Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jandzis też ostatni dzień urlopu.. już cierpię na myśl o jutrzejszym dniu..
Nue ma to jak próba smarowania psu łap wazeliną / olejem kokosowym kiedy on na bieżąco je zlizuje.. tiaa
A 500zł na psa? -
Moris, podręczniki darmowe wprowadzają...póki co są w 1,2 i 4 sp i 1 gimnazjum...I z jednej strony to jest dobre - a z drugiej - "patologia" nie potrafi tego uszanować...Nie chcę krakać - ale w czerwcu będzie płacz i zgrzytanie zębami - jak część rodziców będzie musiała odkupić podręczniki - "pożyczone" ich dzieciom...
Rozumiem zniszczone elementarze w klasie 1 sp...bo maluszki to sierotki jeszcze - to napój im się wyleje w plecaku, to nie widzą nic złego we włożeniu do plecaka nadgryzionego jabłka czy banana...ale 1 klasa gimnazjum?! Chcą, żeby ich traktować jak dorosłych, a "durnej książki" nie potrafią obłożyć...zrobiłam niedawno "nalot" na lekcjach...na moje oko - z 25% książek nie przyjmę...będą odkupywać nowe.
Bo ok - darmowe - ale myślę, że nie chciałybyście, aby wasze dziecko dostało np. podręcznik upier...lony nie wiadomo czym, albo śmierdzący stęchlizna jakąś - a takie się zdarzają i np. nie idzie tego wywietrzyć... -
To swoją drogą.. wszyscy politycy powinni mieć normalne pensje a nue dupy przy korycie napychać. Jakby im kasę pozabierać to od razu by na wszystko starczyło..
A ja znowu zaczęłam się kłócić na fb nt in vitro.. wzięłabym kurwa karabin maszynowy i połowę odstrzeliła. Szczególnie tych co mają własne dzieci/wnuki a się wypowiadają i łolaboga jaki sprzeciw.. albo te wszystkie "nie możecie to weźcie z domu dziecka a nie bawcie się w Boga" itd...
Fufka tulę
U nas śnieg ledwo popadał w nocy, coś tam lekko prószy jeszcze ale baaardzo lekkoMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Eunice ja miałam też taki sen i to z datą i okazał się proroczy oby u Ciebie też tak było.
Morisek 500zl na kota to świetny pomysł! ;p
Kena myślę nad różnymi przepisami, ale we wszystkich drożdże. Tez dziś robię pizzerynki
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dzięki dziewczyny w końcu kiedyś musi się udać
Jena ja robiłam bez drożdży i bodajże w przepisie drożdże były zastąpione proszkiem do pieczenia była smaczna ta pizza
Na temat in vitro bądź uchodźców i polityków w naszym kraju się nie wypowiadam bo dostaje kurwicy,piany na ustach i jeszcze mnie oddają gdzieś z podejrzeniem wściekliznyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:47
-
wiecie co jakaś maskara na wiosce się stała...
wczoraj wysypałam żarełko dla ptaszków, powiesiłam słoninę - chciałam dziś dorzucić a tam co ??!! NIC KOMPLETNIE NIE RUSZONE!!!
No i moja mama mówi, że faktycznie nie zwróciła uwagi, żeby choć jedna ptaszyna podleciała...
Patrzyłam ze 20 minut na brzozę tuż za oknem - ani jednego ptaka??!! WTF?!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra, Kochane, jutro powrót do brutalnej rzeczywistości - czas do łóżka...
małż przynajmniej będzie bezpieczny - bo nie wstaje razem ze mną, więc uniknie porannego wkurwa...
W końcu wybiera się do lekarza bo nie podoba mi się to, co się z nim dzieje...nagłe ataki bólu głowy...
kolorowych snów!