Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka nie lubię
Moris tylko odpowiedział, że dobrego...a nie nowego...
Ja wybrałam się rozgrzać Peugeocika....brat mnie nastraszył, że sąsiadowi pomimo tego, że stał w garażu nie chciał odpalić...(diesel)...
od soboty stoi w garażu- to mówię ok - idę sprawdzić jak nasz maluch...- heh bez zająknięcia Pojechałam do niedalekiego miasteczka do Biedry i wróciłam z dwoma miskami i koszykami z plastiku (matka tylko popatrzyła i zapytała gdzie zamierzam trzymać, bo w kuchni już miejsca brak - no ale jak była taaaakkkaaaa okazja, to jak nie wziąć ), i kółeczkami z drzewa cedrowego do szafy A i podkładką na stół (drewnianą) - w kolorze czarnym - ale u mnie będzie służyć za "serwetkę" na komodzie
-
nick nieaktualny
-
Ja prdle Morisek.. ze tacy "ludzie" są na świecie.... brak mi słów... chyba bym własnemu dziecku taki wpierd*l spuścila za coś takiego, serio..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedne kociury muszą kombinować...dobrze, że w pobliżu ciocia Moris...
tak patrzę na moją kociurę, która wczoraj z przeżarcia puściła nam pawia w kuchni...
Pisałam Wam chyba, że podejrzewam, że ma Alzheimera i zapomina, że jadła...I wczoraj po zjedzeniu jakiejś saszetki na mokro, krótko po zeżarła chyba 5 serc z kurczaka i zagryzła to suchą karmą...mama zaczęła robić obiad - podrzuciła jej jakieś kawałeczki mięsa - a ta durna oczywiście wciągnęła je...i PAW...Efekt?? Po popiciu wodą (pewnie niesmak w gębie) - znów lament w postaci "miiiaaaauuuuu"- dajcie coś jeść... -
Siemka. Dzis ostatni dzien wolny jak ja jutro wstane do pracy? Obudzil mnie oczywiscie kichajacy maz i bol glowy. Stwierdzam ze chyba mam migrene. Wczoraj lecialam na przeciwbolowych i dzis chyba tez tak sie zapowiada. Moze M probuje mnie zarazic a ja sie nie daje? Wole to niz niby zawroty Narazie doszlo tylko drganie dolnej powieki prawego oka.
Aha i musze ogarnac kilka rzeczy na kompie do pracy wiec pora wstac z lozka. A tak na marginesie dzisiaj mala rocznica mija dokladnie rok jak ogladalismy nasze mieszkanie do kupna. I to nie byle jakie swieto bo to pierwsze i jedyne mieszkanie jakie widzielismy. To sie nazywa miec szczescie
Fufcik jak twoje plamienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 09:08
-
Hej!
Ja nie wiem jak ja się jutro do pracy podniosę...
Madlenka, drganie powieki - przechodziłam to parę razy - musisz zacząć łykać sporą dawkę magnezu!
Morisek, soki żołądkowe bez problemu radzą sobie z gumami do żucia Ale te ściemy rodziców - bo ci się żołądek zaklei to pamiętam do dziś -
Jakos wlasnie ostatnio zaniedbalam branie magnezu. I kwasu foliowego tez. Trzeba sie ogarnac. Oj tak, zawsze nas straszyli tymi gumami. A ja przestalam je jesc jak mi plomba kiedys wypadla :p
Kena a ciebie glowa tez wtedy bolala i mialas zawroty? Mi sie kilka razy zdarzylo drganie powieki ale jednorazowo i przechodzilo szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:02
-
madlenka wrote:
Kena a ciebie glowa tez wtedy bolala i mialas zawroty? Mi sie kilka razy zdarzylo drganie powieki ale jednorazowo i przechodzilo szybko.
Szczerze to nie pamiętam bólu głowy. Ale to dlatego, że ta powieka tak mnie wkurzała, że na niczym innym się skupić nie mogłammadlenka lubi tę wiadomość