Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Na nowotwór. Zachorowala jak miała 13lat jak mial 17 miala amputacje nogi a 19lat jak zmarła.
nigdy tego nie zrozumiem...!!!! -
O znalazłam swój film z sesji. Byłam już wtedy w ciąży, bo sesję mieliśmy 2 m-ce po ślubie, tyle czekaliśmy na fotografa:/Pamiętam, że zaczęliśmy o 6 rano, nie jadłam nic cały dzień i bolał mnie brzuch. Zresztą widać jaka spuchnięta kuleczka byłam i czasem miny mam the best;)Ale wysoka temperatura, do tego sukienka i skakanie raz tak, raz siak, dało mi w kość.
Jeśli chcecie zobaczyć te wypociny to proszę
https://vimeo.com/74196385
hahahaMorisek28 lubi tę wiadomość
-
"Wszystko, co nas spotyka – zdrowie czy cierpienie, dobro czy zło, chleb czy głód, przyjaźń ludzka czy niechęć, dobrobyt czy niedostatek – wszystko to w ręku Boga może działać ku dobremu."
Stefan Wyszyński
Chyba tylko w to pozostaje wierzyć.Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:
"Wszystko, co nas spotyka – zdrowie czy cierpienie, dobro czy zło, chleb czy głód, przyjaźń ludzka czy niechęć, dobrobyt czy niedostatek – wszystko to w ręku Boga może działać ku dobremu."
Stefan Wyszyński
Chyba tylko w to pozostaje wierzyć. -
Morisek28 wrote:Karmelek film mega! Bardzo mi sie podoba. Mialam pytac czy to w ustce a pisze darłowo. Slepa jestem.
Agatka trafniej bym tego nie ujela -
no faktycznie z tego co widzialam to tak patrzyl nie dam rady calego teraz zobaczyc bo rwie mi strasznie:/ musze wziac komputer od roberta i poogladac:)
-
aaagaaatka wrote:Karmelek ale ten Twój mąż w Ciebie wpatrzony!!! Jak w obrazek! Super
-
Morisek28 wrote:Karmelek poczulam sie zazdrosna! Moj facet przez ramie mi zaglada bo jeszcze raz obejrzałam Twój filmik i mowi ze masz zajebiste nogi.
moze po roku na orbitreku dogonię Cię. Chociaz w to watpie bo dzisiaj po 30 minutach znowu padlam
Mało tego, Ty mnie nie dogonisz, bo nie ma co, ale za to będziesz miała jeszcze ładniejsze po orbitreku niż masz:) -
morisku bardzo wspolczuje z powodu siostry, przechodzilam podobna sytuacje dwa lata temu, siostra mojej mamy, moja chrzestna, mloda kobieta 40lat, przed swietami bozego narodzenia dowiedziala sie ze ma raka ale w takim stadium ze nikt jej szans nie dawal, miala lampy, ktore nie przynosily efektow, na chemie nie lekarze nie chcieli sie zgodzic bo nawet ona nic by nie dala, wiec dostawala tylko morfine w coraz wiekszych dawkach aby niwelowac bol... w lipcu po 8miesiacach od diagnozy zmarla... to co ja widzialam w szpitalu na onkologi, tyle co ja sie napatrzylam na jej bol i cierpienie...
Klaudia film przepiekny i ta muzyka:) teraz wlaczam karmelka film:) -
Kurde, znowu się tu z Wami zasiedziałam, a obiecałam koleżance, że dzisiaj do niej znowu przyjadę pomóc. To tak koleżanka, która urodziła niedawno i leżała z synkiem w szpitalu, bo miał zapalenie płuc. Na szczęście już jest dobrze i są w domu, ale w domu jest jeszcze prawie dwuletnia córka, która wymaga nadal opieki i uwagi. Dlatego postanowiłam, że jej pomogę w domowych pracach, z małą pójdę na spacer, żeby mogła chwilę odsapnąć. Byłam już wczoraj i przedwczoraj i powiem szczerze, że jest za przeproszeniem urwanie dupy z dwójką. Ale jak tak patrzyłam na te dzieci to sobie pomyślałam, nie ma nic piękniejszego niż dzieci. Szczególnie kiedy się do Ciebie uśmiechają. A mały jest jak aniołek. Uciekam. Będę na pewno później:)
Miłego dnia! -
Morisek28 wrote:Ja mam strasznie krótkie nogi. I mega cellulit. Mam nadzieje ze orbitrek na cellulit pomoże.
a nogi serio masz fajne! Zero cellulitu.
ja mam w ogóle w kształcie X -
niecierpliwa-dominika wrote:przepiekny film karmelku i super jakosc:) aaa czy tam na samym koncu przypadkiem opadla ci gora od sukieneczki?))
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Karmelek poczulam sie zazdrosna! Moj facet przez ramie mi zaglada bo jeszcze raz obejrzałam Twój filmik i mowi ze masz zajebiste nogi.
moze po roku na orbitreku dogonię Cię. Chociaz w to watpie bo dzisiaj po 30 minutach znowu padlam
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]