Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWażka, tak mi przykro Wstrętna @!
Agatka nie smutaj, a co do wykresów...masz rację! Najpierw dają nadzieję, a później jak widać przychodzi rozczarowanie. Hmm... tylko dziwi mnie że u Cb temperatura w górę a test negatyw. Ewidentnie coś tu nie halo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fufka30 wrote:Cześć moje kochane!
Ważka przykro mi myślałam, że się uda
Agatka popatrz na mój wykres mi pozytyw wyszedł 14 dpo poczekaj jeszcze bo temp. wysoko
Wiruskii ~~~~~~~~~~~ łapcie słoneczka moje!
Ale Tu Fuciu nie robilas 12dpo pewnie bys juz miala kreski.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kochane ja mam faze lutealną najkrótszą 10 dni najdłuższą 13 dni. Czytałam gdzieś, że najlepiej test robić 14 dni po owu bo niby książkowo jest 14 dzień cyklu owulacja + 14 dni fazy lutealnej w cyklu 28 dniowym tak jakoś to tlumaczyli Także Agatka poczekaj myśle, że może być coś na rzeczy
Cykle mam 28-29 dniowe raz chyba mi sie zdarzyl 31 ale przy ogromnym stresieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:37
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:no wlasnie nie, ani pol. czasem tak mam nie wiem czemu, moze przez sen sie spinam?
Ja ostatnio tak miałam...tylko że mnie bardziej bolała dolna część pleców i nie tylko, bo począwszy od ramienia w dół...cała prawa strona, myślę że to przez to moje spanie na prawym boku, czasem przez cała noc hihi, tak jakoś. -
Fufka no niby tak, ale myślę, że to raczej jest dla dziewczyn, które mogły mieć opóźnioną owulację. A u mnie nawet serduszek już potem nie było. Od dziś nie biorę luteiny, więc pewnie jutro temp poleci w dół i będzie wszystko jasne. Tym razem nie płakałam - albo dlatego, że naprawdę nie za bardzo liczyłam na ten cykl, albo już się powoli przyzwyczajam....
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ja pierwszy cykl prowadze jakis konkretniejszy wykres i po tym co tutaj mowicie zastanawiam sie czy jest sens heh moze za pare tygodni dolacze do waszego grona wkurzonych na wykresy
-
nick nieaktualny
-
a po czym wnioskujesz? wlasnie nie wiem co z a owulacja w tymm cyklu, bole owulacyjne czulam sluz poprawny ale testy na to nie wskazywaly, 13 i 14 dnia cyklu kreska byla dosyc ciemna a 15 i 16 juz prawie jej nie bylo widac:/ nie wiem o co chodzi w ogole. wg mnie powinnam miec pozniej owulacje jakos 16 dnia cyklu bo mam cykle okolo 31 dniowe. chyba ze sie powoli skraca dlugosc cyklu, bo @ tez byla dziwnie krotko
-
nick nieaktualnyTak po temperaturze wywnioskowałam, ale może być tak że będzie skok tempki a Ty będziesz juz po owulacji, bardziej miarodajny jest śluz, zazwyczaj występuje przed owulką (żeby w odpowiednim środowisku przytrzymać żołnierzyki do owulacji). Myślę, że na dniach powinien być skok temperatury
Widzisz jakąś różnicę w śluzie biorąc wiesiołka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:31
-
tak mysle ze jest go wiecej i w koncu zauwazylam rozciagliwy sluz, wczesniej albo go nie mialam albo slabo ''zagladalam do srodka'' ;p czytalam gdzies ze niektore babeczki tak maja ze musza dalej wlozyc palec zeby zbadac sluz i ja tak chyba mam, w przyszlym cyklu bede brac do wiecej bralam tylko 1 kapsulke i zobacze