dzidziusia już 6 cykl w pierwsze dwie ciąże zaszłam bez problemu po dwóch cyklach. Ostatni okres miałam 8.12.2015 a owulację 19-20.12.2015 (robiłam testy owulacyjne). Okres co 25 dni od pół roku czyli powinnam dostać 1.01.2016 i cisza ani okresu,ani II kreski na teście a beta z dnia dzisiejszego 1,20 i drukowanymi NEGATIVE.Od dnia spodziewanej miesiączki boli mnie brzuch jak na okres, wzdęcia itp tak jakbym już ten okres miała no i uczucie mokrości i biegam do kibelka sprawdzać czy ten okres przyszedł.
Może za wcześnie zrobiłam Betę? Może za wcześnie na testy?
Dziewczyny pomóżcie bo wizyta u lekarza za tydzień dopiero.
-
nick nieaktualny
-
Viki gratulacje!!
-
Zrobiłam szarlotkę.. z mąki gryczanej.. chu*wa.. mojemu K oczywiście smauje ale dla mnie w ogóle do dupy, masakra.. ch**e to wszystko, nic mi nie wychodzi, beznadziejna jestem..normalnie nastrój jakbym miała mieć okres za 3 dni a dopiero co po owu..
-
Kropka jedna z ostatniego podmuchu chyba nawet założycielka wątku taj miała ze takie nerwy miała parę dni po owu
a ja muszę znowu iść kupić Flegamine mężowi i znowu będę mu ładować. Dobrze ze chociaż w miarę regularnie nauczył się brać witaminę C i selen.
Jutro mam podpisać umowę i zobaczę sale w której będę prowadzić lekcje. Mam nadzieje ze uczniowie to nie będą jakieś rozpieszczone adhdciri22 lubi tę wiadomość
-
Hej!
no Morisek, uważaj bo skończy się tak:D
http://wideo.interia.pl/wizytowka-nsync/tak-sie-konczy-dokarmianie-kotow-video,vId,1983486
Moris, może coś z ciśnieniem jest nie tak - ja wstałam z potwornym bólem głowy - i jak rzadko mi się zdarza...wzięłam Ibuprom max...bo to jakiś normalny ból nie jest...Morisek28 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczynki:) mój men dzisiaj poszedł do pracy więc biorę się za porządki w domku bo jak jest to mnie ciągle opiernicza że mam odpoczywać... jutro jedziemy oglądać domek i jak wszystko bedzie ok to kupujemy i zaczyna sie wielki remont, chociaż i tak wątpię żebyśmy zdążyli przed urodzeniem małej...
-
No przeciez ja wam mowie ze ja mam dziwny bol od jakiegos czasu, czego bolem nazwac nie mozna. A wy mnie nie sluchacie. Moris podrzuc mi jednego kotka tak zeby M nie widzial. Piekna dzis pogoda, sloneczko jak w wakacje a tu psikus -14. Godzinka z ksiazka w lozku i czas wstawac na sniadanie. Jeszcze dwa dni wolnego a potem do pracy. Oby sie ocieplilo bo jak nie to z moim krazeniem ja zamarzne zanim dojade.
-
madlenka wrote:Kamka domek? Ale ci zazdroszcze. W sumie niedaleko bloku mam dzialke i juz wiosny sie nie moge doczekac a potem lata na lezaku i grilla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:51
-
Eunice perspektyw nie mam. To dzialka na ogrodkach dzialkowych.
Jezeli was zarazilam to nie czytajcie wujka google jak ja. Porazka. Boje sje teraz do lekarza zapisac za jakis czas. W sumie nie wiem czy przeciwbolowe brac czy sie do tego stanu przyzwyczajac.
Moris fajny sen. Siostra czuje ze ciagle o niej myslisz. Jak mi dziadek zmarl lata temu to snilo mi sie ze go spotkalam i mowil mi ze jest mu bardzo cieplo a rodzina sie martwila ze zle go ubrali do trumny bo to grudzien byl.
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was
Trzeba się w końcu pozytywnie nastroić
Jestem po dwóch poronieniach, ostatnie w sierpniu. Mieliśmy jeszcze poczekać.. cały czas mam w sobie ten strach. Ale ostatnio nic innego nic nie chodzi mi po głowie, jak kolejna próba. To jest takie dziwne uczucie, że boję się strasznie, ale jakby się okazało, że jestem w ciąży to bym się cieszyła jak głupia
. W sobotę testuję.. To nawet nie była próba, tak jakoś przypadkowo wstrzeliliśmy się w owulacje..
Od nowego roku dziwne kłucia w podbrzuszu no i mega spuchnięte cyckiAlbo już sobie wkręcam..
-
Łoj...żołądek mi się zepsuł....4 razy w toalecie w przeciągu 30 minut...skutek uboczny antybiotyku? Idę na dwór bo powietrza mi brakuje(ale bez związku z wizytami z wc
). Muszę wymyślić plan dostania się na balkon (choinka blokuje drzwi), żeby wysypać żarło ptaszkom...