Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena dzieki wielkie za odp. Glupie pytanie ale chodzilo mi tak ostatnio po glowie
A jak myslicie czy wspolzycie pierwszego dnia wyzszych temperatur ( pozno w nocy po skoku, jakies kilkanascie godzin po zaobserwowaniu skoku) moze zakonczyc sie ciaza? Znam teorie, wiem,ze moze bo jajeczko jest zdolne do zaplodnienia jeszcze przez kilkanascie godzin no i pierwszy skok nie musi nastepowac przy owulacji, moze wystapic zarowno przed jak i po.
Ale teoria teoria. Ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce. Moze znacie jakies przyklady zajscia w ciaze lub na podstawie wlasnego doswiadczenia mozecie cos dodac.
Jak to jest z tymi skokami i jakie macie doswiadczenia z owulacja? Przed skokiem po skoku wystepuje u Was? -
Kamila X wrote:Kena dzieki wielkie za odp. Glupie pytanie ale chodzilo mi tak ostatnio po glowie
A jak myslicie czy wspolzycie pierwszego dnia wyzszych temperatur ( pozno w nocy po skoku, jakies kilkanascie godzin po zaobserwowaniu skoku) moze zakonczyc sie ciaza? Znam teorie, wiem,ze moze bo jajeczko jest zdolne do zaplodnienia jeszcze przez kilkanascie godzin no i pierwszy skok nie musi nastepowac przy owulacji, moze wystapic zarowno przed jak i po.
Ale teoria teoria. Ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce. Moze znacie jakies przyklady zajscia w ciaze lub na podstawie wlasnego doswiadczenia mozecie cos dodac.
Jak to jest z tymi skokami i jakie macie doswiadczenia z owulacja? Przed skokiem po skoku wystepuje u Was? -
No wlasnie przez ten brak reguly tworzy sie ciekawosc jak to bywa kazda z nas jest inna i fakt,ze jedna zaciazyla w dniu skoku to nie znaczy,ze drugiej tez sie uda ale,ze czlowiek chłonny wiedzy i sama teoria nie wystarcza to szuka sie dalej i dalej
Dzieki za podpowiedz -
no to i mnie oczywiście tak jak się spodziewałam @
nawet nie będę kląć bo już mnie to nie dziwi.
Czas na przerwę chyba.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja jestem głupia baba... No głupia jak kilo gwoździ.
Szukam sobie na forach przy jakiej becie babki miały już widoczne serduszko. Nie dowiedziałam się tego, ale dowiedziałam się, że babki w 5 tygodniu miały betę po 18 tys... A ja miałam 366... No i tak niby na luzie podchodzę, ale gdzieś podświadomie się denerwuję. -
Mysz86 wrote:Ale ja jestem głupia baba... No głupia jak kilo gwoździ.
Szukam sobie na forach przy jakiej becie babki miały już widoczne serduszko. Nie dowiedziałam się tego, ale dowiedziałam się, że babki w 5 tygodniu miały betę po 18 tys... A ja miałam 366... No i tak niby na luzie podchodzę, ale gdzieś podświadomie się denerwuję.
Mysza, jakaś inna mysza powinna Ci przegryźć kabelek od internetuKena1983 lubi tę wiadomość