Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie znalazłam opinie lekarza: ". Podniesiona temperatura świadczy o tym, ze owulacja już była - temperaturę podnosi progesteron - hormon wydzielany przez ciałko żółte - czyli pozostałość po pękniętym pęcherzyku Graffa... Mierzenie temperatury zawsze o tej samej porze (różnica 15 min dozwolona) - tylko wtedy te pomiary można uznać za wiarygodne."
To wszystko o kant dupy można sobie strzelić: 15dc ovu wyznaczyło mi owulację, 15dc robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, czyli wg testu owulacja powinna być po skoku pffff bądź tu mądry i pisz wiersze:)
Nasze organizmy robią sobie z nas jaja i mają z tego niezły ubaw, a każdy lekarz ma inną teorię. -
nick nieaktualny
-
Moris jest taki proszek na mrówki np http://www.superkoszyk.pl/expel-proszek-na-mrowki-100-g.html?gclid=CLylsK7NscQCFQMUwwodY2MACQ
Rozsypujesz go gdzieś za meblami i czekasz jakiś czas. Wabi je, one to sobie biorą i "częstują" inne mrówki w tym królową a potem je zabija. U babci w starym domu wytępiłam tak miliony mrówek... Część za łóżkiem padła to były ich tam tysiące wręcz... bleeeeeeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:40
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
oj morisku znam temat mrowek bardzo dobrze, jak sie wprowadzilismy dwa lata letmu w pazdzierniku bylo ich mnostwo szczegolnie w kuchni, przy remoncie kuchni jak rozwalalismy stare kafelki to prawdopodobnie poruszylismy ich gniazdo no i sie ujawnily i tak sobie chodzily;/ kupilam raid na mrowki w takim duuuzym spreyu chyba kolor opakowania byl zloto czarny i tym sie psikalo w tych miejscach gdzie sa i nie mozna bylo przebywac w tym pomieszczeniu przez kilka godzin chyba i sypalam tez takie rozowe granulki na mrowki w tych miejscach gdzie je widzialam, no i jakos w miesiac ponad sie ich pozbylam cudem
-
niecierpliwa-dominika wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c01cdcb7819fef8.html takie beda
Cudowne!!! Ja miałam kwadratowe białe w kropeczki czarne i przewiązane różową wstążką
Morisek myślę że można tylko nie po warzywach! I trochę teściowej do herbaty hehehe (żart).
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej dziewczyny
Ja testowałam te dwie teorie- serduszka co dwa dni i codziennie. Jeśli chodzi o mnie, to stwierdzam że to wszystko jedno, bo ciąży i tak nie ma. Widziałam na kilku wykresach że się udało kiedy serduszkowanie było co dwa dni ale też codziennie i nie wydaje mi się żeby to miało jakiś decydujący wpływ.
Ważko, łączę się w bólu. Nienawidzę plamień, zwiastun straconego cyklu i potwierdzenie że wykres znów oszukał..
Dominika, chciałam mieć bardzo podobne, tyle że z motywem ludowych wycinanek ale nie znalazłam takich Twoje są śliczneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:25
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.