Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Moris - nie wiem co Tobie mówiła lekarka - ale mój lekarz - gdy tłumaczył mi rodzaje torbieli - mówił - że krwotoczna powstaje wtedy, gdy pęcherzyk pęknie, wypluje jajo i nabiera krwi - tak więc wszystko jest możliwe.
Jak nie teraz - to następnym razem - pregnyl + lutka i będzie ok.
Moris, też mam comiesięczne chwile zwątpienia...i wiem jak się teraz czujesz...nie możesz podłapać totalnego doła, bo to zadziała w drugą stronę - 2/3 dni przeklinania świata i wracamy do walki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra musiałam tu wrócić, bo za bardzo się z Wami zżyłam:)
Morisku co mam Ci napisać, nie wiem:/ Pokręcone to wszystko i dla mnie niezrozumiałe;(
Tak, czy inaczej musimy się razem trzymać, bo tylko w kupie siła!
A moje ciało chyba oszalało i robi sobie ze mnie jaja na maxa! Po okresie nie ma śladu, brunatne plamienie, nie rozkręciło się i tak przedwczoraj i wczoraj kilka plam na wkładce nic poza tym. Czytałam, że w ten sposób organizm może reagować na duphaston i za parę dni przyjdzie normalnie @. A dla potwierdzenia robiłam wczoraj test-negatywny. Zdążyłam już zaakceptować, że w tym cyklu się nie udało, ale daję sobie na luz i postanowiłam rzucić pracę hahaha, bo mam jej też serdecznie dosyć i jak zajmę się czymś na nowo, zapomnę o staraniach:)Teraz nowa praca będzie moim priorytetem:)
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Karmeluszek!!!
Kena a ile dni po rzekomej owulacji masz usg ? U mnie tylko raz na tyle cykli byl płyn w zatoce.i tak wczoraj myslalam ze moze tylko wtedy owulacja byla. Ze mam raz na parę lat
Kochana, ja np.jak miałam monitoring, to w jednym dniu było widać pęcherzyk gotowy do pęknięcia, a za 3 dni go nie było, był płyn i gin powiedział, że już doszło do owulacji w ciągu 1-2 dni właśnie. Może u Ciebie to też był zwiastun po przebytej owulacji? -
Karmelek dobra decyzja zycze powodzenia:)
Wazka, mam nadzieje ze te plamienie jednak nie zwiastuje @
Moris co do artykułów chyba nie warto czytac takich pierdolek, lepiej chyba czytac historiie tych staraczek co dlugo probowaly ale sie udalo -
Morisek, raz miałam usg 3 dni "po" pregnylu a raz chyba 5 ...
zobaczymy co w tym cyklu gin wymyśli...jutro zobaczymy z czego startujemy...właśnie dali nam do podliczenia godziny...połowa marca a ja już 4 dni na L4 byłam...a gdzie do końca...ech...
a mam durne pytanie - czy dzień plamień zaliczacie do 1 dc ??w zgłupłam...w poniedziałek intensywne, ale jednak plamienie przez cały dzień ...i wczoraj rozkręciło się bardziej...czyli 1 dc - wczoraj czy poniedziałek? -
Morisek28 wrote:Jasna dupa!!
wazusia! To kolejny raz mam nauczkę żeby nie wierzyc w wykresy!
karmelek,u mnie nawet skoku temperatury nie bylo.poza tym brzuch od 3dni boli na @ -
Kena1983 wrote:Karmelek come back:)- a już myślałam, że jak będę na szkoleniu w Legnicy - to wyskoczę również do Jawora nakopać Ci troszkę
-
Karmelek jak dobrze że jesteś!!!!!
Ważka - znów okazuje się, że te wykresy gówno warte. Od przyszłego cyklu mierzę tylko żeby wychwycić skok (ze względu na luteinę) a potem to olewam - tylko się niepotrzebnie stresuję... Tym bardziej, że u mnie wykres wygląda pięknie i wszyscy mi piszą, że o jaki piękny wykres - a ja wiem że to podwójna dawka progesteronu tak podziałała i w zasadzie ten wykres jest bezużyteczny.
Od jutra odstawiam i na bank poleci w dół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:32
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny