Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku, byłam bardzo zdeterminowana poza tym mam jakąś awersję do tych testów owu z moczu, za bardzo przypominają ciążowe a ja mam alergię na widok jednej kreski.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mysz86 wrote:Kurcze, koleżanka ciągle mnie namawia na wizyty u psychologa, bo po dwóch poronieniach się boję. No aż mnie to denerwuje. Bo mi mają pomóc leki, heparyna, luteina, acard, a nie wygadanie się u psychologa.
Czasami psycholog jest potrzebny, ale z drugiej strony jeśli masz się stresować psychologiem to lepiej odpuść a leki na pewno wystarczą.
Trzymam mocno kciukasy żeby wszystko było dobrze! -
Morisek28 wrote:Dziewczęta macie jakas fajna aptekę internetową i tanią? Musze zamówić znowu ten żel ,bo kurza stopa skończyl mi sie a u mnie na wiosce nie ma. Tzn jest w jednym aptece za 76 zl
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/13112/conceive-plus-lubrykant-75-ml.html
w aptece melisa- a tam witaminki i inofem w korzystnej cenie
zele i inne ( ja kupuje tam testy)w sklepie:
http://www.przedciaza.pl/21-testy-owulacyjne- ale w tym mozna jeszcze zobaczyc na allegro- tam czasami z tego sklepu cyeny nizsze
gretka -
Mysz86 wrote:Kurcze, koleżanka ciągle mnie namawia na wizyty u psychologa, bo po dwóch poronieniach się boję. No aż mnie to denerwuje. Bo mi mają pomóc leki, heparyna, luteina, acard, a nie wygadanie się u psychologa.
Idz,idz moja szwagierka miala stany depresyjne przez brak ciazy wyslalam , sama nawet znalazlam internetowo i byla przed swietami- widocznie cos odblokowalo sie bo ma termin na pazdziernik
napewno zyskaszgretka -
Morisek28 wrote:Arturowa, ja nam odpał ze ciesze japę do dwóch kresek na owulacyjnych. Zawsze wyobrażam sobie ze to ciążowy. Hahahah czubek jestem
Gdzie tam czubek Ja też pewnie tak bym robiła z tymi testami, to więcej niż pewne5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Nymeria wrote:4 tydzień
Nie mam żyłek, wyglądają normalnie , tylko bolą i są ciężkie i wrażliwe.
Ale jak ty Natalii00 nie masz jeszcze pozytywnego testu to nie będziesz miała objawów tego typu. W jakiej fazie cyklu jesteś?
nawet nie wiem jakiej ja fazie cyklu jestem gdyz tego nie rozumiem w ogole -
Presja tak na mnie zadziałała, bo dowiedziałam się, że część pracy muszę w piątek oddać
Może, z racji zawodu, jestem stronnicza, ale zachęcam do kontaktu z psychologiem, a najlepiej psychoterapeutą. Często to naprawdę pomaga poukładać sobie pewne rzeczy. Może nie przepracowanie wielkich trudności niezwiązanych z ciążą, bo to mogą być duże emocje, a to nie czas na to, ale takie bieżące wsparcie i praca nad aktualnymi stresami - zdecydowanie tak.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Klaudia, to tak samo jak u mnie. Pierwsze w maju, drugie w czerwcu ;)Najchętniej bym nie poszła bo wesele to zlot ciotek i pytania- masz już chłopaka/kiedy ślub/dziecko/drugie dziecko itd. Jedno mi wypada akurat na 2 maja więc może uda mi się wyjechać na Roztocze i w lesie przeczekać
Kena trzymam kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:27
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
gretka wrote:Idz,idz moja szwagierka miala stany depresyjne przez brak ciazy wyslalam , sama nawet znalazlam internetowo i byla przed swietami- widocznie cos odblokowalo sie bo ma termin na pazdziernik
napewno zyskasz
ale ja nie mam stanów depresyjnych. A strach o ciążę towarzyszy chyba każdej kobiecie.
-
arturowa wrote:Klaudia, to tak samo jak u mnie. Pierwsze w maju, drugie w czerwcu ;)Najchętniej bym nie poszła bo wesele to zlot ciotek i pytania- masz już chłopaka/kiedy ślub/dziecko/drugie dziecko itd. Jedno mi wypada akurat na 2 maja więc może uda mi się wyjechać na Roztocze i w lesie przeczekać
Kena trzymam kciuki za wizytę
to mamy bardzo dokladnie tak samo tez maj i czerwiec, 16 maj i 13 czer dokladnie bodajze. no i prawdopodobnie w sierpniu wesele nota bene mojego taty...arturowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Temp poszybowała w górę a test negatyw. Wykresy są super. Idę spać dalej.
P.s. proszę nie piszcie ze moze za wcześnie.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]