Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez zamowilam na allegro bo roznica w cenie ogromna!
morisek dobra decyzja kciukam mocno!
dziewczyny czy moge was prosic zebyscie spojrzaly na moj wykres i powiedzialy co myslicie? -
nick nieaktualny
-
gaga wrote:o sikaniu na testy ovu przez faceta nie wiedziałam nawet mi to przez myśl nie przeszło;) ciekawe... a jakby nasikał na test ciążowy i wyszły by dwie kreski?!?!?!?
to by mogło oznaczać, że ma raka prostaty (z tego co pamiętam). Podobno wtedy tak się zdarzaMorisek28 lubi tę wiadomość
-
gaga wrote:o sikaniu na testy ovu przez faceta nie wiedziałam nawet mi to przez myśl nie przeszło;) ciekawe... a jakby nasikał na test ciążowy i wyszły by dwie kreski?!?!?!?
Podobno tak się dzieje przy nowotworze jądra, więc lepiej żeby nie wyszło...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek no wlasnie ostatnie dwa cykle byly 31d poprzednie 32/34/31 czy jakos tak dlatego wlasnie cos mi sie nie zgadza, szczegolnie ze testy owu 13 i 14 dc wygladaly jakby zmierzaly w kierunku pozytywnych a 15 i 16 juz praktycznie nie bylo widac krski
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny:)
Baardzo długo nie zaglądałam ale miałam dziecko chore i tata miał operację więc na 2 tygodnie byłam offline. Nawet nie próbuje nadrabiać tego co naklikałyście.
Do mnie przyszła niestety @.
Serdecznie gratuluje wszystkich ||. Bardzo zazdroszczę ale pozytywnie:) Oby wszystko odbyło się u Was książkowo.
Ja się tydzień temu udałam z moim R do kliniki w Katowicach i czuję, że wreszcie ktoś nas porządnie przebada i przyjrzy się co nie gra, że nie wychodzi - to już prawie półtora roku.
Morisek będę trzymać kciuki. -
nick nieaktualny