Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisku tu nie trzeba być wróżbitą wystarczy realistą.
Ja nawet jak zaciążę w końcu kiedyś to i tak tu zostaję. Chyba, że mnie wyrzucicie:P
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Mysz86 jednorazowy stres pewnie nic nie wpłynął.
ALE - od dzisiaj jak coś/ktoś Cię zacznie denerwować to spróbuj to olewać, myśl o dziecku a że resztę to masz w dupie.
Morisek28 wrote:Agatka niedlugo sie okaże czy dotrzymasz słowa. Bo czuje ze Ty dołączysz do zabocianowanych
Oczywiście, że dotrzymam. Gdzie mi będzie lepiej niż z Wami?
Bo od 5 dni temperatura powolutku rośnie, wyszedł też wtedy pozytywny test i miałaś ból owulacyjny. Temp może powoli rosnąć z powodu tej torbieli, bo upośledza czynność ciałka żółtego (progesteron). Stąd wydaje mi się, że powinnaś jeść luteinę, żeby utrzymać ewentualną ciążę.
Gdzieś się tego doczytałam
Morisku nie sądzę by ktoś jeszcze zostawił u niej plik wykresówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 16:55
Morisek, nie martw się ja tu z Toba pewnie będę do końca świata i jeszcze dłużej;D Będą likwidować ovu, a my dalej będziemy tu razem hahaha
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisku oprócz senności mam mdłości ale dopadaja mnie koło południa i raz wiekszy raz mniejszy ból głowy ale nie narzekam chciałam ciążę z wszystkimi objawami
Tfuuu tfuuu specjalne wiruski dla Ciebie Morisku
Tfuuu tfuuuu wiruski dla wszystkich łapcie kochane! -
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było ponieważ na trzy miesiące przestalam starac sie o fasolke z przyczyn dla mnie nie milych ale powróciłam i już mam pytanie wiem ze temp. za póżno zaczęłam mierzyć ale co sądzicie o moim wykresie? I Trzymam za was kciuki życzę wam pięknych dwoch keseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:53
-
Pełna Nadziei wrote:
ciezko cokolwiek powiedziec